GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalafatin katilmadigim tek noktası yetistirme odakli olma isi. Orada ayriliyoruz yoksa benzer dusuncedeyim bir çok dediginde o programda ama bende yetiştirme odaklilik yok oraya gelince ;

Dünyadaki hemen her takım yetiştirme odaklı iken sen kimsin de yetiştirme odaklı olmuyorsun

Dünyadaki hemen her takım yetiştirme odaklı iken sen kimsin de yetiştirme odaklı olmuyorsun
Yetiştirmenin bir araç olarak kullanılması ve ayni zamanda basarı odaklı olunmasını savunmuyor ki. Psg gibi daha çok dortmund gibi leipzig gibi olunmasıni savunuyor. Yetistirici odakli olalim derken ben o fikrine katılmıyorum dedim. Mesela programda UCL ye her sene katilmasada olur diyordu bence tam tersi her sene katılması orada bulunması lazim GS nin başarı kıstası daha zor olsa da uefa ya göre.

80e leao alınsa sevinçten çıldıracak taraftarı eğitmek mümkün değil

Bu yonetimin ve teknik ekibin degismesi icin Fener sampiyonlugu iyi gelebilir belkide.

Biz yine Terim'e bi gideriz gibi

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Bu yonetimin ve teknik ekibin degismesi icin Fener sampiyonlugu iyi gelebilir belkide
Im Back Wake Up GIF
angry pokemon GIF

Bu sezon değil o sezon. Mevcutta gelebilecek iyi bir aday yok bir kere.

Bu yonetimin ve teknik ekibin degismesi icin Fener sampiyonlugu iyi gelebilir belkide.
Gerek yok. Taraftar mal olmayıp şampiyonluk sonunda iki tarafa da istifa diyecek. Şampiyonluk kutlamasında okan da o sarı gözlük de yönetim de her zerresine kadar ıslıklanmalı.

Anca öyle düzelir bazı şeyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt