- 18 Temmuz 2009
- 81.985
- 239.458
- 5.263
Yapar da alabileceğimiz muammaBernardo silva is yaparmi 10'da bizde admirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapar da alabileceğimiz muammaBernardo silva is yaparmi 10'da bizde admirim
Oyuncu beleş olmadığı sürece gidip de EPL baş veya baş altı sıra takımının ana plan oyuncusunu alamazsın.
En büyük eksigimiz bu.Bu pozisyonda Osimhen Sara'yı görebilseydi keşke,böyle çok pozisyonda gollük pasları göremiyoruz malesef.
Ekli dosyayı görüntüle 317965
fb'in santrafor takviyesini ben de çok merak ediyorum. vlahovic'e servet dökmeleri muhtemel. bir diğer tahminim ise lewandovski'ye gitmeleri.bernardo buraya gelir mi bilmem de 12 maaş+15 filan imza parası bir şey ister gibi eğer arabistanda para ezme hayali yoksa bize gelebilir olarak görüyorum ama itfb de kesin atlar hemen almak için , forvete de bence vlahovic alacaklar
lewa büyük ihtimalle barça uzatmazsa bırakır gibi ya.Ben vla işine neredeyse kesin gibi bakıyorum bu arada 15 falan maaş gömerler en az ona bir o kadar da imza parası verirler avrupada vlaya net 5 bile verecek enayi yoktur o yüzden bunlara kalırfb'in santrafor takviyesini ben de çok merak ediyorum. vlahovic'e servet dökmeleri muhtemel. bir diğer tahminim ise lewandovski'ye gitmeleri.
Tottenham düserse, Kulusevksi firsati cikarmi acaba? Hele sakatligini daha yeni atlatmisken ve sezon sonuna kadar asiri cosmazsa. "sadece" 3,65 Milyon net € maasi varmis. Sane ve Icardi sutlanirsa maas bütceside baya bosalmis olur.Oyuncu beleş olmadığı sürece gidip de EPL baş veya baş altı sıra takımının ana plan oyuncusunu alamazsın.
Tottenham düserse, Kulusevksi firsati cikarmi acaba? Hele sakatligini daha yeni atlatmisken ve sezon sonuna kadar asiri cosmazsa. "sadece" 3,65 Milyon net € maasi varmis. Sane ve Icardi sutlanirsa maas bütceside baya bosalmis olur.
Büyük takimlar almaktan cekinirse, belki yüksek kiralik bedelli opsiyonla getirmeye calisabiliriz.
Tottenham o kadroyla hayatta düşmez benceTottenham düserse, Kulusevksi firsati cikarmi acaba? Hele sakatligini daha yeni atlatmisken ve sezon sonuna kadar asiri cosmazsa. "sadece" 3,65 Milyon net € maasi varmis. Sane ve Icardi sutlanirsa maas bütceside baya bosalmis olur.
Büyük takimlar almaktan cekinirse, belki yüksek kiralik bedelli opsiyonla getirmeye calisabiliriz.
Bernardo enteresan bir adam, o tekniği ve dar alan becerisiyle hücumun her bölgesinde oynadığı gibi sahadaki yoğunluğu çok üst seviyede bir oyuncuydu. Onun kalitesinde bir hücum ayağının topsuz oyunda bu kadar çalıştığını görmek enteresanBernardo silva is yaparmi 10'da bizde admirim
Reis geçmişte hiç şampiyonlar liginde bu kadar maç yaptığımız dönem oldu mu? çeyrek final falan oynadık ama gruplardaki maç sayısına bakınca sanki avrupada fazla maç yaptıkTottenham o kadroyla hayatta düşmez bence
Kulusevski şahane olurdu ama, alınabilir öyle bir durum olursa, sakatlık dönüşü pek kimse o topa girmez
Bu herifi sane gibi transfer sezonu başladığı gibi indirmek lazım. Apo-Sanchez-Singo-Dijk şahane rotasyon olur defans ortasinda
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Barca’ya elendiğimiz iki gruplu dönemde 12 maç yapmıştık şu anda da 12 yapmış olacağız.Reis geçmişte hiç şampiyonlar liginde bu kadar maç yaptığımız dönem oldu mu? çeyrek final falan oynadık ama gruplardaki maç sayısına bakınca sanki avrupada fazla maç yaptık
Bunlar mı eğitiyor şimdi hakemleri? Bunlar kuralları işine geldiği duruma göre büküyorlar lan sadece. Berbat ötesi saçma sapan yorumlar. Oyuncu topun üstünden atlıyor daha nasıl pozisyon içinde olabilir kaleci ona çarpıp çarpmayacağını görene kadar hareket edemiyor bu kaleciyi etkilemiş olmuyor mu şimdi? Eğitmen buysa hakemlerin durumu çok normal. Belli ki GS aleyhine diğer büyük takımların lehine karar verin deyip geçmişler.
Burada utanmadan sportmenlik dışı diyor bir de. Dortmund maçında benzer sevinç yapılmış ve sarı kart verilmemiştir. Daha kendileri bilmiyor bence kuralı.
Bunlar mı eğitiyor şimdi hakemleri? Bunlar kuralları işine geldiği duruma göre büküyorlar lan sadece. Berbat ötesi saçma sapan yorumlar. Oyuncu topun üstünden atlıyor daha nasıl pozisyon içinde olabilir kaleci ona çarpıp çarpmayacağını görene kadar hareket edemiyor bu kaleciyi etkilemiş olmuyor mu şimdi? Eğitmen buysa hakemlerin durumu çok normal. Belli ki GS aleyhine diğer büyük takımların lehine karar verin deyip geçmişler.
Burada utanmadan sportmenlik dışı diyor bir de. Dortmund maçında benzer sevinç yapılmış ve sarı kart verilmemiştir. Daha kendileri bilmiyor bence kuralı.
Belli ki Tff bunları söyle demiş bunlarda tekrarlıyor. Bunların bir eğitim falan verdiklerini de sanmıyorum. Saçma sapan işlerine ne geliyorsa ona göre kural büküyorlar sadece.Ts'ninki ofsayt değilse dünyada hiçbir pozisyon ofsayt değil. Taraflı bi herif bulup koymuş oraya işte fenerasyon