GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lan niye hak etti niye? İlk maçta 5 yemedi mi bu adamlar? 6 olmadı diye üzülmedik mi biz geçen hafta? İlk maç 3-0 olsa ikinci maç 5-2 olsa uzatmada yine atıp elesek biz mi başından sonuna kadar hak etmiş olacaktık bunun mantığına göre

14651.webp

Durmuyor
Durdurulamıyor

Tottenham ciksin diye dua etmeye devam edelim ama ayni zamanda ben kim cikarsa ciksin savasan bir takim gormek istiyorum. Evet evimizde rahatiz ve sonuna kadar savasiyoruz. Ama deplasmanda pisan bir takim gormek istemiyorum. Bize bu takimin borcu var. Dunku mactan sonra bize 2 macta da sonuna kadar savasan bir takim izletmek zorundalar. Dunu affettirmeliler ELENSEK bile.

Tottenham ciksin diye dua etmeye devam edelim ama ayni zamanda ben kim cikarsa ciksin savasan bir takim gormek istiyorum. Evet evimizde rahatiz ve sonuna kadar savasiyoruz. Ama deplasmanda pisan bir takim gormek istemiyorum. Bize bu takimin borcu var. Dunku mactan sonra bize 2 macta da sonuna kadar savasan bir takim izletmek zorundalar. Dunu affettirmeliler ELENSEK bile.
Sarı kart sınirini gorene kadar bende tottenham çiksın istiyordum gecme ihtimalimize karşin lakin o listeyi görünce fark eden bir seyde yokmuş dedim. En basitinden osimhen gorse ve deplasmanda olmasa elendik zaten. Spurs gelse bile.

Beni dün yayıncıların çoğunluğunda rahatsız eden şey sanki Galatasaray dün ülkeyi rezil etmiş gibi yorumlar yapılmasıydı.

Eleştirini yap. Ama önce takımı kutla, tebrik et. Son 16'ya kaldı bu takım. Ama eleştirilerimiz var de, konuya öyle gir. Sen yayıncısın, sorumlulukların var. Sen histeri krizine girmiş şekilde yayıncılık yapamazsın. Sığır mısın bilader?

Juventus dediğin takım senin Avrupa fatihiyiz diye anlattığın hikayeleri alır kendi avrupa zaferleri kitabına önsöz olarak yazdırır. Böyle bir takımı eledik dün.

Herkes eleştirilmeyi hak eder, dün 2. yarı tel tel döküldük.

Ama dün alnının akıyla, ne bir hakem hatası, ne ofsayttan gol, ne kendini yere atarak rakibe kırmızı kart vs yaptırmadan kendi evinde 5 gol atmanın da verdiği avantajla bu takım dünyanın en büyük kulüplerinden Juventus'u elemiştir.

Fenerbahçe kendi evinde N. Forrest'e 3-0 yenildiğinde bile böyle eleştirilmedi yayıncılar tarafından.

Ben bu şımarıklığa ve insanların hakkının teslim edilmemesine tahammül edemiyorum.

Emeğe saygısızlık tamamen.

Guzel dertmis, Allah yardimcin olsun.

Boyle bir sorunu cozmek istiyorsan kendi adina, once teknik heyeti degistirmen gerekiyor. Osimhen'den daha iyi veya benzeri kalitede birini alamazsin ama yine belli dunden beri goruyorum, kafaya takmissin yine sen artik bilerek yaptigini biliyorum. Kimse yemiyor artik.

Bu forumda herseye zit giden biri lazim demek o rol da sana ait.
Bu recep nerde kazma var onların fani oluyor. İyi oyunculara salliyor

Evet gelelim lemina torreira ilkay gibi futbol sahtekarlarından nasıl kurtulacağımıza

Özellikle torreira olduğu sürece bu takım her ortasahaya ezilmeye mahkum

Torreira için durum çok basit aslında. Mertens ve İcardi varken mecburen takım boyunu kısa tutuyorduk ve dar alanda oynuyorduk. Torreira kısa boylu ve çevik olduğu için dar alanda çok etkiliydi. Kanatlar da zaten malum Zaha, Ziyech vs Mecburduk yani dar alanda oynamaya (Rashica falan varken bi onu koşturuyorduk ölümüne)

Ama an itibariyle Barış-Sane-Lang-Osimhen derken tamamen geçiş hücumu yapıyoruz ve takım boyunu uzun tutuyoruz. Haliyle Torreira geniş alanda zorlanıyor. Çünkü hem iyi koşamıyor, hem alan kaplayamıyor. Özetle dar alandaki kadar etkili olamıyor maalesef. İstatistikler de ortada, 2 sezon öncesine göre sahipsiz top kazanımı vs yarı yarıya düşmüş vaziyette.

Eğer bu şekilde oynamaya devam edeceksek ya Torreira'ya göre bi orta saha kurmamız lazım ya da hiç istemesem de kendisinden çıkmamız lazım.

Dün oynanan maçtan çok büyük dersler çıkarmamız gerekiyor. Bence Singo Lang ve Boey üçlüsünün doğrudan ilk 11 'e yerleşmesi gerekiyor

Ama yine de bakıyorum 2013/2014 sezonundan sonra ilk defa ilk 16'ya kaldık. Bunun da tadını çıkarmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt