GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani dünü artık konuşmak istemiyorum ama hocanın inancı olmayınca oyuncularda böyle oynadı
Karşımızda sezonun en önemli maçına çıkan Liverpool ve taraftarı vardı
Onlar adına sezonun maçıydı şu dakikaya kadarki.
Ayrıca masa oyunlarında yine İngilizler kazandı
Hakem ilginç bir gerekçeyle maçtan çekildi yerine verilem hakem oldukça acemi idi ve Liverpoolun faullerini ve kartlarını es geçerek kendi işini ve Liverın işini kolaylaştırdı.
Okana dönersek; inanmadığı için tüm takımı olumsuz etkiledi
Taktik ve kadro seçimi inanılmaz yanlış idi
Singonun stoper oynayamaması
Ayrıca sağ bekte Singonun olmaması
Barışın solda oynaması Kerkez-Bay eşleşmesi ve arkasında Singo deliciliğinin kullanılamaması
Stoperde Lemina-Apo kullanmaması
Sol kanatta Lang kullanmaması Frimpongu zorlayamamak
Orta sahada çift 8 yapamayığ Sarayı ön alan presinde kullanmak ve o oyunu yapamaması
Vs bir çok hatalı tercihlerden ötürü en azından başa baş oynanacak bir oyunu rezil olarak ve en önemli isimlerimizi kaybederek tamamladık..!
Gelecek sezon as sağ bek Singo
Sağlam stoper
Çok iyi bir 8 ve 10 numaraya ihtiyaç duyuluyor
Maalesef orta sahamız çok yetersiz ve inatla buraya takviye yapılmıyor
Can uzun vb yerlileri ne olursa olsun almamız lazım
Sığır pres haricinde çalışılmış set hücumları olan oyunları bilmemiz şart
Hocamızında kendini bu seviyeye hazırlaması lazım
Maç içi yanıtları da maalesef çok yetersiz
Çabuk demoralize oluyor ayrıca
Herşey için teşekkürler CİMBOMUM
İYİKİ VARSINN

bu böyle bi iki oyuncu değiştirerek yapılacak iş değil. adamlar öyle bi basıyor ki aralardaki mesafe hep aynı hiç bosluk yok. metresi metresine. aynı sekilde öyle de kapanıyorlar. aldığın topları uzağa vurmaktan baska sans vermiyorlar. bu üst seviye oyuncuların üst seviye oyunu. o oyuncuları alsan o oyuncularla ezilirdin.

oyuncular şüphesiz tek faktör değil

ama bir adım

Bu eksiklerin varlığının yazın da farkındaydık ki Emre. Devre arasında da 2 ay bu eksiklerin farkında olarak geçirdik. Eksikleri görmekle eksikleri kapatmaya çalışmak farklı şeyler malesef...

yazın kaleci ve osimhen işleri çok mesai ve para aldı

şimdi diğer yerleri bir üst seviyeye çekme zamanı

yazın kaleci ve osimhen işleri çok mesai ve para aldı

şimdi diğer yerleri bir üst seviyeye çekme zamanı
Singo saçmalığına girmek yerine o parayla ortasaha da alabilirdik. Devre arası Boey kiralamak yerine yine bu seviye bir ortasaha kiralayabilirdik. Önce Okan'ın kafayı netleştirmesi gerek, transfer sezonlarındaki en büyük problemi hocanın hezeyanları yüzünden yaşıyoruz.

Takımla çok oynamadan 3-4 nokta atışı hamle gerekli. Bütçenin büyük kısmını orta saha + 10 numara için ayırabiliriz. İleri adım atmak istiyorsak her sene gelişmeye devam etmeliyiz.

bu böyle bi iki oyuncu değiştirerek yapılacak iş değil. adamlar öyle bi basıyor ki aralardaki mesafe hep aynı hiç bosluk yok. metresi metresine. aynı sekilde öyle de kapanıyorlar. aldığın topları uzağa vurmaktan baska sans vermiyorlar. bu üst seviye oyuncuların üst seviye oyunu. o oyuncuları alsan o oyuncularla ezilirdin.

Maçın özeti.

Seneye Lemina-Toreira-Sara üçlüsünden en az ikisinin değişmesi lazım eger bu seviyelerde biraz daha ilerlemek istiyorsak. Oyun olarak ezilmemizin en temel sebeplerinden biri orta sahanin aşırı yavaş olması, hamlelerde geç kalması. İlk önce bu mevkileri düzeltmek gerekiyor.

Benim gördüğüm şey takıma her sene o kadar isim geliyor, kadromuz kağıt üstünde gelişiyor ama takımımız Young Boys ile iki maç daha yapsa gene elenecekmiş izlenimini vermeyi de asla bırakmıyor.

Benim gördüğüm şey takıma her sene o kadar isim geliyor, kadromuz kağıt üstünde gelişiyor ama takımımız Young Boys ile iki maç daha yapsa gene elenecekmiş izlenimini vermeyi de asla bırakmıyor.

Senin biraz önyargınla alakalı renktaş. Bu sene net şekilde geride bıraktığımız 2 seneye göre çok daha iyi bir Galatasaray vardı avrupada.

İç sahada belki evet ama deplasmanda kesinlikle hayır. Son 2 deplasman maçında verdiğimiz xG 10'dan fazla..

Biri Live biri Juve. Hem normal hem normal değil. Bu sene ŞL elemelerinde paramparça oldu takımlar genel olarak sebebini bilmiyorum. City de öyle Newcastle da öyle Bodo da keza aynı şekilde.

Young Boys ayarı diyeceğimiz 2 takıma da hem kendi evimizde hem deplasmanda (Bodo Ajax) 3'er tane attık.

Biri Live biri Juve. Hem normal hem normal değil. Bu sene ŞL elemelerinde paramparça oldu takımlar genel olarak sebebini bilmiyorum. City de öyle Newcastle da öyle Bodo da keza aynı şekilde.

Young Boys ayarı diyeceğimiz 2 takıma da hem kendi evimizde hem deplasmanda (Bodo Ajax) 3'er tane attık.

Geçen sene deplasman galibiyeti alamamıştık. Bu sene de tek Ajax galibiyetimiz var deplasmanda. Seneye böyle devam etmemesi lazım. Yoksa takımlar biz Galatasaray'a İstanbul'da 1-2 farklı yenilsek bile evimizde kabusu yaşatıp turu atlarız diyecek. Düşünüyorum çözüm üretmeye çalışıyorum kafamda olmuyor. Sanki deplasmana futbolcuların dublörleri gidiyor gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt