GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karaktersiz serefsizler olm bunlar. Turu gecersek cezalandirmak istiyorlar sanki

Dun dedigim gibi ne gerektigini dusunuyorlarsa zorluyorlar.

Goztepeyle komusup anlasip daha sonra yapma talebi vs olmali eger gerekirse.

Genclerbirligi kupa macini sonra yapalim mesela? O neden olmuyor?

Psg’den sonra Avrupa’nın en iyi sağ bek-sol bek rotasyonuna sahip takımıyız. Singo-jakobs’un üstünde hakimi-mendes dışında kimse yok.

Icardi bunu süper kupad yok etmisti de, oynar mi bize karsi

Avrupa ligi maclarina baktim bi, nihayet biraz adama donmus eslesmelerle...

batagov 4-6 hafta yokmus

batagov bunların oyun kurulumunda hayati öneme denk geliyordu. Bizim için müthiş bir gelişme

Icardi bunu süper kupad yok etmisti de, oynar mi bize karsi

Valla kötü oldu defansif anlamda bok gibi bir adam sadece icardi değil taliscaya bile üstünlük kuramayan tek adam.ts bizim maçta zaten uzun vurup sekenleri toplayabilir sadece o yüzden eksikliği bizim dezavantajimiza direkt.2 iyi savunmacı savic ve nwukamudur nedir onla çıkacaklar biz şimdi atak yaparken zora dusecegiz.

Seneye gel ulan

Erzurumda depte son dakika kafa golunle 1 pt almak istiyorum vay bir hayalim

IMG_8187.webp

Liverpool maci cok onemli bir hal aldi her anlamda maddi olarak olsun oyuncularin degerlerini katlamasi olarak olsun hayallerin buyumesi olarak olsun rakiplerin cokusu anlamina bile geliyor ligde ligde en ufak puan kaybi yaptiklarinda dengeleri bozulacak.

Psg’den sonra Avrupa’nın en iyi sağ bek-sol bek rotasyonuna sahip takımıyız. Singo-jakobs’un üstünde hakimi-mendes dışında kimse yok.
prime boey de yüklenecek bence zamanla. prime boey + prime jakobs ikilisi defansif açıdan dünyanın en iyisi olabilir.

"basariyi elde etmis, tepeye oturmus artik parasiyla kariyer sonu" kategorisinde bakiyorum.

Harika bir futbolcu lafim asla olamaz ama tivit iceriginde dedigi gibi nokta atis genc(genc derken 26 dan yasli olmasin misal) adam lazim 3 4 sezon soru isareti birakmayacak.

Bernardo icin maliyet - performans uzun vadeli olur mu bilmiyorum.

Sane icin olmadi mesela, adamlar onun yerine destroyer bir Olise koydu. Ayni mantikta davranmak gerek bence.

Hiç bir transfer kesin tutar gibi bir şey yok ama böyle bakarsak bir çok oyuncuyu almamamız lazımdı. O yüzden tamamen doğru bir bakış açısı olarak bakmıyorum. Önerin kim mesela? Xavi Simons, Saibari, İbrahim Maza vb. gibi oyuncular gelmiyor. Kang In Lee, Kulusevski bu sezon belki bir ihtimal yada Bernardo Silva da bir ihtimal senin tercihin kim olurdu mesela?

Müzmin sakat diye gelen ve maclari yürüyerek oynayan Asensio feneri bu sene ayakta tuttu ,bernardo cok daha hareketli ve yaratıcı bir adam tabi ikna edilmesi kolay degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt