GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla haklısın abi. Ama bu Galatasaray benim organim gibi olmuş lanet olsun ki böyle. Bence herşeyin fazlası zarar. Benim de tek kötü huyum bu. Kaç Galatasaray puan kaybı maçı yüzünden kalp kirmisligim vardır sinirli olunca başka yere patliyoruz.

Keşke sadece hobi gibi olsa. Ama yok yani ne yapsam kurtulamıyorum bu durumdan. Tavsiyesi olan ben bu şekilde çözdüm senin gibiydim diyen varsa dinlerim. Belki faydası olur
Seni gayet iyi anlıyorum.aslında benim durumda seninkine çok benzer
Hayattan zerre zevk almadığımdan hayatımın merkezi GS oldu, kaybedince ister istemez boşluğa düşüyorum
günlük hayata dönüp unutmaya çalışmak ve odak noktasını başka yere çekmeye çalışıyorum
maalesef bağımlılık gibi Gs içimize bir şekilde işlemiş, kolayca söküp atmamız pek mümkün görünmüyor
Hoca dahil bizim milyonluk eşeklerimiz de olur öyle ya modunda g.tünü devirmiş mışıl mışıl uyuyordur şu an.

Bu herifler milyon avrolar içinde yüzüyorlar. Biz de burada ay sonunu zor getirir vaziyette bu saatte uyumamış, teknik ekibin ve futbolcuların dert etmediği şeyler için dertleniyoruz. Aptallık bizde de işte bağımlılık gibi bir şey Galatasaray, kurtulmak namümkün.

Ulan nerden nereye 2 gün icinde avrupanin en iyi takimlardan yine her tarafi sorgulanan takim haline geldik. Bunu ancak biz basaririz. Normalde 5:2lik juve galibiyetinden sonra konyayi sübürmemiz lazimdi sahadan o özgüven ve o galibiyetin istahiyla.

O gun herkes ovguyle bahsetti ama aslinda Spalletti'nin "Osimhen ve Icardi icin 9 numara ansiklopedisi" demesi bizim icin iyi bir durum degil.
Ikisinin ortusen yanlari neredeyse hic yok. Bizim oyun sablonumuz tamamen Osimhen uzerine kurulu, ayni oyunu Icardi ile oynamaya calisinca sapitiyoruz dogal olarak.
Bu yuzden sene sonunda bir karar verilip Icardi ile yollari ayirmak gerekiyor. Sonra da Osimhen tarzi ve yedek beklemeyi dert etmeyecek bir forvet ile anlasmamiz lazim.
Icardi muhtesem bir forvet, idi... Bundan sonra da performansi asagi dogru hizla gidecektir. Umarim sene sonu yine biz sampiyon oluruz ve cok guzel bir sekilde ayriliriz.

Yapılan yine bir açıklama. Böyle açıklama insanların karnı tok artık. Tff'yi basarcasına sıcağı sıcağına gideceksiniz. Gerekirse bunu açıklayacaksın taraftarda sana o zaman destek olacak taraftarda gelir o Tff'ye. Ama böyle açıklamalarla bir şey değişmiyor değişmeyecek.

Baskan "kuzu kuzu" demecine delirmisti ama baya baya kuzu modda takiliyor yonetim...

Mart ayindan sonra kimse sampiyonlar ligini konusmaz o is biter kimse kusura bakmasin. Bu butcelerle orada gidebilecegin max ceyrek final. Lig senin her sene en buyuk hedefin olmali. Anteple Konyaya 5 puan birakiyorsan ve simdiye kadar derbi galibiyetin yoksa ligi kendi elinle vermissin zaten.

Kazandigimiz ya da kaybettigimiz maclari geri de birakmasini da bilmek lazim.Nasil ki Juventus maci sonrasi Konyaya konsantre olmak gerekiyorsa simdide Konya sonrasi Juveye konsantre olmak gerekiyor moral bozacak zaman yok.İtalyan futbol kulturune helal olsun ama adamlar Juve İnter Atalanta hepsi en az 2 farkli yenilmesine ragmen basiniyla beraber takimlarini inandirmaya calisiyor.Bizim basinda prim pesinde

Okan Buruk istifağğğğğğğğğğğğğ

Günaydınlar beyler

Şaka şaka ne istifası

Buradan da toparlayacağız

Ne virajlar döndük buradan da döneriz

Dönmeyenin a

Hoca dahil bizim milyonluk eşeklerimiz de olur öyle ya modunda g.tünü devirmiş mışıl mışıl uyuyordur şu an.

Bu herifler milyon avrolar içinde yüzüyorlar. Biz de burada ay sonunu zor getirir vaziyette bu saatte uyumamış, teknik ekibin ve futbolcuların dert etmediği şeyler için dertleniyoruz. Aptallık bizde de işte bağımlılık gibi bir şey Galatasaray, kurtulmak namümkün.
Başka bir evrende yer değiştirmek lazım değil mi hocam ? Onlar çalışıp dursun biz gidelim çıkalım maçlara yönetelim takımı. Keşke olsa

Acilen çocuk falan işine girmek lazım. Bu Galatasarayi evladım anam babam gibi görme mevzusu feci tat kaçırıyor puan kayıplarında. Hala uyuyamıyorum bir paket sigara emcuklemisimdir maçtan bu yana. Hastalık bu kabul ediyorum

Çocuk işine girince de olmuyor reis, bu sefer evin içinde bir iken iki manyak dolaşıyorsun :asd:

Konya maçını aynı kadrolarla FM'de simüle ettim 4-1 yenildik eeamua

23.hafta itibariyle ne fener ne biz şampiyonluğu haketmiyoruz hem oyun hem takim isteği hem camia isteği olarak 2 takimda çok kırılgan ve birbirine hediye ediyor ,bizim en buyuk dezavantajimiz ucl belası ve taraftarinda sacma sapan ucl baskısını

23.hafta itibariyle ne fener ne biz şampiyonluğu haketmiyoruz hem oyun hem takim isteği hem camia isteği olarak 2 takimda çok kırılgan ve birbirine hediye ediyor ,bizim en buyuk dezavantajimiz ucl belası ve taraftarinda sacma sapan ucl baskısını
Ucl belasi mi reis Galatasarayin var olma amaci zaten Avrupa basarisi.Kimse kusura bakmasinda Avrupa mi lig mi dersen milyon kere Avrupa derim.Basarili oldukca kazandigin para da artiyor maddi getiriside var ayrica basarili olamadiktan sonra bu kadrolari kurmanin hic bir anlami yok.

Osimhen’i oynatmayacaksan bile kadroya alacaksın. Rotasyon yapacaksan azar azar yapacaksın. Topçuların kendi pozisyonunda oynayacak. Çorba yapmayacaksın. Hakemler zaten fırsat kolluyor. Bizi zayıf görürlerse harekete geçiyorlar. Güçlü olduğumuzda zaten puan kaybetmezler diye operasyona girişmiyorlar. Sen fırsatı verirsen yine operasyon çekecekler.

Ucl belasi mi reis Galatasarayin var olma amaci zaten Avrupa basarisi.Kimse kusura bakmasinda Avrupa mi lig mi dersen milyon kere Avrupa derim.Basarili oldukca kazandigin para da artiyor maddi getiriside var ayrica basarili olamadiktan sonra bu kadrolari kurmanin hic bir anlami yok.
Ligte sampiyon olamazsan rakibini tv den izlersin o cok sevilen ucl de ,yani bunlar boş laflar, ucl belası dememin sebebi de mevcut oyunc kadrosunu çoğunluğu ve hoca tek kulvari goturebilen yapidalar bu 4 yıldır boyle

şu maçtan sonra normalde yarı yarıya maaş kesintisi falan bir şey olması lazım bu arada izahı yok bu işin hepsine böyle ibretlik bir ceza falan lazım bunlar adam olmaz yoksa yada günde 5 antrenman koy köle et bunların hepsini anasını satayım kırbaçla çalıştırın floryada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt