Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.222
- 91.094
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne virajmış? Dön dön bitmiyor anasını satayım.ts, göztepe virajını dönersek işi bitirme noktasına getiririz
50 milyona da satmam. Gidip yerine kaleci arasan 30-35 milyon yine vereceksin tutup tutmayacağı bile belli değil1 sene önce 30m aldığım adamı perfornmansından memnunken 30m euroya satacağımı düşünmelerinin amacı ne.
1 satmam
2 yine satmam
3 50m euro + kdv + başarı bonusu
Çok tek yönlü oldu üstadım maç.. Ne olursa olsun bu kadar ezilmemeliydik.. Hiç reaksiyon veremedik, ki biz bu kadar kötü takım değiliz.. İçerideki 1-6 lık Real Madrid maçı dışında bu kadar ezildiğimizi hatırlamıyorum.. Uğurcan kalede devleşmeseydi 6 yı mumla arardık..Juve maçı kabul edilemezdi, Juve ile Liv mukayese edilemez zaten.
Dünkü maça çok da birşey diyemem, adamlar bize göre çok çok üstün, iki kere yenmiş olmamız büyük başarıydı.
Bir de adamları çok gaza getirdik, bize bilenmişlerdi
Uefadan iyi mi futbol biliyonrezalet oynuyordu yav nasıl girmiş ki
futbolu unutmuş gibiydi
sallai de bu da ilk yarı kötüydü
Boey iyidi bayağı top kesti, kazandı vs savunmadarezalet oynuyordu yav nasıl girmiş ki
futbolu unutmuş gibiydi
sallai de bu da ilk yarı kötüydü
Sıralama olarak bakmamak lazım işte. Göztepe maçı ile arasında 2 haftayı aşkın süre olacaktı Ts deplasmanının milli ara olduğu için.Kafayimi yediniz, fener maci oncesinemi koysunlar maci ?
Zaten lazyo ve goztepe ard arda degilmiydi neden cosuyorsunuz
1-6lik Real macinda bu kadar kötü degildikÇok tek yönlü oldu üstadım maç.. Ne olursa olsun bu kadar ezilmemeliydik.. Hiç reaksiyon veremedik, ki biz bu kadar kötü takım değiliz.. İçerideki 1-6 lık Real Madrid maçı dışında bu kadar ezildiğimizi hatırlamıyorum.. Uğurcan kalede devleşmeseydi 6 yı mumla arardık..
Üzüntümüz buna, yoksa Liverpool üst düzey bir takım..
6-1’lik maçta 0-0’ken kaç tane net pozisyonumuz vardı iyi başlamıştık1-6lik Real macinda bu kadar kötü degildik
Dün tarihi hezimetten kurtulduk, 4-0 bittigine sükrettik
Rahat 7-8 olacak macti
Daha fazla ezildigimiz bir mac hatirlamiyorum
50 milyona da satmam. Gidip yerine kaleci arasan 30-35 milyon yine vereceksin tutup tutmayacağı bile belli değil
Gs tarihinde 7-8 tane yemeyelim diye dakika saydığım 3.mac oldu..1-6lik Real macinda bu kadar kötü degildik
Dün tarihi hezimetten kurtulduk, 4-0 bittigine sükrettik
Rahat 7-8 olacak macti
Daha fazla ezildigimiz bir mac hatirlamiyorum