Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.507
- 36.976
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eski günlerimizden kalma bir atkı, totemi var kışın böyle büyük maçlarda kullanırım :red:uA sucuk ekmek yesin diyordun
Şöyle bir iddia var. Bu konuda bir haber gören var mı? Gomis menajerlik yapıyor diye biliyorum o yüzden pek inanmadım ama olsa iyi olabilir. En basitinden Kavukçu yerine yada onunla beraber transfer görüşmelerine gitmesi artı olur en basitinden. Gomis saygı değer bir oyuncu neticede.
Futbol direktörü olacak bir CV'si de yok daha ama bilemedim. Görev alma haberi gerçekse her daim transfer görüşmesinde yada takımla köprü vazifesinde Kavukçu vb. gibi isimlerden daha iyi olacağına inanıyorum Gomis'in gerek futbol dünyasındaki saygınlığı ve ilişkileri gerekse de futbolu bilmesinden ve profesyonel hayatından dolayı.futbol direktörü gibi bir şey gördüm ben haber dün
bal farkı ile o farkı kapatıyorlarKadro kalitesi olarak fb ile aramızda inanılmaz bir kalite farkı var yav
Evet o da çok garip valla ya nasıl bir talihsizlik ise her geldikleri gol oluyor o bok gibi kadroyla bir de sanki Kane falan oynuyor ileride anasını satayım yoksa kadro olarak direkt uçurum var bence arada.Ara sıra şunların kadroyu açıp hayati sorguluyorum nasıl 3 puan var arada diyebal farkı ile o farkı kapatıyorlar
Ay mı?Ay bugün arefeymiş
3 gün izin verir olur biter
Bireysel yetenek dostum acı var mıBeyler şaka maka bu sene Avrupa çok iyi geçiyor nazar değmesin
İnanılmaz tatmin edici maçlar oynadık
Çok özlemişim laaaaaan