GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim pozitif bakabilmemdeki sebep = Bu takımın yapabileceklerini biliyor olmamız. Bu takımda kalan tüm maçlarını kazanacak güç de var, alışkanlık da var. Oyuncu da var vs.

Ama yarın Osimhen 1 ay yok haberi çıksın geçmiş olsun. Bitti.
osimhen yokken de oluyoduk

şampiyonluğun favorisiyiz hala
17-18 Gençlerbirliği maçı gibi görüyorum Konya maçını
hatta onun bile ötesinde bence bir deplasman mağlubiyeti daha garanti alacağız kalan fikstürde

fakat şampiyon da olacağız diye düşünüyorum
Lig artık eskisi gibi değil 17 de 17 bile yaptığın sezon da şampiyonluğu garantileyemediğin lig de 12 maçtır maç kazanamayan Konya ya kaybetmenin telafisi kolay olmaz. Fenerin 2-3 maç takılması lazım da sanmıyorum. Adamların lig haricî odaklandığı bi yer yok.

Salı günü Juve maçına çıkmışsın.. Çarşamba, Perşembe, Cuma 3 gün dinlenme süresi var (ki bu 3 günde izinliydin). Cumartesi lig maçı, ardından bir sonraki Çarşamba günü bir maçın daha var, yine 3 gün dinlenme süresi var.

Yani 3'er gün dinlenme ile 8 günde 3 maça çıkamıyorsan bırakın kardeşim futbolculuğu.. Premiere League deki adamların canı yok mu, sittin tane kupa maçına çıkıyorlar..

Rotasyonmuş, ne rotasyonu yav.. Milyon Euro ları alırken de rotasyon yapsanıza o zaman..

Dün akşam ve daha önceden de gördük ki Osimhen olmazsa takım kontak kapatıyor.. Bu bir takım için çok tehlikeli bir gidişat.. Elindeki bol malzemeye rağmen çözüm üretemiyorsun.

Okan Hoca'ya acizane önerim Yunus sevdasından vazgeçsin.. Bu adam rotasyon oyuncusundan fazlası olamaz.. Bir iki çalım atıp, gol atıyor diye sürekli Galatasaray 11'inde yer alacak kapasitede bir oyuncu değil.. Astarı yüzünden pahalıya geliyor.

Bir diğer önerim de Sallai'yi bir de kalede denemesi.. Sol açıkta olmadı, belki kalede faydalı olur..

Lig artık eskisi gibi değil 17 de 17 bile yaptığın sezon da şampiyonluğu garantileyemediğin lig de 12 maçtır maç kazanamayan Konya ya kaybetmenin telafisi kolay olmaz. Fenerin 2-3 maç takılması lazım da sanmıyorum. Adamların lig haricî odaklandığı bi yer yok.
kolay olacağını söylemedim ki

Öyle bişey olamaz üstad. Esime bile sorduğum ilk soru hangi takımlı olduğuydu. Direkt evlatliktan red ederim
Bizimki 4 yaşında. Bizden göre göre cimbomlu oluyorlar korkma kardeşim. Yapabildiğin kadar yap biz zor bela yaptık bu dürzüyü bazı sıkıntılardan dolayı. Sayımızın artması lazım

Sokayım rotasyonuna ne rotasyonu ya.

En yakın rakibinle fark 3 arkadasım 3, tüm Türkiye bir olmuş puan kaybetmeni bekliyor, kalkmış deplasman maçına rotasyon yapıyorsun,

Neyine güvendin de Osimhen yokken yapıyorsun bunu birde

Resmen akıl tutulması arkadaş ya.

Hala sinirim geçmedi, bütün hafta sonu berbat oldu resmen.

En cok düsündüren konuda, rakibi pasfize edebiliyorsun. Bu konuda iyiz. Koskoca ilk yari bir pozisyon vermiyorsun ama kendinde poziyona giremiyorsun. Bu büyük takima yakisan bir durum degil. Önalan pres yapamayinca "cl maci sonrasi zor anliyoruz" baska oyun planin yok. Oyun planin sifir, topu sag sola cevirmekten baska birsey yaptigimiz yok. Savunma arkasina kosular yapip top atayim, ver kaclarla ceza sahasina gireyim. Hicbirsey yok. Ancak önalan pres yapacagiz rakibi hataya zorlayip pozisyon bulacagiz. Juve macindaki gibi. Biraz futbol oynasak bu kaliteli oyuncularla her maci cözeriz, cözmeliyizde.

Kaptanı Guilerme'yi kadro dışı bırakıp Arif Boşluk oynatmayı göze alacak kadar radikal bir değişiklik yapıyor Konya ve ilk maçında aylar sonra galibiyet ile tanışıyor.

350 milyonluk takıma karşı...

Hani bütçe farkı ile vurup geçmemiz lazımdı ya herkese.

Oynadığın oyun, maça verdiğin değer üç kuruşluk oyun olursa böyle rezaleti görürsün şampiyonluk için yarım puan bile önemliyken.

Bu sene deplasmanda geriye düştüğümüz hiçbir maçta reaksiyon veremedik.

Kocaeli deplasmanında ilk yarı geriye dustuk far görmüş tavşan gibi kaldık 2.yari

Konya deplasmanı 75 te geriye düştük kaldık öyle

S.liginde frankfurt maçında geriye düştük fark yedik,monaco ve city maçlarında yine golü yiyip kaldık..

Yani düşünüyorum deplasmanda geriye düştükten sonra bırak puan almayı golümüz bile yok hatırlayamadım..

Bu neyle açıklanır bilemiyorum..

Sene sonu Okan hoca gidiyor,

Fatih Terim geliyor

ŞL'ye değil Avrupa Ligi'ne gidiyoruz

Fatih hoca röportaj veriyor;
- Benim de bazı hayallerim var... Bazı şeyleri yeniden yaşamak istiyorum... Allah yolumuzu açık etsin.

Ligin ortası herhangi bir anadolu deplasman maçı sonrası forumdaki mesajları şimdiden okuyabiliyorum :asd:

Dün yemediğim cezayı şimdi yiyeceğim açıklamaya bak sanki rakip takım

Diyelim ki ben Hacıosmanoğlu'yum.

Cengiz kardeş dün maçta adil kararlar verildi. Neye itiraz ediyorsun?
Ben itiraz ederim veya etmem

TFF böyle bir paylaşım yapamaz

Yaparsa her hafta her takıma karşı muhatap olmak zorunda kalır çünkü illa birileri hakemden yana şikayetçi oluyor

Bu sezon sadece bize özel bir durum var görüldüğü üzere

Ben itiraz ederim veya etmem

TFF böyle bir paylaşım yapamaz

Yaparsa her hafta her takıma karşı muhatap olmak zorunda kalır çünkü illa birileri hakemden yana şikayetçi oluyor

Bu sezon sadece bize özel bir durum var görüldüğü üzere

Ok. Şimdi odamdan çıkabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt