- 6 Eylül 2014
- 93.666
- 64.454
- 4.608
Yok onu zevk için yapıyorum. Çünkü sosyal medyaya giremiyorum.+ forumu da takip etmemesini öneririm iyi geliyor![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok onu zevk için yapıyorum. Çünkü sosyal medyaya giremiyorum.+ forumu da takip etmemesini öneririm iyi geliyor![]()
Bernardo hayranıyım inanılmaz katkı verir 2 yıl. Bruno ya kefil olmamOnlar gelse bizde futbolu unuturlar
Bu sezon son zaten. Bir daha Türkiye ligini izlemem diye söz verdim kendime. Fenerin ittirilmesinden bıktım. Skorlara bakar geçerim.Önerim sezon sonuna kadar maç izlememek. Ben bunu yapacağım skorlara bakarım. Sağlığın için bunu oneririm
Bu hakemler,TFF denilen kötü niyetli oluşum böyle gidersek bizi çiğ çiğ yerMayıslar bizimdir sözünün altında yatan şey son haftalar yaklaştıkça bizim vites arttırıp söke söke ilerlememizden geçiyor. Bu son şampiyonluklarda da böyle oldu.
Peki bu durum, bu sezon için bu geçerli mi? Tek fırsatımız Fb ile içerde maç yapacak olmamız ama o fırsat denilen şey onlar için de geçerli ve biz bu defa son haftalar geldiğinde vites arttırmak yerine geriye gidiyoruz.
En fazla 1-2 oyuncu formsuz olur iken bu defa takım halinde kötüyüz ve hiç bir maça rahatlıkla 3 puan yazamıyoruz.
Üzgünken olmuyor reis yav31 + kapanis
İnsanın içinden gelecek di miÜzgünken olmuyor reis yav
Bu iş keyif için yapılırİnsanın içinden gelecek di mi
olur olurÜzgünken olmuyor reis yav
Lig finalinin derbi olması sıkıntı.
Fenerde asılacak son gücüyle. Sans yanımızda olur umarım
Lig finalinin derbi olması sıkıntı.
Fenerde asılacak son gücüyle. Sans yanımızda olur umarım
Üzgünken olmuyor reis yav
İşimiz Allah'a kalmis ve fenerin looser bir takım olması. Biraz akıllı olsalar bu sene liderlerdiŞansla çok zor
Muslera'yı belki soyunma odası içinde arıyoruzdur ama asıl aranan adam bence Mertens. Takımda onun enerjisi, özellikle hücumda koyduğu sakinliği ve aklı arıyoruz bence.Performans olarak değil kesinlikle ama karakter ve kaptanlık anlamında Muslera'yı maalesef çok arıyoruz.
Okan hocamdan
ASLAN HOCAMDAN
TAKTİK ERBABINDAN
Gb maçı öncesi bi KONSANTRASYON paylaşımı gelirse
Naparsınız