GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalecisiz,forvetsiz,hocası tedesco olan takıma şampiyonluk veriyoruz akıl almaz bir iş

Gerek yok. Taraftar mal olmayıp şampiyonluk sonunda iki tarafa da istifa diyecek. Şampiyonluk kutlamasında okan da o sarı gözlük de yönetim de her zerresine kadar ıslıklanmalı.

Anca öyle düzelir bazı şeyler.
Oyle bir taraftar yok bizde, suan mac bitti gidip oyunculari cagiriyorlar alkis icin. Kimse de demiyor ne oynadilar da alkisliyoruz?

Yediğin golden sonra 3 puan için gole ihtiyacın var değil mi?

Peki bu ilerde mücadeleyi kaybettikten sonra faul yapıp da rakibin ekmeğine yağ süren adamlara ne demeli? 1 değil, 2 değil.. Bu kadar mallık, bu kadar mental zayıflık normal mi yahu?

Saha kenarındaki ayrı, sahanın içindeki ayrı.. Ulan normal bir vatandaşın ömrü boyunca çalışsa göremeyeceği paraları 1 senede kazanıyorsunuz.. Hiç mi utanmanız yok yahu...

Kafamda bitirdim isimler:

-Okan buruk ve ekibi (mumkunse secimle dursun ozbek de dahil-cunku ose yaramaz otesi bir yonetim kadrosu var sectigi). Artik tazminat ve yurtdisi kafasinda mi nedir ,bu kadar isteksiz olamaz bu takimin hocasi.

- torreira : git bocaya bulda binlatin evlen takil.

-icardi: tesekkurler ve gule gule.

-sallai: o maasa sadece dinamizm yetmez, vasati asamiyor top ayagindayken.

-yunus: her mac oncesi elde cay ,ortam leziz modda goruyorum, performans ayrica yerlerde

Kiraliklara lafim yok. Almayacagiz zaten , belki boey alinir bilmiyorum.

Levent Tüzemen: "Dursun Özbek'in yerinde olsam yarın sabahtan itibaren Okan Buruk'u kovarım." (A Spor)

osimhen baba bu topculara söve söve, o el kol hareketlerini yapa yapa zorla oynatıyormuş işte

okan’da ağlasın uzatmalar, hakem vs vs diye

O isimler kurtarmaz. Singo, Sanchez, iyi teklfiler gelirse Baris, Sara ve Sane de gidebilir. Son üclüden 2 tanesi zaten kendileri gitmeyi isteyebilir. Sanchez de Toreira gibi artik yollamak icin en iyi zamani.

Bari keşke 3-5 hafta önce tamamen kopsaydik da öyle bitseydi.Harbiden çok koyacak bu şerefsiz,namussuzlara 7 puan farktan üstelik lig sonuncusuna yenildikleri sezon şampiyonluk vermek.Bu takım mümkün değil fbye kaybetmeyip kalan 4 maçı da yensin.Daha kocaeli gibi boktan takıma artistlik yapıp bile kazanamayan rezil bir takım var

İpleri fenerin eline verdik ABV.

Heriflerin tüm istediklerini vardik. İnanamıyorum ya olanlara.

Herşeyin içine öyle bi sıçtı ki

Yerine getireceğimiz hoca iyi olsa bile topçular çalışıyolar diye,izin vermiyo diye yemeye kalkacaklar

Sonra da bakın okan zamanı kazanıyoduk denecek

Ulan devre arasına kendimizi kazasız belasız attık oh dedik şimdi bi orta saha alacaz rahatlayacaz. Yapamadınız al işte takımın hali ortada. Devre arası aldığınız adamların hiçbiri 11 oyuncusu değil. Bir tane net orta saha, bir tane de yedek forvet alsaydınız rahat rahat şampiyon olacakatık. Fener maçında paçavra olacak bizim orta saha. Yemin ediyorum elimizdeki şampiyonluğu verdik ya göz göre göre.
Yalvardık ya şurda bi tane orta saha alın diye. Şu İlkay ve Torriğin haline bak elin vasat zencileri mahvetti bizi elini kolunu sallaya sallaya geçiyor bizimkilerin yanından. Nereye gidiyon diyen yok.

Bu gece okan kovulmazsa sampiyonluk gitti, tabi fenerin asiri looserligi tekrar ortaya cikmazsa ama busefer ts de var yaris da

Bu sezonki tehlike sadece bu maçta değil ki birçok maçta başımıza geldi geçtiğimiz yıllarda 1-0'ı koruyabiliyorduk ama artık koruyamayız her maç gol yiyoruz. Sezon başından beri iyi oynadığımız maç sayısı 1 elin parmağını geçmez.

Göztepe maçında 2-0'dan sonra 2-2 olsa muhtemelen 4'lük olup yenilirmişiz. Alanya dep var, Kocaeli dep var, Trabzon dep var hepsinde leş ötesi oynadık. Fener'e karşı 0-1 öndesin 2'li averajı alma şansın var puan farkını açma şansın var orada bile 2 dakika savunamıyorsun.

İç sahada trabzon'a ve beşiktaş'a puan bıraktın, Antep ve Kocaeli'ye puan bıraktın. İnsanda biraz utanma olur bu takım CL'de istediği kadar maç yapsın Juventus dep leş ötesi, Liverpool dep 8-9 olurdu.

Bu sezonki tehlike sadece bu maçta değil ki birçok maçta başımıza geldi geçtiğimiz yıllarda 1-0'ı koruyabiliyorduk ama artık koruyamayız her maç gol yiyoruz. Sezon başından beri iyi oynadığımız maç sayısı 1 elin parmağını geçmez.

Göztepe maçında 2-0'dan sonra 2-2 olsa muhtemelen 4'lük olup yenilirmişiz.
Geçtiğimiz yıllarda sahada Mertens gibi bir tilki vardı. Öyle ya da böyle topu hücumda tutma süremiz daha fazla oluyordu. Gerektiğinde geriye gelip top alıp takımı rahatlatıyordu. İleride rakibi çok rahat bozup kanatlara ve forvete, bindiren beke, orta sahaya anında alan açıyordu. Bu sene Sara falan 1 kişiyle bile çok rahat marke ediliyor. Anında siniyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt