Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.900
- 28.131
- 1.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yari final isteyen kupayi da ister. Niye istekleri bukadar aṣağida tutuyon?Ben artık şampiyonlar liginde yarı final istiyorum
Ben artık şampiyonlar liginde yarı final istiyorum
Ver o ismiiiiiiiiiFormül belli
Son 2 yılsa bonservise +200m euro harcadık şuan diğer 8deki takımlar kaç harcamıştır.
F/p kötü.
Niye Final degilBen artık şampiyonlar liginde yarı final istiyorum
Ver o ismiiiiiiiii
Conte yerel lig adami reis avrupada iş yapmiyor bu sene napoliyle 24 bile yapamadi mesela. Juveyle koyup altimiza aldigimizda da o vardıU.Emery
Gelirese conte 2.yıl kovmak şartıyla![]()

Ben artık şampiyonlar liginde yarı final istiyoruml
Peki niye kupa değilNiye Final degil
Niye Final degil
U.Emery
Gelirese conte 2.yıl kovmak şartıyla![]()
Ya ne kupası olm ne diyonuz
Emery falan PSG'deyken sınırsız parası varken alsaydı o halde
Gitti mal gibi 5 gol yiyerek elendi Barcelona'ya
Vallahi avrupanın çöpü bile olsa gözünüzde bizim malımızdan daha değerli
Conte yerel lig adami reis avrupada iş yapmiyor bu sene napoliyle 24 bile yapamadi mesela. Juveyle koyup altimiza aldigimizda da o vardı![]()
barça daki meshur uclu ve O zamanki hocasini söylemeyip eyyam niye yapiyorsun lan emery ye :d o takim aldi zaten o turdan sonra da kupayiYa ne kupası olm ne diyonuz
Emery falan PSG'deyken sınırsız parası varken alsaydı o halde
Gitti mal gibi 5 gol yiyerek elendi Barcelona'ya
Vallahi avrupanın çöpü bile olsa gözünüzde bizim malımızdan daha değerli

barça daki meshur uclu ve O zamanki hocasini söylemeyip eyyam niye yapiyorsun lan emery ye :d o takim aldi zaten o turdan sonra da kupayi![]()
O gün klopp un yaptigida buyuk işti de 3 lunun 3. Parcası ve hocada enrique degilken oldu bunlar olsa anca kendini dönderirdi o gün anfield ;dklopp Live'yle döşedi ama Messi'li Suarez'li Barçaya Anfield'da onu unutmamak lazım
Ne salladın lan juveden 3 yiyip elendilerbarça daki meshur uclu ve O zamanki hocasini söylemeyip eyyam niye yapiyorsun lan emery ye :d o takim aldi zaten o turdan sonra da kupayi![]()