GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bernardo buraya gelir mi bilmem de 12 maaş+15 filan imza parası bir şey ister gibi eğer arabistanda para ezme hayali yoksa bize gelebilir olarak görüyorum ama itfb de kesin atlar hemen almak için , forvete de bence vlahovic alacaklar
fb'in santrafor takviyesini ben de çok merak ediyorum. vlahovic'e servet dökmeleri muhtemel. bir diğer tahminim ise lewandovski'ye gitmeleri.

fb'in santrafor takviyesini ben de çok merak ediyorum. vlahovic'e servet dökmeleri muhtemel. bir diğer tahminim ise lewandovski'ye gitmeleri.
lewa büyük ihtimalle barça uzatmazsa bırakır gibi ya.Ben vla işine neredeyse kesin gibi bakıyorum bu arada 15 falan maaş gömerler en az ona bir o kadar da imza parası verirler avrupada vlaya net 5 bile verecek enayi yoktur o yüzden bunlara kalır

Maç sonu topçulara lpool nerde,salah nerde gibi aptal aptal sorular kamilin akreditesini iptal edin

Ayar etti beni ya

bernardo muhteşem bir futbolcu da bizim taraftarın hayalini kurduğu 10 numara değil

hatta daha çok iç oyuncusu oldu iyiden iyiye

Oyuncu beleş olmadığı sürece gidip de EPL baş veya baş altı sıra takımının ana plan oyuncusunu alamazsın.
Tottenham düserse, Kulusevksi firsati cikarmi acaba? Hele sakatligini daha yeni atlatmisken ve sezon sonuna kadar asiri cosmazsa. "sadece" 3,65 Milyon net € maasi varmis. Sane ve Icardi sutlanirsa maas bütceside baya bosalmis olur.

Büyük takimlar almaktan cekinirse, belki yüksek kiralik bedelli opsiyonla getirmeye calisabiliriz.

Tottenham düserse, Kulusevksi firsati cikarmi acaba? Hele sakatligini daha yeni atlatmisken ve sezon sonuna kadar asiri cosmazsa. "sadece" 3,65 Milyon net € maasi varmis. Sane ve Icardi sutlanirsa maas bütceside baya bosalmis olur.

Büyük takimlar almaktan cekinirse, belki yüksek kiralik bedelli opsiyonla getirmeye calisabiliriz.

saneyi gönderip neden kulusevski alalım ki

ya trt spordaki itlerin sorduğu pozisyonlara bak guendouzi tribüne gidip sevinmiş sarı kartmış torreira'ya verilmemiş onu soruyor bir de hesap soruyor hakemlere şerefsizlere bak ya namussuzlar standart eksiği varmış.Bakalım o zaman kahpe ilk yarıdaki samsun maçındaki ofsaytla bu maçı soracak mısın , standart yokmuş dediği şey de sarı karttan dolayı

Tottenham o kadroyla hayatta düşmez bence

Kulusevski şahane olurdu ama, alınabilir öyle bir durum olursa, sakatlık dönüşü pek kimse o topa girmez

Bernardo silva is yaparmi 10'da bizde admirim
Bernardo enteresan bir adam, o tekniği ve dar alan becerisiyle hücumun her bölgesinde oynadığı gibi sahadaki yoğunluğu çok üst seviyede bir oyuncuydu. Onun kalitesinde bir hücum ayağının topsuz oyunda bu kadar çalıştığını görmek enteresan

Son yıllarda atletizmini kaybetmesi sebebiyle 10 numaraya kaydı artık kenarlarda oynamak yerine. O yoğunluğuyla birlikte son dönemde doğrudan Rodi ile birlikte tek başına orta sahayı oynuyor gibi

Tottenham o kadroyla hayatta düşmez bence

Kulusevski şahane olurdu ama, alınabilir öyle bir durum olursa, sakatlık dönüşü pek kimse o topa girmez
Reis geçmişte hiç şampiyonlar liginde bu kadar maç yaptığımız dönem oldu mu? çeyrek final falan oynadık ama gruplardaki maç sayısına bakınca sanki avrupada fazla maç yaptık

Bu herifi sane gibi transfer sezonu başladığı gibi indirmek lazım. Apo-Sanchez-Singo-Dijk şahane rotasyon olur defans ortasinda

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu herifi sane gibi transfer sezonu başladığı gibi indirmek lazım. Apo-Sanchez-Singo-Dijk şahane rotasyon olur defans ortasinda

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sozlesmesi bilmiyormuş bunun sanmıyorum salacaklarini ya hala üst düzey oynuyor zeballah gibi.Osimhen hiç bakmakla uğraşmadi bile boşa olur diye

Reis geçmişte hiç şampiyonlar liginde bu kadar maç yaptığımız dönem oldu mu? çeyrek final falan oynadık ama gruplardaki maç sayısına bakınca sanki avrupada fazla maç yaptık
Barca’ya elendiğimiz iki gruplu dönemde 12 maç yapmıştık şu anda da 12 yapmış olacağız.

2001de ise 14 yapmıştık maksimum o, elemeleri saymıyorum.

Bunlar mı eğitiyor şimdi hakemleri? Bunlar kuralları işine geldiği duruma göre büküyorlar lan sadece. Berbat ötesi saçma sapan yorumlar. Oyuncu topun üstünden atlıyor daha nasıl pozisyon içinde olabilir kaleci ona çarpıp çarpmayacağını görene kadar hareket edemiyor bu kaleciyi etkilemiş olmuyor mu şimdi? Eğitmen buysa hakemlerin durumu çok normal. Belli ki GS aleyhine diğer büyük takımların lehine karar verin deyip geçmişler.

Burada utanmadan sportmenlik dışı diyor bir de. Dortmund maçında benzer sevinç yapılmış ve sarı kart verilmemiştir. Daha kendileri bilmiyor bence kuralı.

Bunlar mı eğitiyor şimdi hakemleri? Bunlar kuralları işine geldiği duruma göre büküyorlar lan sadece. Berbat ötesi saçma sapan yorumlar. Oyuncu topun üstünden atlıyor daha nasıl pozisyon içinde olabilir kaleci ona çarpıp çarpmayacağını görene kadar hareket edemiyor bu kaleciyi etkilemiş olmuyor mu şimdi? Eğitmen buysa hakemlerin durumu çok normal. Belli ki GS aleyhine diğer büyük takımların lehine karar verin deyip geçmişler.

Burada utanmadan sportmenlik dışı diyor bir de. Dortmund maçında benzer sevinç yapılmış ve sarı kart verilmemiştir. Daha kendileri bilmiyor bence kuralı.

Skandal

Ts'ninki ofsayt değilse dünyada hiçbir pozisyon ofsayt değil. Taraflı bi herif bulup koymuş oraya işte fenerasyon

Ts'ninki ofsayt değilse dünyada hiçbir pozisyon ofsayt değil. Taraflı bi herif bulup koymuş oraya işte fenerasyon
Belli ki Tff bunları söyle demiş bunlarda tekrarlıyor. Bunların bir eğitim falan verdiklerini de sanmıyorum. Saçma sapan işlerine ne geliyorsa ona göre kural büküyorlar sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt