- 14 Haziran 2009
- 29.750
- 14.693
- 2.868
Valla haklısın abi. Ama bu Galatasaray benim organim gibi olmuş lanet olsun ki böyle. Bence herşeyin fazlası zarar. Benim de tek kötü huyum bu. Kaç Galatasaray puan kaybı maçı yüzünden kalp kirmisligim vardır sinirli olunca başka yere patliyoruz.
Keşke sadece hobi gibi olsa. Ama yok yani ne yapsam kurtulamıyorum bu durumdan. Tavsiyesi olan ben bu şekilde çözdüm senin gibiydim diyen varsa dinlerim. Belki faydası olur
Hoca dahil bizim milyonluk eşeklerimiz de olur öyle ya modunda g.tünü devirmiş mışıl mışıl uyuyordur şu an.Seni gayet iyi anlıyorum.aslında benim durumda seninkine çok benzer
Hayattan zerre zevk almadığımdan hayatımın merkezi GS oldu, kaybedince ister istemez boşluğa düşüyorum
günlük hayata dönüp unutmaya çalışmak ve odak noktasını başka yere çekmeye çalışıyorum
maalesef bağımlılık gibi Gs içimize bir şekilde işlemiş, kolayca söküp atmamız pek mümkün görünmüyor
Bu herifler milyon avrolar içinde yüzüyorlar. Biz de burada ay sonunu zor getirir vaziyette bu saatte uyumamış, teknik ekibin ve futbolcuların dert etmediği şeyler için dertleniyoruz. Aptallık bizde de işte bağımlılık gibi bir şey Galatasaray, kurtulmak namümkün.