GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mayıslar bizimdir sözünün altında yatan şey son haftalar yaklaştıkça bizim vites arttırıp söke söke ilerlememizden geçiyor. Bu son şampiyonluklarda da böyle oldu.

Peki bu durum, bu sezon için bu geçerli mi? Tek fırsatımız Fb ile içerde maç yapacak olmamız ama o fırsat denilen şey onlar için de geçerli ve biz bu defa son haftalar geldiğinde vites arttırmak yerine geriye gidiyoruz.

En fazla 1-2 oyuncu formsuz olur iken bu defa takım halinde kötüyüz ve hiç bir maça rahatlıkla 3 puan yazamıyoruz.
Bu hakemler,TFF denilen kötü niyetli oluşum böyle gidersek bizi çiğ çiğ yer

Lig finalinin derbi olması sıkıntı.
Fenerde asılacak son gücüyle. Sans yanımızda olur umarım

neymiş efendim inter de 2-0dan maç çevirmiş , adamların orta sahada hakan var çevirir tabii kritik anda çıkıyor çatır çutur oynuyor sara mı var sanki adamın osde senin gibi , kritik anlarda saçmalayıp eli ayağına dolaşan adamla tabii sen çeviremezsin maç

Bu sene gerilimli maçların hepsinde çuvalladık. Feneri yenmemize imkan yok malesef. Ayrıca bu tip durumlarda geriden gelen her zaman avantajlıdır. Kocaeliyi yenecektik. Bu iş malesef kötü sonuçlanacak. Hiç umudum kalmadı.
O kritik maçta fenerin orta sahası bizim uyuşukları çiğ çiğ yer. Kocaelini vasat zencileri bile adım attırmadı bugün.

Okan hocamdan
ASLAN HOCAMDAN
TAKTİK ERBABINDAN

Gb maçı öncesi bi KONSANTRASYON paylaşımı gelirse

Naparsınız

Okan hocamdan
ASLAN HOCAMDAN
TAKTİK ERBABINDAN

Gb maçı öncesi bi KONSANTRASYON paylaşımı gelirse

Naparsınız
hqdefault (1).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt