Geçen sene AZ maçı sonrası ve devre arasındaki transfer sürecinden sonra Okan'dan hiçbir beklentim veya hayalim kalmadı.
O dönem yazdığımız bir çok şey bugün aynı şekilde artarak tekrarlanıyor. Aynı hatalar artarak devam ediyor.
İsterse 5 kere üst üste şampiyon olsun yine bize hiçbir katkısı olmayacak. Avrupa'da 1 ileri 2 geri yapıp hayal ettiğimiz seviyeye çıkaracak adam bu değil.
Ya bilmiyorum bana mı garip geliyor? Dün statta maçı izliyoruz 6 numaralı stoper Barış'ı kucağa aldı hareket ettirmiyor. Olabilir böyle bir durum normal yani.
Ulan Sallai denen adam zaten kanatta bir halt yapmıyor onu forvete çekip stoperlerin kucağına bırak, Barış'ı markajdan kurtar kanada at.
Belki bir top getirir içeri çevirir bala mala gol atarız. Sonuçta Barış'ın kanattan top getirme ihtimali Sallai'ye göre çok yüksek.
Yani şunu düşünememek bana çok garip geliyor. Maçta yaşanan sorunlara hiçbir şekilde çözüm üretemiyor. Oyuncu değişikliklerine girmiyorum bile.
Boey'in çıkmasını gerektirecek en ufak bir durum yoktu ama adamı oyundan aldı sırf kendi aldırdığı bombayı sahaya atmak için...