Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.000
- 24.638
- 3.198
ali yigit,singo ya olumlu rapor vermis sukuat olarak haluk un infosu dogruysa
cocuk diyoduk eskiya cikti
yuh be kardesim
cocuk diyoduk eskiya cikti
yuh be kardesim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir tabi, ben tivit icerigine gore dedim. Yoksa hic karsima da cikmadi Pep ayrilacak edecek vs gibi bir sey.Ayrılacak haberi kolpa bence. O sayfa etkilesim için haber uyduruyor sürekli.
O kadar olacağını sanmıyorum Haluk bunu ara transfer dönemi, geçen senelerde de yaptı yangın çıkarmayı kaos çıkarmayı seviyor.ali yigit singo ya olumlu rapor vermis sukuat olarak haluk un infosu dogruysa
yuh be kardesim
O kadar olacağını sanmıyorum Haluk bunu ara transfer dönemi, geçen senelerde de yaptı yangın çıkarmayı kaos çıkarmayı seviyor.
tehdit tehdittir yahu ne PR ı. Tehdit eden ülkenin en güçlü ailesinin veledi bir de, bir şeye kalkıştığı zaman ET gibi yalnız kalma ve haksız yere suçlanma ihtimali de var. Bu yüzden kendi susmak zorunda kalması normal.Tehdit edildi zaten bunu biliyoruz. Benim kıl olduğum şey olayın ilk yaşandığı an dava edip neden gündeme getirmeyip, ilk kötü gidişat puan kaybına saklanıyor bu durumlar. Neden pr olarak kullanılıyor
ET çatır çatır uğraştı da kim destek oldu Barbaros? Gittiği gün hatırı sayılır çoğunluk ''Gs kişilere muhtaç değildir'' zırvası ile dolanıyordu. Daha ağır ithamlarda bulunanları yazmıyorum bile.İkisi de yalan demedim. Aylar önce olan bir mevzuyu puan kayıplarının olduğu dönem gündeme getirmek enteresan. Dava bile açmadığı, aylar önce gittiği sıkıntılı oteldeki tehdit mevzusu ilk kötü gidişata neden saklanıyor? O dönem söyle hepimiz destek olalım.Biz bıktık başarısız olan herkesin direkt mağduru oynayacağı bir şeyin gündeme gelmesinden. Siyasetinden futboluna sıktı canımızı artık. Liverpool’u yenerken problem yok, kocaeline puan verince hemen hain haberleri.
Problem bir oyunumuzun olmaması.Singo'ya onay vermesi (verdi diyelim) ya da bulmasinin neresi kotu? Sanirsin ki futbolcu degil, aga sizin kafalar iyi mi?
Monaco'yu o donem izleyen defanslarindaki en iyi oyuncu Singo diyordu zaten. Bizde sagbekte oynadigi cogu macta iyi performans gosterdi.
Problem nedir tam olarak?
Sabanca seyler elestiriliyor hadi Cuesta'yu scout edip aldirsan, bunu kim scout etti dersin. Singo'nun neyi varmis da elestiriliyor? Sagbekte oynadigi tum ciddi/buyuk maclarda adam performans verdi. Zaten fiziki gucu ve hiziyla neler yapabilidigini kanitladi mi? Kanitladi. Monaco'dan kaca alacaksin? Adamin zaten o gunku fiyati 25-30 milyon eurodan asagi olmayacagini futbolu takip edenler biliyordu.Problem bir oyunumuzun olmaması.
Problem önerilen topçu değil (aslında o da problem sözlükteki gülperi ali yiğitin önerdiği topçunun singo değil cuesta olduğunu söylüyo)Singo'ya onay vermesi (verdi diyelim) ya da bulmasinin neresi kotu? Sanirsin ki futbolcu degil, aga sizin kafalar iyi mi?
Monaco'yu o donem izleyen defanslarindaki en iyi oyuncu Singo diyordu zaten. Bizde sagbekte oynadigi cogu macta iyi performans gosterdi.
Isim onemli degil, Singo olsun Cuesta olsun artik o isin detayi.Problem önerilen topçu değil (aslında o da problem sözlükteki gülperi ali yiğitin önerdiği topçunun singo değil cuesta olduğunu söylüyo)
Ama asıl problem öneren kişi de,bu kim ki topçu önerecek ,hangi bilgisine milyonlarca euro emanet edilecek?
Velet kaşla göz arası akredite olacak duruma gelip ceza bile alabilmiş önermemiştir/izlememiştir/ısrarcı olmamıştır kesinlikle denemez
Kaldı ki okan da ali yiğitle ilgili konuşurken defalarca scout ekibinde takılıyo topçu izliyo bize söylüyo demişti net biliyoruz bunu
Haluk'a sağlam geçirmiş sonuna kadar doğru konuşmuş.
Singo başından beri hatalı transfer bence. Birincisi, bizim bir defansçıya 30 milyon vermemiz saçmalık. İkincisi, bizim yedek stopere de ihtiyacımız vardı ve bu singo stoper oynayabiliyor diye alındı ama stoperlikle alakası yok. 30 milyona hem sağ bek hem stoper yedeği toplamda 2 futbolcu alınabilirdiSingo'ya onay vermesi (verdi diyelim) ya da bulmasinin neresi kotu? Sanirsin ki futbolcu degil, aga sizin kafalar iyi mi?