GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Performans olarak Muslera'nın yeri doldu ama saha içi etkisi dolmadı.Hele Mertensin hem oyunu hem saha içi&dışı etkisi bu sezon hiç ama hiç dolmadı malesef.O olsa İcardi de takımda böyle savrulmazdı.
1776024408505.webp

Orta sahan kadar takımsın bu ligde şampiyon olurken orta saha farkıyla olduk tabi diğer mevkileri geçmemek lazım ama orada da fark yaratabiliyorduk.

Rakiplerin leş ötesi orta sahaları varken şu an belki içlerindeki en kötü takım haline geldik. Beşiktaş'da oynayan Olaitan mesela bize cuk otururmuş adam tam bir box to box hayvan gibi koşuyor.

Muhtemelen adamcılık yüzünden şampiyonluğu kaybedersek kaybederiz.

Jabol - Oulai - Muçi
Guendouzi - Kante - Asensio
Ndidi - Olaitan - Orkun
Lemina - Torreira - Sara

Hocan kadar takımsın

Önce hoca bulalım (iyi) daha stabil bi oyun oynarız

Altaylının luceyle ilgili anılarını okudum çok etkilendim öyle birini bulmalıyız tekrar

3 milyonluk pinayla 30 milyonluk singo arasında 27 milyonluk bir fark olmadığını saniyede anlayacak bu kadar para vermeyin diyecek birisi lazım,3 ay ooo 30 milyonsa singoyu alalım diye tutturacak adamla olmaz

Saraya 20 vereceğine aynı işi 2 milyona yapacak adama verebilirsin ya da langa 30luk opsiyon koyacağına sağına çekip orta atan herhangi lisansı olan birini 3 milyona alabilirsin

Hoca lazım azizim önce hoca

Galatasaray nasıl oynar diye sorsanız en başta iştahlı derim, Gs rakibe sahayı dar eder, ısırır, rakibi hakemi herkesi sindirir. Bunlar genlerimize işlemiş. Malesef bu takım tam tersi, formamız olmasa tanımayacak halde bu takım. Yenersin yenilirsin şampiyon olursun olamazsın ama bu takım bitmiştir. Yeniden yapılanma şart. Melo gibi Elmander gibi ruh katacak oyuncular şart.

şamp olduktan sonra gidecekse olur

kalıp göreve devam edeyim derse napacagız?
Fatih Terim bu, kendini degil Galatasarayi düsünür ,5 maclik Finali senle yapalim hocam sonra görevi yeni hocaya devredecegiz diye sorsalar bence seve seve kabul eder. Son bir dans diye

fbnin başakşehir dışında takılabileceği bir maç gözükmüyor bizim maç hariç
O iş momentuma bağlı bizi geçerlerse başakşehir'i çiğ çiğ hakemle beraber yerler.

7 puan geriden gelip o maça önde çıkarlarsa o iş zaten biter.

Ne olacaksa şu 2 haftada olacak.

çocuk topçuoğlutopçu

yauv recep nolur benimle futbol konuşma

şu elemanı en çok sen savunuyordun!
Lang çok iyi bir oyuncu bence de.

Bizim ne sistem var ne doğru düzgün bir set.Setler sadece geriden oyun kurmaya yönelik. Kesinlikle satın almalıyız.

sadriciğüm mesajlarını gördüm çok sağol
adaletsizliği dile getirdipin için!

aslında forumu bıraktım ama göz göre göre şampiyonluk gidiyor
belki kosmos mosmos totem fin işe yarar

işimiz hurafeye kaldı bu eleman yüzünden!
Hg kardo
Est lafı mı olur
Küfrü gördüm bu arada iyiydi :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt