GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mayıslar bizimdir sözünün altında yatan şey son haftalar yaklaştıkça bizim vites arttırıp söke söke ilerlememizden geçiyor. Bu son şampiyonluklarda da böyle oldu.

Peki bu durum, bu sezon için bu geçerli mi? Tek fırsatımız Fb ile içerde maç yapacak olmamız ama o fırsat denilen şey onlar için de geçerli ve biz bu defa son haftalar geldiğinde vites arttırmak yerine geriye gidiyoruz.

En fazla 1-2 oyuncu formsuz olur iken bu defa takım halinde kötüyüz ve hiç bir maça rahatlıkla 3 puan yazamıyoruz.

Yeleği giyip kornerin orda olduğu yerde duruyor

Adı da ısındı oluyo

Kestik biletini neyse ki kralı gelse kalamaz da tutamaz da

Hocalı kadrolu bol revizyonlu bir yaza giriyoruz allahın izniyle
Şampiyonluğu versek'te bu herifke devam ederler diye korkuyorum ki insalllah sampiyonlugu burdan vermeyiz

Benim inanç ilk defa gitti biz alırdık böyle maçları bir şekilde alıp kırardık ligi bilmiyorum.
Takımla alakalı iyi oynarsın puan kaybı olur şuna eminsindir yol kazasıdır sonraki maçlarda bu takım şampiyon olur ama biz tam tersi kötü oynayıp kaybediyoruz hepimiz yıprandık.

Performans olarak değil kesinlikle ama karakter ve kaptanlık anlamında Muslera'yı maalesef çok arıyoruz.

Rakip Kocaeli Göztepe Juve Liverpool kim olursa olsun farketmiyor bi anda maçı bırakıp kopuyoruz. Daha kötü kadrolar hocalar takımlar gördüm ama böylesinş görmedim. Bu mental de takımın fener maçını kazanıp şampiyon olması çok zor.

Burdan şampiyonluğu verirsek sadece şampiyonluğu vermiş olmuyoruz
Tarihte ilk defa son düzlükte üstüne de 7 puan farktan şampiyonluk vermiş olacağız. Kulüp kültürünün erezyona uğraması demek bu.
Ayrıca feneri de tekrar hayata döndürmek demek. Adamlar kasada 1 kuruş para kalmadı, gelecek sezonlarda ne yapacağız hesabı yaparken kasalarına CL, store, sponsorluk vs minimum 100 kağıt sokmak demek.

Burdan şampiyonluğu verirsek sadece şampiyonluğu vermiş olmuyoruz
Tarihte ilk defa son düzlükte üstüne de 7 puan farktan şampiyonluk vermiş olacağız. Kulüp kültürünün erezyona uğraması demek bu.
Ayrıca feneri de tekrar hayata döndürmek demek. Adamlar kasada 1 kuruş para kalmadı, gelecek sezonlarda ne yapacağız hesabı yaparken kasalarına CL, store, sponsorluk vs minimum 100 kağıt sokmak demek.
Onunla ilgili 2 ay önce konu açmıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt