GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenere yenilmek demek Galatasaray yüzyılını bitirir ayrıca ciddi hasar verir eğer winner takımsak o maçı kazanacaksın

Real rezil olduğu dönemlerde bile gitti CL’yi aldı

Bizim kulübün genetiğine aykırı futbol oynayıp savunma yapıp o maçı kazanamayız

Sığırpress hariç bu takım hiçbir şey oynayamaz

Fenere yenilmek demek Galatasaray yüzyılını bitirir ayrıca ciddi hasar verir eğer winner takımsak o maçı kazanacaksın

Fbye 2.sezon 10 kişi kalmalarına rağmen yenildik

3.sezon kısır geçti maç ama kornerden %100 kaçırmışlardı da yenilmedik maçtaki tek aksiyondu

Valla korkuttun beni ben berabere biter diye kurmuştum kafamda da okan yine yenilip bir de travma yaşatabilir bi o kaldı başardı başaracak

Altaysporda Edema Fulüdu vardı,
Yan komşunun küçük çocuğuna takmıştım o ismi , ailesi bile Fulüdu diyodu çocuğa

Okan buruk kırılma maçlarında o winnerlığı gösteremiyor. Gs'nin kimliğine ters birşey

Fbye 2.sezon 10 kişi kalmalarına rağmen yenildik

3.sezon kısır geçti maç ama kornerden %100 kaçırmışlardı da yenilmedik maçtaki tek aksiyondu

Valla korkuttun beni ben berabere biter diye kurmuştum kafamda da okan yine yenilip bir de travma yaşatabilir bi o kaldı başardı başaracak
Fenere süper kupada rezil oynayıp kupa verdik

Beşiktaşa süper kupada rezil oynayıp kupa verdik

23/24 şampiyonluk maçında 70 dakika 10 kişi oynayan fenere karşı pozisyona giremeden yenildik

En son iyi oynadığımız derbi 1.5 sene önde Kadıköy de 1-3 yendiğimiz maç

Her şeyi düşününce sıkıntı büyük

Fenere süper kupada rezil oynayıp kupa verdik

Beşiktaşa süper kupada rezil oynayıp kupa verdik

23/24 şampiyonluk maçında 70 dakika 10 kişi oynayan fenere karşı pozisyona giremeden yenildik

En son iyi oynadığımız derbi 1.5 sene önde Kadıköy de 1-3 yendiğimiz maç

Her şeyi düşününce sıkıntı büyük

Yenildik ve maç sonu okan hocam

Ders çıkartıcaz derse

Naparsın

Yenildik ve maç sonu okan hocam

Ders çıkartıcaz derse

Naparsın
İşin içinden nasıl çıkacaz bilmiyorum şu noktaya gelmesi bile hata rakibin eksikleri döndü form tuttular bizde Osimhen yok onların yaşadığı süreci yaşıyoruz mesela gençler kazanırız diyemiyorum çünkü Osimhen yoksa bizde yokuz

İşin içinden nasıl çıkacaz bilmiyorum şu noktaya gelmesi bile hata rakibin eksikleri döndü form tuttular bizde Osimhen yok onların yaşadığı süreci yaşıyoruz mesela gençler kazanırız diyemiyorum çünkü Osimhen yoksa bizde yokuz
Biz osimenle buraya kadar gelirken

Lavuklar tüm sezon forvetsiz oynayıp buraya kadar geldi

Sıkıntı çok büyük

En güzel topu Sergio Oliveira varken oynuyorduk, ondan sonra istikrar yakaladık zaten 2 maç iyi 5 maç kötü

cace ile marazı izliyorum Icardi neden oynamıyor diyorlar. sizi severim ama yapmayın.

forvette barış oynadığında bi şey olmadığını görmediniz mi yaw hala icardi oynasa nolcak diyosunuz
belki doğru yerde olacağı için önüne top falan gelir gol atar kaç maçta oldu bu
barış forvette oynayınca kanattan da bi bok yapamıyoz
ya da sallai fln oynayacak ya da başka bi şey bulucan, ama yine forvette oynayan adam bütün maç sağa sola bakıcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt