- 22 Ağustos 2010
- 33.034
- 37.921
- 3.033
Bu lavuk 18se ben liseye geri dönüyorum
Scottie Pippen'a benziyor yav. :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu lavuk 18se ben liseye geri dönüyorum
Efsane kadrodan Rodman'ı da andırmıyor değil.Scottie Pippen'a benziyor yav. :d
Bilmiyorum da benden küçük olamaz imkansizKim bu Senegalli Shaban?
Net ofsayt olsa çağırmamasi gerekiyor. Hocam pozisyon ofsayt deyip oyunun çift vuruşla devam etmesi gerekiyor.VAR hakemi hakemi cagirdiginda tam neden cagirdigini söylemezse ve hakem pozisyonu ön yargisiz ve sakince izlese daha mantikli olmaz mi? Hakem belki pozisyonu görmeden yorumu duydugu an bilincalti istemeyerek manipule oluyordur.
Scottie Pippen'a benziyor yav. :d
Birilerinin cezasini sildirmeye calisirken senin ceza alman cok komikti yawBiz Konya'yı yenseydik bunlar da Kasımpaşa'yı yenerdi. Lider ile aynı puanda olma ihtimalinin stresi bile Fener'de el ayak dolanmasına yetti.
12 yıldır şampiyon olamamanın, yaşanılan onca travmanın izini öyle kolayca silip atamazsın. Tedesco'nun da geçmişinde böyle bir süreci yönetebildiğine dair hiçbir gösterge yok.
Adını hatırlayamadığım yerli TD dönemindeki gibi önümüzdeki haftalarda hızlıca çakılmalarını bekliyorum.
Birilerinin cezasini sildirmeye calisirken senin ceza alman cok komikti yaw
sukuat notlarimiza ekleyelim
Doktor, bu 280 saat önce filan paylaşıldı ve üzerine tartışıldı. İhtiyarlamışsın reis yav.Fenerbahçe'den sakatlık açıklamaları.
Çağlar Söyüncü - Sağ arka adale kısmi yırtık
Anderson Talisca - Sol arka adale kısmi yırtık
Ederson - Sol arka adale zorlanma
Jayden Oosterwolde - Sağ kasık zorlanma
#beINSPORTS

Fenerbahçe'den sakatlık açıklamaları.
Çağlar Söyüncü - Sağ arka adale kısmi yırtık
Anderson Talisca - Sol arka adale kısmi yırtık
Ederson - Sol arka adale zorlanma
Jayden Oosterwolde - Sağ kasık zorlanma
#beINSPORTS
Oncelikle Qarabagin elenmesine uzuldum ama bu Azeri ile bizim kardes takim muhabbeti bana cok yapmacik geliyor.Gercekten iki ulke bir millet gozuyle bakiyorsa iki ulke oyuncu alisverisi yabanci kuralina dahil olmamali.