Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.233
- 12.976
- 2.658
Sara okadar laubali ki, orda savunma oyuncusunu nasil bulursun. Yolla bos kaleye.Sara köşe tıngırdatsa ilk maç gibi orada yıkılacaktı juve. kaçırdıklarımız da cesaret oldu ibnelere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sara okadar laubali ki, orda savunma oyuncusunu nasil bulursun. Yolla bos kaleye.Sara köşe tıngırdatsa ilk maç gibi orada yıkılacaktı juve. kaçırdıklarımız da cesaret oldu ibnelere
Sallai-Sane / Jakobs-Lang ikilileri arasında bir uyum tutturmuştuk. İkisini de çöpe atacağız yani.Ligin kalanında artık takımın 11'i net olmalı. Yorgunluk vs bahane yok 11 final +2 CL +TK maçları (rotasyon bir tek burada olabilir)
------------------------Uğurcan------------------------
-Singo------Sanchez----------Bardakçı--------Eren---
--------------Torreira----------Lemina-----------------
-Barış-------------------Sara-------------------Yunus--
-------------------------Osimhen----------------------
11'i ile devam edilmeli geçen sene gibi ligde. Sara 10 gibi gözükse de derinde 8 olmalı.
En fazla önde basacak tarz takım bu. Bizim oyun stilimiz bu yok Sane, yok 3 ay sonra gidecek Lang vs memnun edemeyiz kimseyi.
CL maçlarında ve derbilerde Jakobs, Lang veya Sane'den 2'si monte olur 11'e duruma göre.
Ama ligi ligin dinamiğini 3 senedir bilen ve koşup, basan adam ile çözersin.
Sallai-Sane / Jakobs-Lang ikilileri arasında bir uyum tutturmuştuk. İkisini de çöpe atacağız yani.
Sallai mucadele bazinda takimin en iyisi ama ne olursa olsun sag bek degil.Boey oranin adami.Sallai 3 haftadır ilk Juve maçı hariç sallantıda.
Sane sakatlık öncesi de formu düşmüştü şimdi sezon başı halinden bile kötü.
Jakobs savunmada iyi ama hücumda 0 katkı özellikle ligde bize kapanan takımlar için bene mantıklı değil.
Eren'in hızı da geçen sene Samsun, Trabzon vs deplasmanda çok maç çözdü. Lang'ın şampiyonluk için oynayan takımlar için temposunu ve isteğini yeterli görmedim.
CL için geçiş hücumu oynarken çok mantıklı 11 oynaması ama lig için değil bence.
Konya ve Juve maçı etkisiyle yazıyorsun bunları. Sane konusunda katılıyorum iyi dönmedi ancak Lang ligde lazım bir oyuncu. Jakobs'u oyuna katan da bir tarzı var bu da hücumdaki kısıtlılığını azaltıyor. Taçları da bir hücum tehdidi.Sallai 3 haftadır ilk Juve maçı hariç sallantıda.
Sane sakatlık öncesi de formu düşmüştü şimdi sezon başı halinden bile kötü.
Jakobs savunmada iyi ama hücumda 0 katkı özellikle ligde bize kapanan takımlar için bene mantıklı değil.
Eren'in hızı da geçen sene Samsun, Trabzon vs deplasmanda çok maç çözdü. Lang'ın şampiyonluk için oynayan takımlar için temposunu ve isteğini yeterli görmedim.
CL için geçiş hücumu oynarken çok mantıklı 11 oynaması ama lig için değil bence.
Boey çok formssuz ya. herkes yürüyerek geçiyor resmen.Sallai mucadele bazinda takimin en iyisi ama ne olursa olsun sag bek degil.Boey oranin adami.
Ziyech Bodrum maçını hatırlattıSara okadar laubali ki, orda savunma oyuncusunu nasil bulursun. Yolla bos kaleye.
Sallai cikinca orasi cöktü, boey kac defa adam kacirdi. Suan boey hic hazir degil. Uzatmalarda biraz daha iyi görüntü verdi cünkü adamlar 10 kisiyle cöktü.Sallai mucadele bazinda takimin en iyisi ama ne olursa olsun sag bek degil.Boey oranin adami.
Bende tam tersi Boey girince ilk basta takimla beraber bocalasada ilk takimda toparlanan oyuncu oldugunu dusunuyorum.Sallai cikinca orasi cöktü, boey kac defa adam kacirdi. Suan boey hic hazir degil. Uzatmalarda biraz daha iyi görüntü verdi cünkü adamlar 10 kisiyle cöktü.
Sallai de dediğim gibi bir pil bitikliği sezmeye başladım. Ama ondan da ziyade Singo sanki kalan maçlarda derbilerde düşünülünce daha önemli geliyor.Konya ve Juve maçı etkisiyle yazıyorsun bunları. Sane konusunda katılıyorum iyi dönmedi ancak Lang ligde lazım bir oyuncu. Jakobs'u oyuna katan da bir tarzı var bu da hücumdaki kısıtlılığını azaltıyor. Taçları da bir hücum tehdidi.
Sallai ise takımın vazgeçilmezlerinden. Sezonun bizim adımıza en iyi 3 oyuncusundan biri. Ligde Sane ile bir oyun ezberleri var ve bunu son düzlükte terk etmek bana göre doğru değil.
Takim derli toplu oynadiginda bence iyi oynuyor oyuna girdiginde cok baski yedigimiz zamandi Sallai kalsaydi kirmizi gorurdu zaten o sinyalleri veriyordu.Takimda ozellikle uzatmalarda en iyi oynayan oyuncuydu bence.Boey çok formssuz ya. herkes yürüyerek geçiyor resmen.
Singo acayip adam durduruyor direkt.