GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk ve ne oynattığını bilmediğimiz oyun planı ile CL’de ilerleme ihtimali oldukça düşük olduğu için lige odaklanılması taraftarıyım. İyi bir td ve iyi bir oyun planı ile kesinlikle CL üst turlar kovalansın derdim. Melolu, Eboueli dönem gibi

Ne 15'i ya reis, 350 milyonluk takım var bizde, ligin sonuna kadar tüm maçları alamıyorsak kapatalım dükkanı. İyi oynuyor, zor rakip denilen takımlar yüzde 200'ü ile de oynasa bizimkiler yarım saat maça asılsalar maçı çözerler. Bizim
10'da 1 bütçemize filan bile sahip değiller bunlar. Bir zahmet hepsini yen. Hele TS ve BJK'yi ilk devre evimizde yenememişken aksi telaffuz bile edilmemeli.
Bütçe ile olsa o işler izlemeye gerek kalmaz, bu her lig için geçerli. Daha derbi kazanmadık bu sezon ve önümüzdeki 1.5 ay kolay maç yok.

Milyarlık takımlar kimlere puan bırakabiliyor. Real Madrid Elche'ye puan bırakıyor, Münih Augsburg'a yeniliyor, illa sürprizler olabiliyor bütçeye bakıp bir zahmet yen olmuyor işte.

ŞL haftaları oyuncuların ligi gram sallamadığını ne zaman anlarsınız tahmini.

Fb bir kere ŞL'de değil, Avrupa Ligi ile kıyaslanamaz.

Juveyi elersek şu fikstürün ligi etkilememesi imkansız bjk(dep), lvrp/tott, başak, lvrp/tott, gztp(dep), ts(dep)

Nasıl bu kadar rahatsınız anlamadım. Hakemler bize karşı fb’yi ise kolluyorlar dün uzatmalar üç dakika durdu 94:57’de bitirdi hemen. Yoğun deplasman fikstürünü de katarsak tek şansımız fb maçına kadar maksimum 6 puan kaybetmek.

Nasıl bu kadar rahatsınız anlamadım. Hakemler bize karşı fb’yi ise kolluyorlar dün uzatmalar üç dakika durdu 94:57’de bitirdi hemen. Yoğun deplasman fikstürünü de katarsak tek şansımız fb maçına kadar maksimum 6 puan kaybetmek.

Rahatsınız diyorsun da renktaş napalım yani sdadsdsa

Şu Avrupa'nın ligi etkileyemeyeceğini düşünen zurnalar Allah aşkına gidip 2000-2001 fikstürünü iyice inceleyin öyle gelin yorum yazın. Bıktım her sene vizyon ayağına aynı yorumları okumaktan

1996-2002 arasında neden sadece 2000-2001?

buna istatistikte bias diyorlar uğur rengim

6 sene avrupada oynayan takımın şampiyon olamadığımız tek seneyi seçme

bir sonraki sene 12 adet taş gibi takımlarla maç yaptık üstelik dandik bir takımla aama hem çeyrek finali son maçta kaçırdık hem şampiyon olduk

1996-2002 arasında neden sadece 2000-2001?

buna istatistikte bias diyorlar uğur rengim

6 sene avrupada oynayan takımın şampiyon olamadığımız tek seneyi seçme

bir sonraki sene 12 adet taş gibi takımlarla maç yaptık üstelik dandik bir takımla aama hem çeyrek finali son maçta kaçırdık hem şampiyon olduk
2001-2002'de fbnin de avrupası war çünkü
96-97de fbnin avrupası var bizim yok
97-98 ve 98-99'da grupta direkt eleniyoruz

senin dediğine bir tek 99-00 sezonu uyuyor.

Avrupa'da çeyrek ve yarıyı lig şampiyonluğuna tercih ediyorum dersen fikrine katılmam ama fikirdir

Ama bu kadro lig ve clyi aynı anda götürür dersen güler geçerim. (Fbnin nottinghama elendiği senaryoyu söylüyorum. 2 takım da ilerlerse o zaman olabilir) götüremez çünkü

Ts ve jkyi rahat geçerdik cl olmasa

Şu an için fikstürde bir problem yok aslında. Kadro rahatlıkla kaldırır bunu. Almanya'dan gelip Hatay'a gitmek gibi bir fikstür yok bu aşamada. İstanbul'dan 4 gün sonra Konya'ya, 4 gün sonra İtalya'ya, 4 gün sonra yine İstanbul'a. İtalya'dan 3 gün sonra Alanya'ya gitseydik sorun olurdu. Fener'den 1 gün daha fazla dinleniyoruz.

Fener mesela İngiltere'de maça çıkacak, 3 gün sonra Antalya'da maça çıkacak. Kasımpaş'a kart, İngiltere'de sakatlık olsa adamları kalmaz doğru düzgün oynayacak.

Fikstür bizden yana, kadro kalitesi bizden yana. Akıllıca ve mücadeleci oynadığımız sürece rahatlıkla şampiyon oluruz ve Avrupa'da ilerleriz.

Türkiye kupasına tamamen rotasyon yapıp takımı dinlenmeye aldık mı bu iş tamamdır.

Kendi fikstürümüze bakmayacağım çünkü objektif olamıyorum. Fenerin fikstürüne bakalım

Kasımpaşa
Antalya(D)
- Bu iki maç Nottinhgam maçları sonrası -

Samsun
Karagümrük (D)
Antep
Beşiktaş
Kayseri (D)
Rize
Galatasaray (D)

Bizim maçtan sonrasını boşverelim ama yazayım yine de;
Başakşehir
Konya (D)
Eyüp

Öncelikle şunu söyleyeyim eğer Nottingham'ı elerlerse işin rengi değişir ama elendiklerini varsayarak yazacağım,

Şahsi beklentim puan kaybı açısından;
Nothingham maçları sonrası olan Kasımpaşa ve Antalya deplasmandan salak bir beraberlik (düşük ihtimal), kendi evindeki Beşiktaş maçında bi beraberlik (orta ihtimal), deplasmanda da bize puan bırakmalarını bekleriz (güçlü ihtimal).

Açıkçası Fener'in Avrupa maçları sonrasında Kasımpaşa-Antalya(D) ve son olarak Samsun maçından arka arkaya 9 puan çıkaramayacağını düşüyorum. Burada çok salak bi beraberlik bekliyorum.

2001-2002'de fbnin de avrupası war çünkü
96-97de fbnin avrupası var bizim yok
97-98 ve 98-99'da grupta direkt eleniyoruz

senin dediğine bir tek 99-00 sezonu uyuyor.

Avrupa'da çeyrek ve yarıyı lig şampiyonluğuna tercih ediyorum dersen fikrine katılmam ama fikirdir

Ama bu kadro lig ve clyi aynı anda götürür dersen güler geçerim. (Fbnin nottinghama elendiği senaryoyu söylüyorum. 2 takım da ilerlerse o zaman olabilir) götüremez çünkü

Ts ve jkyi rahat geçerdik cl olmasa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt