- 6 Eylül 2014
- 93.668
- 64.460
- 4.608
Sara attı ya geri pas sutu.Şut yok şut
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sara attı ya geri pas sutu.Şut yok şut
ne noa langı hocam
okan mı dıyor kötü oyna diye geldigi yerde de böyleydibu elemanın altında futbolcu değerlendirmeyi ne zaman bırakacaksınız!
Muadili vardı almadık rakip aldı.Performans olarak Muslera'nın yeri doldu ama saha içi etkisi dolmadı.Hele Mertensin hem oyunu hem saha içi&dışı etkisi bu sezon hiç ama hiç dolmadı malesef.O olsa İcardi de takımda böyle savrulmazdı.
Ekli dosyayı görüntüle 320011
Orta sahan kadar takımsın bu ligde şampiyon olurken orta saha farkıyla olduk tabi diğer mevkileri geçmemek lazım ama orada da fark yaratabiliyorduk.
Rakiplerin leş ötesi orta sahaları varken şu an belki içlerindeki en kötü takım haline geldik. Beşiktaş'da oynayan Olaitan mesela bize cuk otururmuş adam tam bir box to box hayvan gibi koşuyor.
Muhtemelen adamcılık yüzünden şampiyonluğu kaybedersek kaybederiz.
Jabol - Oulai - Muçi
Guendouzi - Kante - Asensio
Ndidi - Olaitan - Orkun
Lemina - Torreira - Sara
okan mı dıyor kötü oyna diye geldigi yerde de böyleydi
Fatih Terim bu, kendini degil Galatasarayi düsünür ,5 maclik Finali senle yapalim hocam sonra görevi yeni hocaya devredecegiz diye sorsalar bence seve seve kabul eder. Son bir dans diyeşamp olduktan sonra gidecekse olur
kalıp göreve devam edeyim derse napacagız?
O iş momentuma bağlı bizi geçerlerse başakşehir'i çiğ çiğ hakemle beraber yerler.fbnin başakşehir dışında takılabileceği bir maç gözükmüyor bizim maç hariç
Ona bende karşıyımşamp olduktan sonra gidecekse olur
kalıp göreve devam edeyim derse napacagız?
Lang çok iyi bir oyuncu bence de.çocuk topçuoğlutopçu
yauv recep nolur benimle futbol konuşma
şu elemanı en çok sen savunuyordun!
Hg kardosadriciğüm mesajlarını gördüm çok sağol
adaletsizliği dile getirdipin için!
aslında forumu bıraktım ama göz göre göre şampiyonluk gidiyor
belki kosmos mosmos totem fin işe yarar
işimiz hurafeye kaldı bu eleman yüzünden!

Isındı arkadaşTribünde olan biri söylesin yaw ben İcardiyi ısınırken hiç görmedim, ısınmadan adam oyunamı girdi?
Lang çok iyi bir oyuncu bence de.
Bizim ne sistem var ne doğru düzgün bir set.Setler sadece geriden oyun kurmaya yönelik. Kesinlikle satın almalıyız.