GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün en moral bozucu şey skor veya oyun değildi,mac sonu tribunlerde oturan tiktok tayfanın en ufak tepki göstermemesi,islik dahi yapmamasiydi
Taraftar ne yapsın abi
Taraftar mı çıkıp top oynayacak
Sen biraz top oynayacaksın ki taraftar da gaza gelsin
Taraftar daha 10. dakikada bu maçın rezalet geçeceğini hissetti zaten
Kimin olsa modu düşer

Geçen sene AZ maçı sonrası ve devre arasındaki transfer sürecinden sonra Okan'dan hiçbir beklentim veya hayalim kalmadı.

O dönem yazdığımız bir çok şey bugün aynı şekilde artarak tekrarlanıyor. Aynı hatalar artarak devam ediyor.

İsterse 5 kere üst üste şampiyon olsun yine bize hiçbir katkısı olmayacak. Avrupa'da 1 ileri 2 geri yapıp hayal ettiğimiz seviyeye çıkaracak adam bu değil.

Ya bilmiyorum bana mı garip geliyor? Dün statta maçı izliyoruz 6 numaralı stoper Barış'ı kucağa aldı hareket ettirmiyor. Olabilir böyle bir durum normal yani.

Ulan Sallai denen adam zaten kanatta bir halt yapmıyor onu forvete çekip stoperlerin kucağına bırak, Barış'ı markajdan kurtar kanada at.

Belki bir top getirir içeri çevirir bala mala gol atarız. Sonuçta Barış'ın kanattan top getirme ihtimali Sallai'ye göre çok yüksek.

Yani şunu düşünememek bana çok garip geliyor. Maçta yaşanan sorunlara hiçbir şekilde çözüm üretemiyor. Oyuncu değişikliklerine girmiyorum bile.

Boey'in çıkmasını gerektirecek en ufak bir durum yoktu ama adamı oyundan aldı sırf kendi aldırdığı bombayı sahaya atmak için...

Son düzenleme:
Genel averaj da önemli olabilir.
Fenerin son hafta Eyüp maçı var. Fener maçının skoruna göre Antalya maçımız önemli olacak.

Var sayalim vu sezon sampiyon olamadik size kücülmeye gidermiyiz? Bu korunc maas tablosunu misal CL giremezsek kaldirabilirmiyiz? Bence bu sezon sampiyonluk gelmezse bir kac oyuncu direkt satilir Osimhen Baris gibi para edenler gidici.olur.Sponsorlar iyi gün dostu oldugunu direkt belli eder teker teker kacmaya baslarlar.

.

Ekli dosyalar

• IMG_0050.webp
    IMG_0050.webp
    87,4 KB · Görüntüleme: 5
Kazımcan bir maçta ortamı germisti bilerek mesela kavga etmişti oyun canlanmisti şuan bunu yapan yok mesela iki gerilim çıksa mesela ateslencek herkes dumenden kavga işte
Çok acayip bir durum var 5 hafta kalmış ligde öndesin ve oyuncularda istek yok.Oyuncular komple salmış hocayı.Teknik ekibin komple boşaltılması lazım hocada 1-2 yıl dinlenir mi başka takıma mı gider bilmem.Her td uzun süre bir klüpte kalınca düşüyor ve okan hoca malesef kendini 4 yılda max %20-25 ileriye taşımıştır.Hala ilk yıldan kalan ana taktiksel eksiklikleri mevcut.

Kazımcan bir maçta ortamı germisti bilerek mesela kavga etmişti oyun canlanmisti şuan bunu yapan yok mesela iki gerilim çıksa mesela ateslencek herkes dumenden kavga işte
ve o okan eren yetersizi için o kazımcanı gönderdi formda oyuncuyu. Düşman mı hoca mı belli değil bu sene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt