GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin kalanında artık takımın 11'i net olmalı. Yorgunluk vs bahane yok 11 final +2 CL +TK maçları (rotasyon bir tek burada olabilir)

------------------------Uğurcan------------------------
-Singo------Sanchez----------Bardakçı--------Eren---
--------------Torreira----------Lemina-----------------
-Barış-------------------Sara-------------------Yunus--
-------------------------Osimhen----------------------

11'i ile devam edilmeli geçen sene gibi ligde. Sara 10 gibi gözükse de derinde 8 olmalı.

En fazla önde basacak tarz takım bu. Bizim oyun stilimiz bu yok Sane, yok 3 ay sonra gidecek Lang vs memnun edemeyiz kimseyi.

CL maçlarında ve derbilerde Jakobs, Lang veya Sane'den 2'si monte olur 11'e duruma göre.

Ama ligi ligin dinamiğini 3 senedir bilen ve koşup, basan adam ile çözersin.

Ligin kalanında artık takımın 11'i net olmalı. Yorgunluk vs bahane yok 11 final +2 CL +TK maçları (rotasyon bir tek burada olabilir)

------------------------Uğurcan------------------------
-Singo------Sanchez----------Bardakçı--------Eren---
--------------Torreira----------Lemina-----------------
-Barış-------------------Sara-------------------Yunus--
-------------------------Osimhen----------------------

11'i ile devam edilmeli geçen sene gibi ligde. Sara 10 gibi gözükse de derinde 8 olmalı.

En fazla önde basacak tarz takım bu. Bizim oyun stilimiz bu yok Sane, yok 3 ay sonra gidecek Lang vs memnun edemeyiz kimseyi.

CL maçlarında ve derbilerde Jakobs, Lang veya Sane'den 2'si monte olur 11'e duruma göre.

Ama ligi ligin dinamiğini 3 senedir bilen ve koşup, basan adam ile çözersin.
Sallai-Sane / Jakobs-Lang ikilileri arasında bir uyum tutturmuştuk. İkisini de çöpe atacağız yani.

Galatasaray'ın forvet oyuncusu Victor Osimhen, Juventus karşısında alınan ve Şampiyonlar Ligi son 16 turuna yükselmeyi garantileyen mağlubiyetin ardından Prime Video'ya röportaj verdi. Osimhen şunları söyledi:

Gol sonrası sevinmediniz mi, yoksa yanılıyor muyum?
"Hayır, sevinmeme gerek yoktu, gerek yoktu. Sevdiğim ve kariyerimde önemli bir rol oynamış bir adama saygı duymanın önemli olduğunu düşünüyorum - elbette Spalletti'den bahsediyorum. Sevinme ihtiyacı hissetmedim. Çok kötü oynadık, hatta rakip bir kişi eksikken bile, bu yüzden sevinmek için bir neden yoktu. Hatta 3-1'lik skoru getirecek belirleyici golü atma fırsatımız varken bile sevinme ihtiyacı hissetmedim. Ben öyle bir oyuncu değilim, duygularını saklamaya çalışan ya da böyle şeyler yapan biri değilim. Bütün bu insanların Juventus oyuncularını performansları için alkışladığını gördüm ve mutlu olduğumu söyleyebilirim..."

Çok nazik ve konuşkansınız...
"Çünkü zaferden ve bir üst tura yükselmekten çok mutluyum."

Tuttojuve.com

Sallai-Sane / Jakobs-Lang ikilileri arasında bir uyum tutturmuştuk. İkisini de çöpe atacağız yani.

Sallai 3 haftadır ilk Juve maçı hariç sallantıda.

Sane sakatlık öncesi de formu düşmüştü şimdi sezon başı halinden bile kötü.

Jakobs savunmada iyi ama hücumda 0 katkı özellikle ligde bize kapanan takımlar için bene mantıklı değil.

Eren'in hızı da geçen sene Samsun, Trabzon vs deplasmanda çok maç çözdü. Lang'ın şampiyonluk için oynayan takımlar için temposunu ve isteğini yeterli görmedim.

CL için geçiş hücumu oynarken çok mantıklı 11 oynaması ama lig için değil bence.

dün uzayan tek maç bizimkiydi

dolayısıyla milyonlarca yabancı futbolsever bizim maçı açmıştır uzatmalarda

osimhenin attığı golü ve son dakikalarda paso geriye kadar gelerek attığı deparları yaptığı pressleri gören gavurlar ekmek bandırmışlardır kesin tv ye :)

Jakobs savunmada iyi ama hücumda 0 katkı özellikle ligde bize kapanan takımlar için bene mantıklı değil.

Eren'in hızı da geçen sene Samsun, Trabzon vs deplasmanda çok maç çözdü. Lang'ın şampiyonluk için oynayan takımlar için temposunu ve isteğini yeterli görmedim.

CL için geçiş hücumu oynarken çok mantıklı 11 oynaması ama lig için değil bence.
Sallai mucadele bazinda takimin en iyisi ama ne olursa olsun sag bek degil.Boey oranin adami.

Ön tarafın kalitesiyle nereye kadar gidecek bakalım, Saranın her maç istisnasız harika oynaması mümkün değil, yaw sen 4.cü sene oldu staj görüyorsun , az buçuk geliştir oyununu Allah aşkına, bu futbol ile şampiyonluk ancak hayal olur , Allah'tan fb tam bir salak

Konya ve Juve maçı etkisiyle yazıyorsun bunları. Sane konusunda katılıyorum iyi dönmedi ancak Lang ligde lazım bir oyuncu. Jakobs'u oyuna katan da bir tarzı var bu da hücumdaki kısıtlılığını azaltıyor. Taçları da bir hücum tehdidi.

Sallai ise takımın vazgeçilmezlerinden. Sezonun bizim adımıza en iyi 3 oyuncusundan biri. Ligde Sane ile bir oyun ezberleri var ve bunu son düzlükte terk etmek bana göre doğru değil.

Kendine gel ey Cimbomlu ingilizler tirim tirim titriyor Galatasaray gelmesin diye .

1772104673112.webp

biz eğer çeyreke kalırsak parisin ve rakibinden yani ya barça ya chelsea galibiyle mi eşleşiyoruz çeyrek finalde ?

Konya ve Juve maçı etkisiyle yazıyorsun bunları. Sane konusunda katılıyorum iyi dönmedi ancak Lang ligde lazım bir oyuncu. Jakobs'u oyuna katan da bir tarzı var bu da hücumdaki kısıtlılığını azaltıyor. Taçları da bir hücum tehdidi.

Sallai ise takımın vazgeçilmezlerinden. Sezonun bizim adımıza en iyi 3 oyuncusundan biri. Ligde Sane ile bir oyun ezberleri var ve bunu son düzlükte terk etmek bana göre doğru değil.
Sallai de dediğim gibi bir pil bitikliği sezmeye başladım. Ama ondan da ziyade Singo sanki kalan maçlarda derbilerde düşünülünce daha önemli geliyor.

Beşiktaş ve Fener maçlarında onun azmanlığa ihtiyaç var.

Yoksa Sallai sezon genelinde bence de dediğin gibi katkı verdi.

Sane'yi ben tutmuyorum bir tek 1-2 CL maçı ve Fenerbahçe derbisinde beğendim.

Barış, Yunus, Torreira, Osimhen bu dördü oynamayınca önde baskı sıfıra iniyor. Önde basamayınca Torreira da sıradan ve hatta kötü görünüyor.

Lemina da stopere çok gömülüyor ve takımın hatlar kopuyor.

Kompakt olmayan şampiyon olamaz.

Kompakt takım için de benim görüşüm bu dörtlü ve Sara aynı anda sahada olmalı.

Singo-Sanchez-Bardakçı üçlü stoper gibi de sahada kapatabilir arkayı. Lemina gömülmez, önü süpürür. Torreira da öne katılır, Sara da daha orta saha tarafından orta mesafeli paslar ile iyi kaçırıyor Osimhen'i ama ne zaman pas hattı 5-6 metreye düşse şiddetini ayarlayamıyor bir türlü. O daha orta saha çizgisi civarı konumlanmalı. Torreira 10 gibi olmalı pozisyon olarak baskıya giderken.

Sane ve Lang gibi topu ayağına isteyen ve çok çalıma giren adamlar ile bu imkansız. Top da saklayamıyorlar ayrıca 3-4 kişi arasına girip çıkamazlarsa direkt kontra yiyoruz. Torreira öne çıkınca , hop Lemina açığı kapatmak için 3. stoper oluyor. Sallai zaten orta saha sağında gibi hep konum olarak onun da arkası boşa çıkarsa takım kanatlardan ortadan çöküyor.

Şimdi yazarken daha da emin oldum tek yol benim yazdığım 11 bence.

Boey çok formssuz ya. herkes yürüyerek geçiyor resmen.

Singo acayip adam durduruyor direkt.
Takim derli toplu oynadiginda bence iyi oynuyor oyuna girdiginde cok baski yedigimiz zamandi Sallai kalsaydi kirmizi gorurdu zaten o sinyalleri veriyordu.Takimda ozellikle uzatmalarda en iyi oynayan oyuncuydu bence.

Dun aksam elenseydik bu travma bizim lig sampiyonluguna bile etki edebilirdi.Gorkemli Juventus 5-2 zaferinden sonra uzatmalara gitmesi hepimizi korkuttu ancak sonucta turu gectik her macin hikayesi konsatresi ayri oluyor.Okan hoca kiyidan dondu bu macin aciklamasi olamazdi hemde 10 kisiydi rakip takim.Ancak hicbir zaman unutulmamasi gereken burasi Sampiyonlar ligi Juventus da dunyanin en iyi takimlarindan biri medyanin tur gecilmis sirf biz fark attik diye Juventusu amator takim gibi gostermesi Galatasaraya yapilan en buyuk zarar.Sonucta Avrupanin en iyi takimlarin arasinda son 16 ya kaldik bundan sonra ilerisi icin hayal kurmaya devam edecez Allah yardimcimiz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt