Tarık Erkır
Aslan Üye
- 29 Ağustos 2009
- 9.326
- 2.159
- 1.748
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iyi
bunlar gazeteci değil öncelikle. masa başı haber yazarı.Bu adamlarin sucu ne? Gazeteci olmalarimi?
Spor haber yazari diyelim. 11leri verdikleri icin mi akreditasyonlari iptal edildi? Suc bu adamlarda mi yoksa ekibine bile hakim olamayan hoca da mi?bunlar gazeteci değil öncelikle. masa başı haber yazarı.
spor gazeticiliği bağlı olduğun kulübe sahada zarar verecek şekilde de yapılmaz. İkisinin de bir tane tutan haberi mi var 11 ler haricinde?
11 dediğin öyle herkese ayrı ekmek vermek mi allasen. senin antrenmanlarını gören birisi bunu yapan. Normal orada çalışan biri de olabilir, yönetimden oraya girebilen biri de olabilir, futbolcu da. Bak işini yapıyor dediğin adamın dedikleri bu daSpor haber yazari diyelim. 11leri verdikleri icin mi akreditasyonlari iptal edildi? Suc bu adamlarda mi yoksa ekibine bile hakim olamayan hoca da mi?
Hain bulmak bukadar zor olmasa gerek herkese farkli 11ler verirsin hangisi sizarsa ona göre önlem alirsin
11 dediğin öyle herkese ayrı ekmek vermek mi allasen. senin antrenmanlarını gören birisi bunu yapan. Normal orada çalışan biri de olabilir, yönetimden oraya girebilen biri de olabilir, futbolcu da. Bak işini yapıyor dediğin adamın dedikleri bu da
Ben de öyle düşündüm gazeteci sonuçta işini yapıyor diye de, ikisi yayında epey boş yapmış takım önce top oynasın diye ileri geri konuşmuşlar. Sırf ilk 11'i veriyorlardan ziyade açıklamaları da giderli olunca böyle bir karar alınmıştır.Bu adamlarin sucu ne? Gazeteci olmalarimi?
futbolcu da olabilir diyorum. ne yapacaksın? Antrenman da mı yapmayacaksın. Bu yakup ile kaya art niyetli onu diyorum ben. İşlerini yapmak mübalaa ama şöyle düşün. Ülke savaşta, bir hamle yapmayı planlıyor ve basından birisi öğreniyor bir şekilde ve bunu ''Haber'' olarak yayınlıyor.Ozaman antremanlara kimseyi almicaksin. 2-3 senedir bu 11 sizma iṣi cözulmedi bi. Atom parcala denmiyor, sizmayi önle deniyor