Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.927
- 12.859
- 2.538
Bu gece tüm camia dağıldı psikolojik olarak. Bu havayı dağıtmanın tek yolu Gbirliği ve Fb maçlarından üçer puan çıkarmak. Hocaya ve takıma tekrar güven ancak böyle kazanılabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lemina-tor-sara 4-3-3 yapması lazım barış da sağ kanat. Osimhen de kesin oynamalı başka şansımız yok. Gol mol attı ama Sane de oynamasa daha iyi olur çok boş top kaptırıyor topun değerini bilmemiz lazım biraz.Fener maçında 10 numaraya koyabileceğimiz 1 tane bile adam yok adamların orta sahası Kante-Guendouzi tamamen sindirecekler o maçı kazanmanın yolu Barış'ı sağ kanat yapmaktan geçer.
Paso çizgiye inip Osimhen'e doldurmamız lazım aksi durumda pozisyona bile giremeyiz.
Osimhen'e top taşıma konusu sıkıntı bağlantıyı yapacak adamda yok nasıl olacak en ufak fikrim yok. Bu maç Liverpool ya da Juventus gibi olmayacak karşıda ciddi efor sarf edecek belki şampiyonluğun kokusunu almış bir takım olacak.lemina-tor-sara 4-3-3 yapması lazım barış da sağ kanat. Osimhen de kesin oynamalı başka şansımız yok. Gol mol attı ama Sane de oynamasa daha iyi olur çok boş top kaptırıyor topun değerini bilmemiz lazım biraz.
senin dediğin şeyi yapacak adam yok en ideal kadro bu. Enazından dirençleri olur az biraz. Geberikler İlkay ve yunus hepten yumuşatıyor orta sahayı bir şey kattıkları da yok.Osimhen'e top taşıma konusu sıkıntı bağlantıyı yapacak adamda yok nasıl olacak en ufak fikrim yok. Bu maç Liverpool ya da Juventus gibi olmayacak karşıda ciddi efor sarf edecek belki şampiyonluğun kokusunu almış bir takım olacak.
Torreira-Lemina-Sara yaratıcılıık anlamında çok kötüler rakip bize yine alan presi yaparsa dağılma ihtimalimiz mevcut
Mental açıdan en güçlü hem de en atletik kadroyu sahaya sürmek lazım. Osimhen, Barış, Lemina, Torreira, Jakobs, Singo, Sanchez anca bu şekilde kazanabiliriz özellikle Sane yedek oturtulmalı sol kanat soru işareti ve sürekli önde basmamız lazım rakibin bizi bozmasından çok sonuna kadar risk alıp hayvan gibi pres yapmalıyız.senin dediğin şeyi yapacak adam yok en ideal kadro bu. Enazından dirençleri olur az biraz. Geberikler İlkay ve yunus hepten yumuşatıyor orta sahayı bir şey kattıkları da yok.
Yönetim içi fena kavga varmış bugün Eski Açıkta söylediler.Gerek saha kenarındaki zat'ın gerekse oyuncuların pişkinlikleri artık rahatsız edici bir hal almaya başladı.. Keza stada giden taraftarında.. Bugün tam bir hayal kırıklığıydı.. Artık kendini beğenmişlik öyle bir safhaya gelmiş ki taraftar bile maç seçiyor..
Bu takım şampiyon olsa bile artık bir devrin sonunun geldiğini başta yönetim olmak üzere herkesin göz önüne alması gerekiyor..
Tarihin en yüksek gelir seviyesine ulaşmışken adam akıllı bir transfer politikası ile takımda büyük bir revizyon yapılmalı..
Dursun, Kavukçu ve Okan üçlüsünü düşününce olmayacak duaya amin demek gibi bir şey ama başka çare yok..
revizyon şart ama uzun süredir transferde çoğu attığımız karavana oluyor. arada bir iki tane eğrisi doğrusuna denk gelip tutuyor sadece.Gerek saha kenarındaki zat'ın gerekse oyuncuların pişkinlikleri artık rahatsız edici bir hal almaya başladı.. Keza stada giden taraftarında.. Bugün tam bir hayal kırıklığıydı.. Artık kendini beğenmişlik öyle bir safhaya gelmiş ki taraftar bile maç seçiyor..
Bu takım şampiyon olsa bile artık bir devrin sonunun geldiğini başta yönetim olmak üzere herkesin göz önüne alması gerekiyor..
Tarihin en yüksek gelir seviyesine ulaşmışken adam akıllı bir transfer politikası ile takımda büyük bir revizyon yapılmalı..
Dursun, Kavukçu ve Okan üçlüsünü düşününce olmayacak duaya amin demek gibi bir şey ama başka çare yok..
Yönetim içi fena kavga varmış bugün Eski Açıkta söylediler.
Kulübün içide çürümüş.
Singo 30 m euro verdik sağ bek mi stoper mi ne oynadığı belli değil böyle planlama olmaz. Sağ bek aldıysak sezon başından bu yana sağ bek oynamalı Boey alınmayıp yedek forvet alınmalıydı zincirleme bir kaos içindeyiz.revizyon şart ama uzun süredir transferde çoğu attığımız karavana oluyor. arada bir iki tane eğrisi doğrusuna denk gelip tutuyor sadece.
aynı yüzdeyle devam edersek o değişim elimizde patlayabilir.
Şahsi çıkarlar.Konu ne okanb mı? Şahsi çıkarlsr mı
Actim simdi iki dinlemeye onlari bakalim toz kondurmadiklari hocalarina ne diyecekler.Yönetim içi fena kavga varmış bugün Eski Açıkta söylediler.
Kulübün içide çürümüş.
Şampiyonluk konusunda onlarda pek umutlu değil baya herkesin modu düşmüş.Actim simdi iki dinlemeye onlari bakalim toz kondurmadiklari hocalarina ne diyecekler.
Goztepe macinda yonetime bir sey yokken bumactan sonra sorun var demeleri de tam komik hareket olmus bu arada.
Bernardo Silva'dan çok bize net olarak Bruno Fernandes lazım
Hoca efendiye toz kondurmayip oyuncu vs ayagina yatacaklarmi ona bakacam aslinda koyu hocaciya bunlar BurukSK Galatasaray Sk dan çok.Şampiyonluk konusunda onlarda pek umutlu değil baya herkesin modu düşmüş.
Tam tersini düşünelim fener 7 puan önde olsa 2 tane hata yapsa puan farkı 2'ye düşse biz kadıköy'e çok rahat giderdik kaybedecek bir şeyi olmayan taraf en tehlikeli taraftır.Bizim bugün hocadan tut oyunculara herkes Fb maçını işaret etti, evimize gelecekler gibi sözler sarf etti. Her maça aynı önemi veren, hafta hafta ilerleyen şampiyon takım mentali değil bu.