GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

IMG_1076.webp

Asensio oynasin bahaneleri olmasin bunlari dumduz etmeyen GS formasi giymeye de tenezzul etmesin yeter be

Freiburg maçlarını izlerken çok garip geliyor göllerde bizim gol müziği çalınca.

Grifo müthiş gol attı.

bunlar gazeteci değil öncelikle. masa başı haber yazarı.
spor gazeticiliği bağlı olduğun kulübe sahada zarar verecek şekilde de yapılmaz. İkisinin de bir tane tutan haberi mi var 11 ler haricinde?
Spor haber yazari diyelim. 11leri verdikleri icin mi akreditasyonlari iptal edildi? Suc bu adamlarda mi yoksa ekibine bile hakim olamayan hoca da mi?

Hain bulmak bukadar zor olmasa gerek herkese farkli 11ler verirsin hangisi sizarsa ona göre önlem alirsin

Spor haber yazari diyelim. 11leri verdikleri icin mi akreditasyonlari iptal edildi? Suc bu adamlarda mi yoksa ekibine bile hakim olamayan hoca da mi?

Hain bulmak bukadar zor olmasa gerek herkese farkli 11ler verirsin hangisi sizarsa ona göre önlem alirsin
11 dediğin öyle herkese ayrı ekmek vermek mi allasen. senin antrenmanlarını gören birisi bunu yapan. Normal orada çalışan biri de olabilir, yönetimden oraya girebilen biri de olabilir, futbolcu da. Bak işini yapıyor dediğin adamın dedikleri bu da

11 dediğin öyle herkese ayrı ekmek vermek mi allasen. senin antrenmanlarını gören birisi bunu yapan. Normal orada çalışan biri de olabilir, yönetimden oraya girebilen biri de olabilir, futbolcu da. Bak işini yapıyor dediğin adamın dedikleri bu da

Ozaman antremanlara kimseyi almicaksin. 2-3 senedir bu 11 sizma iṣi cözulmedi bi. Atom parcala denmiyor, sizmayi önle deniyor

Yani yıllardır gelir problemimiz yok diyorum da işte verileri bile okuyamayınca inanılmıyordu.

Gelinen noktada 400 milyon euro sınırlarına girdik, 2023ten itibaren inanılmaz bir büyüme yaşadık, bunun ötesi artık zor bence gerek de yok, bu seviyelerde kalmak olmalı hedefimiz.

Bu adamlarin sucu ne? Gazeteci olmalarimi?
Ben de öyle düşündüm gazeteci sonuçta işini yapıyor diye de, ikisi yayında epey boş yapmış takım önce top oynasın diye ileri geri konuşmuşlar. Sırf ilk 11'i veriyorlardan ziyade açıklamaları da giderli olunca böyle bir karar alınmıştır.

Edit: Yukarıda Emrah paylaşmış zaten, görmemiştim.

Ozaman antremanlara kimseyi almicaksin. 2-3 senedir bu 11 sizma iṣi cözulmedi bi. Atom parcala denmiyor, sizmayi önle deniyor
futbolcu da olabilir diyorum. ne yapacaksın? Antrenman da mı yapmayacaksın. Bu yakup ile kaya art niyetli onu diyorum ben. İşlerini yapmak mübalaa ama şöyle düşün. Ülke savaşta, bir hamle yapmayı planlıyor ve basından birisi öğreniyor bir şekilde ve bunu ''Haber'' olarak yayınlıyor.
Bulamıyorlar diye yine kız sen yönetime, OB ye ama bu adamlar işlerini yapmıyor sana zarar veriyor.

Geri
Üst Alt