Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 15.191
- 20.853
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben spesifik olarak Elche'den filan bahsetmedim. Oranın düşük bütçeli takımlarıyla bizim ligin düşük bütçeli takımlarını aynı kefeye koyamayacağımızı ve bu ligde biz top oynamak istedikten sonra hiçbir takımın varlık gösteremeyeceğini, puan kaybı olmuşsa ciddiyetsizlikten ve yeterince konsantre olmadığımızdan dolayı olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Tutup da Kocaeli'ne yenilip sonra da futbolda her zaman bütçe kazanmıyor diyemezsin. Mevzu bu da, neyse.Onur daha bu sezon La Liga'ya çıkmış Elche'nin oyun planı, sistemi var diyorsun sanki doğma büyüme bunları takip ediyormuş gibi, Göztepe ve Alanya'yı takım yerine koymuyorsun. Makara mı yapıyorsun yav. 2 senedir izlediğimiz Göztepe dönemsel parlayan takım mı şimdi? Alanya'nın bu sezon deplasman karnesine bak, bu bile bir oyun planının parçası. Ts'den, Fb'den, Jk'den puan almış ve sadece 2 kez yenilmiş bir takım.
''Yok zor maçmış, yok kimseyi küçümsemeymiş filan geçelim bunları.''
He geçelim. Sağından atıp solundan geçelim. Hoca ve topçular da senin gibi düşünmüyordur umarım. Kibir, rehavet iyi değil.
''Bu ligde şu takımlara puan bırakmak için extra mal olmak lazım.''
Evde Antep'e puan bıraktık. Bak bundan bahsediyorum. Kadro değeri ile olmuyor, küçümsersen, ciddiye almazsan bir bakmışsın puan kaybı gelmiş istersen 15 milyonluk takım gelsin önüne.
Hem takım değeri üzerinden bakıp, 350 milyonluk takım ligde herkesi yenmeli yoksa dükkan kapansın diyorsun, hem de Liverpool ve Atl. Madrid örneği veriyorsun. Evinde de USG'ye yenildin bak çelişki burada.
Ne diyonfbye kesin yenileceğiz
kalan bütün maçlarda kazanıp fbnin 1 maçta takılmasını beklemekten başka çaremiz yok
bu tarz etkinlikler acaba büyük klüplerde oluyor mu?
fatih terim çok yapıyordu bunu
Büyük futbol üstadı