GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gece tüm camia dağıldı psikolojik olarak. Bu havayı dağıtmanın tek yolu Gbirliği ve Fb maçlarından üçer puan çıkarmak. Hocaya ve takıma tekrar güven ancak böyle kazanılabilir.

Fener maçında 10 numaraya koyabileceğimiz 1 tane bile adam yok adamların orta sahası Kante-Guendouzi tamamen sindirecekler o maçı kazanmanın yolu Barış'ı sağ kanat yapmaktan geçer.

Paso çizgiye inip Osimhen'e doldurmamız lazım aksi durumda pozisyona bile giremeyiz.
lemina-tor-sara 4-3-3 yapması lazım barış da sağ kanat. Osimhen de kesin oynamalı başka şansımız yok. Gol mol attı ama Sane de oynamasa daha iyi olur çok boş top kaptırıyor topun değerini bilmemiz lazım biraz.

lemina-tor-sara 4-3-3 yapması lazım barış da sağ kanat. Osimhen de kesin oynamalı başka şansımız yok. Gol mol attı ama Sane de oynamasa daha iyi olur çok boş top kaptırıyor topun değerini bilmemiz lazım biraz.
Osimhen'e top taşıma konusu sıkıntı bağlantıyı yapacak adamda yok nasıl olacak en ufak fikrim yok. Bu maç Liverpool ya da Juventus gibi olmayacak karşıda ciddi efor sarf edecek belki şampiyonluğun kokusunu almış bir takım olacak.

Torreira-Lemina-Sara yaratıcılıık anlamında çok kötüler rakip bize yine alan presi yaparsa dağılma ihtimalimiz mevcut bu düzende nasıl çıkarız en ufak fikrim yok kenardan gelmekten başka çaremiz yok.

Osimhen'e top taşıma konusu sıkıntı bağlantıyı yapacak adamda yok nasıl olacak en ufak fikrim yok. Bu maç Liverpool ya da Juventus gibi olmayacak karşıda ciddi efor sarf edecek belki şampiyonluğun kokusunu almış bir takım olacak.

Torreira-Lemina-Sara yaratıcılıık anlamında çok kötüler rakip bize yine alan presi yaparsa dağılma ihtimalimiz mevcut
senin dediğin şeyi yapacak adam yok en ideal kadro bu. Enazından dirençleri olur az biraz. Geberikler İlkay ve yunus hepten yumuşatıyor orta sahayı bir şey kattıkları da yok.

senin dediğin şeyi yapacak adam yok en ideal kadro bu. Enazından dirençleri olur az biraz. Geberikler İlkay ve yunus hepten yumuşatıyor orta sahayı bir şey kattıkları da yok.
Mental açıdan en güçlü hem de en atletik kadroyu sahaya sürmek lazım. Osimhen, Barış, Lemina, Torreira, Jakobs, Singo, Sanchez anca bu şekilde kazanabiliriz özellikle Sane yedek oturtulmalı sol kanat soru işareti ve sürekli önde basmamız lazım rakibin bizi bozmasından çok sonuna kadar risk alıp hayvan gibi pres yapmalıyız.

Gerekirse git gelli bir oyun olmalı bizim atletik özelliklerimiz daha ön planda olacak günün sonunda o riske değer diğer türlü sete yerleş olayı bu takımı mağlubiyete götürür.

Gerek saha kenarındaki zat'ın gerekse oyuncuların pişkinlikleri artık rahatsız edici bir hal almaya başladı.. Keza stada giden taraftarında.. Bugün tam bir hayal kırıklığıydı.. Artık kendini beğenmişlik öyle bir safhaya gelmiş ki taraftar bile maç seçiyor..

Bu takım şampiyon olsa bile artık bir devrin sonunun geldiğini başta yönetim olmak üzere herkesin göz önüne alması gerekiyor..

Tarihin en yüksek gelir seviyesine ulaşmışken adam akıllı bir transfer politikası ile takımda büyük bir revizyon yapılmalı..

Dursun, Kavukçu ve Okan üçlüsünü düşününce olmayacak duaya amin demek gibi bir şey ama başka çare yok..

Gerek saha kenarındaki zat'ın gerekse oyuncuların pişkinlikleri artık rahatsız edici bir hal almaya başladı.. Keza stada giden taraftarında.. Bugün tam bir hayal kırıklığıydı.. Artık kendini beğenmişlik öyle bir safhaya gelmiş ki taraftar bile maç seçiyor..

Bu takım şampiyon olsa bile artık bir devrin sonunun geldiğini başta yönetim olmak üzere herkesin göz önüne alması gerekiyor..

Tarihin en yüksek gelir seviyesine ulaşmışken adam akıllı bir transfer politikası ile takımda büyük bir revizyon yapılmalı..

Dursun, Kavukçu ve Okan üçlüsünü düşününce olmayacak duaya amin demek gibi bir şey ama başka çare yok..
Yönetim içi fena kavga varmış bugün Eski Açıkta söylediler.

Kulübün içide çürümüş.

revizyon şart ama uzun süredir transferde çoğu attığımız karavana oluyor. arada bir iki tane eğrisi doğrusuna denk gelip tutuyor sadece.
aynı yüzdeyle devam edersek o değişim elimizde patlayabilir.

revizyon şart ama uzun süredir transferde çoğu attığımız karavana oluyor. arada bir iki tane eğrisi doğrusuna denk gelip tutuyor sadece.
aynı yüzdeyle devam edersek o değişim elimizde patlayabilir.
Singo 30 m euro verdik sağ bek mi stoper mi ne oynadığı belli değil böyle planlama olmaz. Sağ bek aldıysak sezon başından bu yana sağ bek oynamalı Boey alınmayıp yedek forvet alınmalıydı zincirleme bir kaos içindeyiz.

Sallai form tutmuştu hayvan gibi oynuyordu bi Singo oynattık diye Sallai - Sane iş birliğini bozduk sonrasında Boey-Singo orada kullanıp en formda olan adamlardan biri Sallai kanada attık oranında içine ettik.

Nhaga aldık bari Trabzon'a bıraksaydık da çocuğa yazık etmeseymişiz bu takımın devre arasında da orta saha ihtiyacı vardı şimdide var ama oynatmıyoruz.

Her şeyi komple yanlış yapıyoruz.

Yönetim içi fena kavga varmış bugün Eski Açıkta söylediler.

Kulübün içide çürümüş.
Actim simdi iki dinlemeye onlari bakalim toz kondurmadiklari hocalarina ne diyecekler.
Goztepe macinda yonetime bir sey yokken bumactan sonra sorun var demeleri de tam komik hareket olmus bu arada.

Bugün sahada Bertuğ Yıldırım olsa maçı bile kazanabilirdik şu planlamayı yapamayacak kadar iş bilmezler koskoca sezon Osimhen bir şey olsa Icardi ile gideceğini düşünecek kadar duygusal bakıyorlar profesyonel değil.

Göztepe 2:1 yapinca gittik dedim. Sonra lemina golü atinca kurtulduk bi sekil. Halbuki ilk yari cokta iyi oynadik. Bugünde ilk yari kötü sayilmaz. Ne oluyorsa hep ikinci yarilarda. Monaco desen öyle. Birde bi arkadas hoca giderse fizikli oyunculara degilde teknik oyunculara yönelmek lazim diyor. Ben bu fizik üstünlügü hic göremiyorum nedense.

Actim simdi iki dinlemeye onlari bakalim toz kondurmadiklari hocalarina ne diyecekler.
Goztepe macinda yonetime bir sey yokken bumactan sonra sorun var demeleri de tam komik hareket olmus bu arada.
Şampiyonluk konusunda onlarda pek umutlu değil baya herkesin modu düşmüş.

Bernardo Silva'dan çok bize tarz olarak Bruno Fernandes lazım. Skorer biri olması lazım 10 numarada Mertens gibi ekstradan yeri geldiğinde takımı taşıması gerekiyor.

Şu an Osimhen fıtık olmazsa iyi adam takımı tek başına taşımaya çalışıyor fener maçında bu adamı ekstra tutsalar arkadaki boşluktan şu adam skor yapar diyebileceğimiz kimse yok.

Bizim bugün hocadan tut oyunculara herkes Fb maçını işaret etti, evimize gelecekler gibi sözler sarf etti. Her maça aynı önemi veren, hafta hafta ilerleyen şampiyon takım mentali değil bu.

Bizim bugün hocadan tut oyunculara herkes Fb maçını işaret etti, evimize gelecekler gibi sözler sarf etti. Her maça aynı önemi veren, hafta hafta ilerleyen şampiyon takım mentali değil bu.
Tam tersini düşünelim fener 7 puan önde olsa 2 tane hata yapsa puan farkı 2'ye düşse biz kadıköy'e çok rahat giderdik kaybedecek bir şeyi olmayan taraf en tehlikeli taraftır.

23/24 sezonu ligde fenere karşı şampiyonluk maçına çıkarken adamlar 10 kişiyle gelip pozisyon bile vermeden yenip gittiler.

Son 10 senedir içerde şampiyonluk sonrası yendiğimiz maçı çıkarsak ciddi bir üstünlüğümüzde yok ki bence şartlar %50-50 olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt