GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam iste bir tek o detay yuzunden olmaz ama o kalibrede-yani duzgun islerde liginde tepe yapar, transfere butce ayirabilir,CL top8 i minimum hedefleyen kulup olmasi lazim.

Real oylesine dedim TD problemli oldugu icin. E de city harici gitmez zaten. Almanyada kompany var. Ufak ihtimal italya, e fransada PSG zaten dominant ve Luis var. Cok secenegi yok acikcasi

He belki tekrar barca hoca degisirse
Ayrılacak haberi kolpa bence. O sayfa etkilesim için haber uyduruyor sürekli.

Bildiğim kadarıyla pep kupalar kazanacağı takım isterken aynı zamanda transfere para harcayabileceği bi takım çalıştırmak istiyo

Hansi flickin de barcadan ayrılmayı düşündüğü altyapıya önem veren bi takıma gitmek istediği öğrenildi

Artetanın da kadro genişliği kurabileceği bi takıma gitmeyi düşünebileceği gelen bilgiler arasında

Geldiğinde başlık:
Pep'in prensi İlkay!
Gabriel Sara.
Hocamız bayılıyor. Kendisine karşı 4 kere oynamış, ah keşke demiş şu oyuncu bizde olsa demiş ve Gabriel Sara bizde şuanda.
Gözümün üstünde olduğu oyuncu burada sizde olduğunu gördüm acayip mutlu oldum diyor.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Klopp, Guardiola ve benzer seviye teknik adamların hiçbirini getiremeyiz oldu da geldi desek ligi umursamayıp Avrupa'da bir şeyler yapmaya çalışacaklar.

Mancini'yi prime dönemimde getirdik prime kadro olmasına rağmen fener bekir, egemen, webo ile tarihinin en rahat şampiyonluğunu aldı. Prandelli, İtalya ile iyi işler yaptı ligin ilk yarısını görmeden 3 yıllık sözleşmesini alıp gönderildi.

Bekara karı boşamak kolaydır.

Bu ne saçma yorum ikisi de gerçek?
İkisi de yalan demedim. Aylar önce olan bir mevzuyu puan kayıplarının olduğu dönem gündeme getirmek enteresan. Dava bile açmadığı, aylar önce gittiği sıkıntılı oteldeki tehdit mevzusu ilk kötü gidişata neden saklanıyor? O dönem söyle hepimiz destek olalım.Biz bıktık başarısız olan herkesin direkt mağduru oynayacağı bir şeyin gündeme gelmesinden. Siyasetinden futboluna sıktı canımızı artık. Liverpool’u yenerken problem yok, kocaeline puan verince hemen hain haberleri.

Twda gördüm haluk söylemiş

30-35 milyonluk singoyu ali yiğit mi aldırmış

Lan bu doğru muuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ulannnnnnnnnn rezilerrrrrrrrrrrrrrr

Baba oğul cimbomumu batırdılar

Yetişin komşularrrrrrrr

Klopp, Guardiola, X, Y, Z bunların hiçbirini getiremeyiz gelse bile ligi umursamayıp Avrupa'da bir şeyler yapmaya çalışırlar. Mancini'yi prime dönemimde getirdik fener bekir, egemen, webo ile tarihinin en rahat şampiyonluğunu aldı.
Klopp futbolu salmış yav. Biz ne proje sunacağız da adam heyecanlanıp hem futbola dönecek hem de bize gelecek. Futbola döndüm dese 20 tane kulüp kapısında yatar.
Guardiola ihtimali zaten sıfır. City'den ayrılıp 1-2 sezon dinlendikten sonra yeni bir çar bulur kendine dipten çıkaracak.
Genel olarak isimli teknik direktörlerden ununu eleyip eleğini asmış olanlar hariç hiç kimseyi buraya getiremeyiz.
Anca gelecek vaadeden yeni yeni isim yapan hocaları getirirsin. Onların da çoğu patlıyor zaten tüm dünyada.

iyi de koç tehdit etti adamı. Kulüp bile açıklama yaptı haberden sonra.
Tehdit edildi zaten bunu biliyoruz. Benim kıl olduğum şey olayın ilk yaşandığı an dava edip neden gündeme getirmeyip, ilk kötü gidişat puan kaybına saklanıyor bu durumlar. Neden pr olarak kullanılıyor

Klopp futbolu salmış yav. Biz ne proje sunacağız da adam heyecanlanıp hem futbola dönecek hem de bize gelecek. Futbola döndüm dese 20 tane kulüp kapısında yatar.
Guardiola ihtimali zaten sıfır. City'den ayrılıp 1-2 sezon dinlendikten sonra yeni bir çar bulur kendine dipten çıkaracak.
Genel olarak isimli teknik direktörlerden ununu eleyip eleğini asmış olanlar hariç hiç kimseyi buraya getiremeyiz.
Anca gelecek vaadeden yeni yeni isim yapan hocaları getirirsin. Onların da çoğu patlıyor zaten tüm dünyada.
Ligin dinamikleri ne yazık ki onu kaldırmıyor bugün kendi hatalarımız yüzünden bu konumdayız muhtemelen Juventus maçından sonra Liverpool maçını oynamasak şu an çift haneli farkta bile olabilirdik hatta kutlamalara hazırlanıyorduk. Takım Avrupa'da baya fiziksel açıdan yıpranmış etkilerini daha net görüyoruz ciddi anlamda efor harcayarak durumda değiliz.

Mesela Tedesco'da gelecek vaat eden bir hoca ama gitti Kasımpaşa, Antalya, Karagümrük maçlarında direk puan bıraktı. Beşiktaş aynı şekilde 3 sene boyunca tonla hoca denedi yine olmadı Van Bronckhorst, Solskjaer ama gittiler gene en verim aldıkları hoca Sergen oldu. Trabzonspor'da denedi Bjelica getirdi.

7 puandan nerelere geldik vallaha güvendiğim tek şey şikebahçenin panik yapıp rizeye takılması yoksa bizimkilerin birşey yapacağından değil

Ligin dinamikleri ne yazık ki onu kaldırmıyor bugün kendi hatalarımız yüzünden bu konumdayız muhtemelen Juventus maçından sonra Liverpool maçını oynamasak şu an çift haneli farkta bile olabilirdik hatta kutlamalara hazırlanıyorduk. Takım Avrupa'da baya fiziksel açıdan yıpranmış etkilerini daha net görüyoruz ciddi anlamda efor harcayarak durumda değiliz.

Mesela Tedesco'da gelecek vaat eden bir hoca ama gitti Kasımpaşa, Antalya, Karagümrük maçlarında direk puan bıraktı. Beşiktaş aynı şekilde 3 sene boyunca tonla hoca denedi yine olmadı Van Bronckhorst, Solskjaer ama gittiler gene en verim aldıkları hoca Sergen oldu. Trabzonspor'da denedi Bjelica getirdi.
Çok analiz kasmaya gerek yok zaten. Osi'nin eli kırılmasa Okan'a rağmen şu an şampiyonluk kutmalaları yapıyorduk.

Çok analiz kasmaya gerek yok zaten. Osi'nin eli kırılmasa Okan'a rağmen şu an şampiyonluk kutmalaları yapıyorduk.
İş dönüp dolaşıp kadro planlamasına geliyor devre arası Icardi ile olmayacağı kesindi bir tane forvet alsak iş bu noktalara bile gelmezdi. Lemina-Torreira istatistikleri bile giderek kötüleşiyor bu adamlarla biz CL'de 12 maç oynadık ki yıpranmaları kadar doğal bir şey yok planlamada bunu ön görememek teknik heyetin hatasıdır gidip Nhaga alıyorsan oynatacaksın sonuçta Lemina-Torreira'da kızmıyorum bu adamları biz soluksuz koskoca sezonda 50 maça yakın oynattık çoğuda üst seviye maçıydı hepsinde de koş, mücadele et dedik.

Hocanın teknik, taktik kısmını geçtik şu iş bilmemezlik beni sinir ediyor kulübün hiçbir yerinde liyakat yok adamcılık var ama şu üzülmesin bu olmasın yok kırılmasın biz mevcut kadroyla daha iyi işler yaparız gibi söylemlerden nefret ediyorum.

Devre arası yapacağın 3 tane iş vardı 1 tane baba orta saha, 1 tane 10 numara ve 1 tane forvet hiçbirini yapmadık sürekli Sara ve İlkay'ı kullanacağız diye çözüm arıyoruz korkarım ki fener maçında Kante-Guedouzi orta sahasına üstünlük sağlama ihtimalimiz bile yok ne Sara o tehditi oluşturabilir ne de İlkay o enerjiyi koyabilir ne de Torreira ve Lemina'da sezon başı enerjisi var.

Göre göre bu noktaya getirdik normalde Gençler maçını gözü kapalı herkes kazanır derdi ama takım öyle bir top oynuyor ki Karagümrük gelse favoriyiz diyemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt