Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Bir devir kapanıyor.torreira niye top oynamıyor lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir devir kapanıyor.torreira niye top oynamıyor lan
Dermanı yardadırtorreira niye top oynamıyor lan
sessizDermanı yardadır
Kaybolsessiz
Derbiler dışında puan kaybı yapacağımızı düşünmüyorum.Rize deplasmanı zaten en zorlu deplasmanlarımızdan biriydi. Çok rahat geçtik. Hepimizin içine bi su serpildi.
yanilgi var son 4 maci kazaniyorduk diye biliyorumRize deplasmanı zaten en zorlu deplasmanlarımızdan biriydi. Çok rahat geçtik. Hepimizin içine bi su serpildi.
Kazanmışızdır da hep ite kaka yeniyorduk dediği doğruyanilgi var son 4 maci kazaniyorduk diye biliyorum
onun görevi bizim ortasahayı delik deşik ettirmek. Yanına birde İlkayı koyacaksın oh mis.torreira niye top oynamıyor lan
4 sagbekle oynarız bişe olmazGsnin fikstürü 30 dakikadır analizledim
Geçmiş olsun demekten başka bir şey diyemem
İnsanların anlamadigi yada anlamakta zorluk çektikleri husus bu.Ne kadar anlatırsan anlat anlamazlar.Agzina sağlık sevgili Cafer.Aynen katılıyorum biliyorsun.Singo da davinson da dağınık adamlar ilk kez birlikte çıkınca da dağıldık, davinin sola geçmesi de etken tabi
Stoperde oyun bilgisi falan olmadığı sürece istediği kadar hız olsun bi halta yaramaz 2-3 yıldır iyi ikili olan tandemi bozmak saçmalıktan başka bişey olmaz şu aşamada
4 sagbekle oynarız bişe olmaz