GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen'in mevzusu canımı sıkıyor

2 tane star orta saha almak zorundayız eğer şl de çeyrek ve üstü istiyorsak.Ayrıca gidenler olursa yerlerinede adam almamız lazım ama önce yıldız kaliteli 2 adet orta saha.Tor ve lemina ile gelebileceğimiz maksimum yer son 16 olur.

Kafayimi yediniz, fener maci oncesinemi koysunlar maci ?
Zaten lazyo ve goztepe ard arda degilmiydi neden cosuyorsunuz

Juve maçı kabul edilemezdi, Juve ile Liv mukayese edilemez zaten.

Dünkü maça çok da birşey diyemem, adamlar bize göre çok çok üstün, iki kere yenmiş olmamız büyük başarıydı.

Bir de adamları çok gaza getirdik, bize bilenmişlerdi
Çok tek yönlü oldu üstadım maç.. Ne olursa olsun bu kadar ezilmemeliydik.. Hiç reaksiyon veremedik, ki biz bu kadar kötü takım değiliz.. İçerideki 1-6 lık Real Madrid maçı dışında bu kadar ezildiğimizi hatırlamıyorum.. Uğurcan kalede devleşmeseydi 6 yı mumla arardık..

Üzüntümüz buna, yoksa Liverpool üst düzey bir takım..

Ben uefayı aldığımızda 12 yaşındaydım. En azından o maçları ve heyecanı hatırlayan şanslı nesildenim. Cine 5’te yayınlanan maçları kuzenlere gidip izliyordum. Leeds maçını radyodan dinleyip oyunculara kızıyordum nasıl kötü pas atıyorsunuz diye😂 Cine 5’de gece 12’den sonraki ittirmeli filmleri şifreye girince gözleri kısarak izliyordum ama maçlar öyle olmuyordu.

Kafayimi yediniz, fener maci oncesinemi koysunlar maci ?
Zaten lazyo ve goztepe ard arda degilmiydi neden cosuyorsunuz
Sıralama olarak bakmamak lazım işte. Göztepe maçı ile arasında 2 haftayı aşkın süre olacaktı Ts deplasmanının milli ara olduğu için.

18 Mart - 12 Nisan arasında oynayacağımız 3 maçı şimdi 1 haftada oynayacağız.

Üstüne bir de Osimhen sakatlığından dolayı bu maçları kaçırır ise epey zor olacak. Malum, Osimhen olmadan ne oynadığımız ortada.

Çok tek yönlü oldu üstadım maç.. Ne olursa olsun bu kadar ezilmemeliydik.. Hiç reaksiyon veremedik, ki biz bu kadar kötü takım değiliz.. İçerideki 1-6 lık Real Madrid maçı dışında bu kadar ezildiğimizi hatırlamıyorum.. Uğurcan kalede devleşmeseydi 6 yı mumla arardık..

Üzüntümüz buna, yoksa Liverpool üst düzey bir takım..
1-6lik Real macinda bu kadar kötü degildik

Dün tarihi hezimetten kurtulduk, 4-0 bittigine sükrettik

Rahat 7-8 olacak macti

Daha fazla ezildigimiz bir mac hatirlamiyorum

Göztepe kötü durumda. Oynamasına oynayalım ama mutlaka şu sakatlar için bişey olması lazım

Göztepe’nin defanstaki zencileri icardiyi çiğ çiğ yer

1-6lik Real macinda bu kadar kötü degildik

Dün tarihi hezimetten kurtulduk, 4-0 bittigine sükrettik

Rahat 7-8 olacak macti

Daha fazla ezildigimiz bir mac hatirlamiyorum
Gs tarihinde 7-8 tane yemeyelim diye dakika saydığım 3.mac oldu..

İlki 19-20 sezonunda 6-0 lik real deplasmanı..İlk 10 dakika 3-0 olmuştu

İkincisi aynı sezon psg deplasmanı 5-0 bitmişti

Üçüncüsü de bu maç maalesef..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt