GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VAR hakemi hakemi cagirdiginda tam neden cagirdigini söylemezse ve hakem pozisyonu ön yargisiz ve sakince izlese daha mantikli olmaz mi? Hakem belki pozisyonu görmeden yorumu duydugu an bilincalti istemeyerek manipule oluyordur.
Net ofsayt olsa çağırmamasi gerekiyor. Hocam pozisyon ofsayt deyip oyunun çift vuruşla devam etmesi gerekiyor.

Burada hakemi çağırarak kararı hakeme bırakıyor ama hakemi çağırırken zaten bilinçaltını işliyor hakemin. Hocam ofsayt , etkisini de göstereceğim, oyuncuyu engelliyor diyerek.

Burada art niyet var işte. Fenerli olduğu için var hakemi, hakeme bunları söyleyerek ofsayt kararı vermesini sağlıyor.

İyi bir hakem olsa der etki yok, gol bu der ama nerdeeeee

Biz Konya'yı yenseydik bunlar da Kasımpaşa'yı yenerdi. Lider ile aynı puanda olma ihtimalinin stresi bile Fener'de el ayak dolanmasına yetti.
12 yıldır şampiyon olamamanın, yaşanılan onca travmanın izini öyle kolayca silip atamazsın. Tedesco'nun da geçmişinde böyle bir süreci yönetebildiğine dair hiçbir gösterge yok.
Adını hatırlayamadığım yerli TD dönemindeki gibi önümüzdeki haftalarda hızlıca çakılmalarını bekliyorum.

Scottie Pippen'a benziyor yav. :d

O zaman efsaneyi bi kez daha hatırlayalım

yr4pvTA2e57jwKNL-638362667907924673.jpg

Biz Konya'yı yenseydik bunlar da Kasımpaşa'yı yenerdi. Lider ile aynı puanda olma ihtimalinin stresi bile Fener'de el ayak dolanmasına yetti.
12 yıldır şampiyon olamamanın, yaşanılan onca travmanın izini öyle kolayca silip atamazsın. Tedesco'nun da geçmişinde böyle bir süreci yönetebildiğine dair hiçbir gösterge yok.
Adını hatırlayamadığım yerli TD dönemindeki gibi önümüzdeki haftalarda hızlıca çakılmalarını bekliyorum.
Birilerinin cezasini sildirmeye calisirken senin ceza alman cok komikti yaw

🟡🔵 Fenerbahçe'den sakatlık açıklamaları.

👉 Çağlar Söyüncü - Sağ arka adale kısmi yırtık
👉 Anderson Talisca - Sol arka adale kısmi yırtık
👉 Ederson - Sol arka adale zorlanma
👉 Jayden Oosterwolde - Sağ kasık zorlanma

#beINSPORTS

#beINSPORTS
Doktor, bu 280 saat önce filan paylaşıldı ve üzerine tartışıldı. İhtiyarlamışsın reis yav. :asd:

#beINSPORTS

Teşhisin nedir doktor ne kadar süre yoklar tahminen onu söyle sen bize, güzel haberler ver

Oncelikle Qarabagin elenmesine uzuldum ama bu Azeri ile bizim kardes takim muhabbeti bana cok yapmacik geliyor.Gercekten iki ulke bir millet gozuyle bakiyorsa iki ulke oyuncu alisverisi yabanci kuralina dahil olmamali.

Valla Qarabağ ile karşılaşsak maç esnasında hiç kardeş takım gibi konuşmam hele bi gol atarsak ağır girerim

Ama tabii yine de tatlı bir durum, başka bi ülkeden birilerinin sizi desteklediğini bilmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt