- 29 Ocak 2024
- 8.335
- 7.133
- 568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kirmizinin tonu kesinlikle bu degil bana gore.Bu formadaki sarı kırmızı gerçek renklerimiz. Turuncu bordoya acilen son vermemiz lazım.
Adama kilolu deniyorduHarika herif valla
Turnuvada daha da değerlenir. Piyasası çok dusuktu bir iki sene evvel çökmek lazımdı
Onun bir hikayesi vardi unuttum. Sari lacivert mi sari siyah miydi aslinda ikilemde vardi sanki.Oha lan 1906da sarı lacivertmişiz
Hocam kuruluş renklerimizin vişne kırmızısıyla tok sarı olması sorun değil ki 100 sene-50 sene-20 sene-geçen sene geçmişten bugüne ton hep değişmiş bak resmi sitede bile şu tonlar gözüküyo şimdikiyle alakası var mı hiçKoyduğunuz şeye iyi baktınız mı? Eski formalar öyle 1 sezonluk değil, hele ilk sarı-kırmızı forma... 1908-1929 arası... Eğer paylaştığınız görsel doğruysa o forma tam 21 sene giyilmiş ve bugünkü renklere gayet yakın koyu tonlarda işte... 100 sene giyilmemiş, sonradan uydurulmuş değilmiş demek ki... Sonra neden daha açık sarı-kırmızı tonlarına geçilmiş bilmiyorum... Bin türlü nedeni olabilir... Moda kaynaklı olabilir... Savaşlar sırasında veya sonrasında kumaş-boya vs sıkıntısı çekilmiş yıllar olabilir atıyorum...
Bizim yönetim siyasetten korkuyor bu kanallara o yüzden birşey diyemiyorBu tarz şeylerde yönetim çıkacak diyecekki bu kanalları Galatasaray olarak izlemiyoruz, Kaya Çilingiroğlu ve benzer operasyon evlatları o kanallardan konulana kadar izlemiyoruz, yarım yamalak örgütlensek bile, hepsi patates sıçar
Sözcü,halktv,trtspor ve aspor hepsi fb'li gibi davranıyor. 2 farklı siyasi görüşün birleşebildiği tek konu bu.Hükümetbahçe nin kanallarından Cumhuriyetin Galatasaray'ına adil davranış mı bekliyordunuz?
Taraftar oluşumu en az yönetim kadar pasif, taraftar platformlarıda yapabilir bu açıklamaları, yönetim taraftardan daha çok korkmalı, siyasetten değilBizim yönetim siyasetten korkuyor bu kanallara o yüzden birşey diyemiyor