GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uA sucuk ekmek yesin diyordun
Eski günlerimizden kalma bir atkı, totemi var kışın böyle büyük maçlarda kullanırım :red:

2013'deki Juve maçında da bu atkı vardı boynumda...

Üniversite zamanlarımda bizde oralardaydık şu an genel olarak ortamını beğenmediğim için sucuk ekmek görüşüm devam ediyor.

Barış'ın sağ kanattan kopmaması lazım, sola geçince çekip vurayım pisikolojisinden çıkamıyor. Lang orada tuttu gibi zaten, Sane'yi de 10'a ikna edebilirsek çok iyi olacak. Maç içinde gerekirse değişmeli de oynarlar ama bu 3'lünün bozulmaması lazım.

Şöyle bir iddia var. Bu konuda bir haber gören var mı? Gomis menajerlik yapıyor diye biliyorum o yüzden pek inanmadım ama olsa iyi olabilir. En basitinden Kavukçu yerine yada onunla beraber transfer görüşmelerine gitmesi artı olur en basitinden. Gomis saygı değer bir oyuncu neticede.

Şöyle bir iddia var. Bu konuda bir haber gören var mı? Gomis menajerlik yapıyor diye biliyorum o yüzden pek inanmadım ama olsa iyi olabilir. En basitinden Kavukçu yerine yada onunla beraber transfer görüşmelerine gitmesi artı olur en basitinden. Gomis saygı değer bir oyuncu neticede.

futbol direktörü gibi bir şey gördüm ben haber dün

futbol direktörü gibi bir şey gördüm ben haber dün
Futbol direktörü olacak bir CV'si de yok daha ama bilemedim. Görev alma haberi gerçekse her daim transfer görüşmesinde yada takımla köprü vazifesinde Kavukçu vb. gibi isimlerden daha iyi olacağına inanıyorum Gomis'in gerek futbol dünyasındaki saygınlığı ve ilişkileri gerekse de futbolu bilmesinden ve profesyonel hayatından dolayı.

bal farkı ile o farkı kapatıyorlar
Evet o da çok garip valla ya nasıl bir talihsizlik ise her geldikleri gol oluyor o bok gibi kadroyla bir de sanki Kane falan oynuyor ileride anasını satayım yoksa kadro olarak direkt uçurum var bence arada.Ara sıra şunların kadroyu açıp hayati sorguluyorum nasıl 3 puan var arada diye

3 gün izin verir olur biter
18130.jpg

Beyler şaka maka bu sene Avrupa çok iyi geçiyor nazar değmesin

İnanılmaz tatmin edici maçlar oynadık

Çok özlemişim laaaaaan

Diyelim ki Juve turunu tamamladik ve bir sekilde Tham geldi onlari da gectik

Chelsea
Barca
PSG ranking olur bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt