GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önce şampiyon olalım
Sonra Cenk Ergün gelip Osimhen'i satacak diyorlar.
Bu yaz oldukça harrketli geçer

Rakibe fiziksel olarak karşılık veremediğin an hiçbir şey yapamazsın maalesef. Dün sertliğe en ufak karşılık veremedik.

Oyuncu her şeyden önce bireysel olarak rakibe cevap verebilmeli.

Misal bu sene PL'yi baştan sona izledim sayılır, City maçlarında kaç defa oyun orta sahada sıkıştığında Doku bireysel olarak topu alıp kanatta 2 kişiyi geçip takımı atağa taşıdı.
Dün ezildik sahada dayak yedik hakem musvettesi de izin verdi zaten rezalet bir hakemdi dogruda. Fiziken kötü oldugumuz için topla kotü degildik ki. Bizim en iyi maclarimiz da topla harikayız diyemeyiz zaten. En güclu yanımız olmayabilir bu arada orada bir sorun yok ama Ortalama bile degiliz o kötü iste ve deplasmanlarda patlama nedenimiz de de buyuk etken.

Bu arada city den örnek vermissin bende oradan söyleyeyim o takımda topla berbat bir takım oldugu için pl suan 7 puan geride ve berbat bir reale iki mactada bir sey yapamadı ki basında Pep var topla oyunu vs goat bir adam.

Dün ezildik sahada dayak yedik hakem musvettesi de izin verdi zaten rezalet bir hakemdi dogruda. Fiziken kötü oldugumuz için topla kotü degildik ki. Bizim en iyi maclarimiz da topla harikayız diyemeyiz zaten. En güclu yanımız olmayabilir bu arada orada bir sorun yok ama Ortalama bile degiliz o kötü iste ve deplasmanlarda patlama nedenimiz de de buyuk etken.

Bu arada city den örnek vermissin bende oradan söyleyeyim o takımda topla berbat bir takım oldugu için pl suan 7 puan geride ve berbat bir reale iki mactada bir sey yapamadı ki basında Pep var topla oyunu vs goat bir adam.

Topla iyi değilsen City'de de olduğu gibi sebebi Kel'e rağmen aldığı oyuncular çünkü. Bu takımın da oyuncuları topla iş yapmaya mahir oyuncular değil maalesef orta saha ve hücum hattında.

Eskiden de böyle düşünürdüm hala aynı düşünüyorum, ben başarıların da başarısızlıkların da %70-75'ini falan oyunculara veririm. TD'nin etkisi %25-30 falandır benim için.

Bu nedenle benim için öncelik her zaman iyi oyuncudur. Ne kadar iyi oyuncu o kadar iyi. Eğer TD bu oyuncuları iyi bir şekilde idare edebiliyor, takım hüvviyeti kazandırabiliyorsa ne ala.

Lesley Ugochukwu'dan yanayım. Boyu, fiziği, u23 kuralına uyması ile bize çok iyi olur. Burnley'de küme düşüyorken keşke alabilsek bence tavanı Keita'dan daha yüksek.
Tam aradigimiz adam fizikli uzun bacakli

yada dursun baba parayi yakip camavingayi 50-60m euro verdin

Evet osi icin yazin ciddi teklifler gelirmi sizce ? Gelirse osi hoscakalin ben gidiyom dermi ? Seneye daha guclu olmaktan bahsediyorsak osi kalmasiyla da gitmesiylede bu hikayenin kilit adami bunu tartisalim.

Evet osi icin yazin ciddi teklifler gelirmi sizce ? Gelirse osi hoscakalin ben gidiyom dermi ? Seneye daha guclu olmaktan bahsediyorsak osi kalmasiyla da gitmesiylede bu hikayenin kilit adami bunu tartisalim.
Osi minimum 1 sezon daha bizle kalır. Sonrasına bakarız artık. Bu yaz bir yere gitmez.

Yani çok çok absürt bir teklif gelmeli bizim de satmaya ok olmamız için bence.

Dün hakem ilk 20 dkda bizim oyuncuları sindirmese bunlar olmazdı. Adam hiçbir pozisyonda lehimize bi karar vermedi. 20 dkda Net 3 sarılık pozisyonunu es geçti lpoolluların. Eleştiri yaparken bunları da göz önünde bulundurun

Cenk'i öttürürüz.
Valla Osi gidecekse en kötü Gyokeres + 60 filan olmalı zira ne Barca ne Bayern filan +100 vermez.
Arsenal isterse Gyokeres + para
Manu isterse Hojlund + para

Gerçi bence kalacak ama ne olacak göreceğiz.

Teklifler illa gelir ama 1 sene daha kalır bence. Tabi seneye nasıl kadro kuracağimıza da bağlı biraz.

Bizden 21 alıyor. Galiba maksimum 8 teklif ettiler. 12 - 13 veren olursa gitmek isteyebilir

Bu arada savaş uzarsa Arap ligi demklem dışı kalacak. Hatta Avrupa'yi da etkiler gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt