GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali yigit singo ya olumlu rapor vermis sukuat olarak haluk un infosu dogruysa

yuh be kardesim
O kadar olacağını sanmıyorum Haluk bunu ara transfer dönemi, geçen senelerde de yaptı yangın çıkarmayı kaos çıkarmayı seviyor.

Oluyorsa da bir gram kızmam bu kulübün scout ekibi ne yapıyor onu sorgularım 14-15 senedir aktif bir ekip var bir tek Marcao transferi hariç övünülenecek bir konuları yok.

Ertuğrul Doğan'ın kendi özel scout ekibi bile 1 senede tonla adam çıkardı.

O kadar olacağını sanmıyorum Haluk bunu ara transfer dönemi, geçen senelerde de yaptı yangın çıkarmayı kaos çıkarmayı seviyor.

ewt kaotik donemlerde kan kokusunu alip ortaligi alevlendiriyo

ama ali yigit te belli ki kulüpte soz sahibi olmaga baslamis

pfdk ya sevkedilmege falan baslandigina gore

Tehdit edildi zaten bunu biliyoruz. Benim kıl olduğum şey olayın ilk yaşandığı an dava edip neden gündeme getirmeyip, ilk kötü gidişat puan kaybına saklanıyor bu durumlar. Neden pr olarak kullanılıyor
tehdit tehdittir yahu ne PR ı. Tehdit eden ülkenin en güçlü ailesinin veledi bir de, bir şeye kalkıştığı zaman ET gibi yalnız kalma ve haksız yere suçlanma ihtimali de var. Bu yüzden kendi susmak zorunda kalması normal.

İkisi de yalan demedim. Aylar önce olan bir mevzuyu puan kayıplarının olduğu dönem gündeme getirmek enteresan. Dava bile açmadığı, aylar önce gittiği sıkıntılı oteldeki tehdit mevzusu ilk kötü gidişata neden saklanıyor? O dönem söyle hepimiz destek olalım.Biz bıktık başarısız olan herkesin direkt mağduru oynayacağı bir şeyin gündeme gelmesinden. Siyasetinden futboluna sıktı canımızı artık. Liverpool’u yenerken problem yok, kocaeline puan verince hemen hain haberleri.
ET çatır çatır uğraştı da kim destek oldu Barbaros? Gittiği gün hatırı sayılır çoğunluk ''Gs kişilere muhtaç değildir'' zırvası ile dolanıyordu. Daha ağır ithamlarda bulunanları yazmıyorum bile.

Singo'ya onay vermesi (verdi diyelim) ya da bulmasinin neresi kotu? Sanirsin ki futbolcu degil, aga sizin kafalar iyi mi?

Monaco'yu o donem izleyen defanslarindaki en iyi oyuncu Singo diyordu zaten. Bizde sagbekte oynadigi cogu macta iyi performans gosterdi.

Problem nedir tam olarak?

Singo'ya onay vermesi (verdi diyelim) ya da bulmasinin neresi kotu? Sanirsin ki futbolcu degil, aga sizin kafalar iyi mi?

Monaco'yu o donem izleyen defanslarindaki en iyi oyuncu Singo diyordu zaten. Bizde sagbekte oynadigi cogu macta iyi performans gosterdi.

Problem bir oyunumuzun olmaması.

Problem bir oyunumuzun olmaması.
Sabanca seyler elestiriliyor hadi Cuesta'yu scout edip aldirsan, bunu kim scout etti dersin. Singo'nun neyi varmis da elestiriliyor? Sagbekte oynadigi tum ciddi/buyuk maclarda adam performans verdi. Zaten fiziki gucu ve hiziyla neler yapabilidigini kanitladi mi? Kanitladi. Monaco'dan kaca alacaksin? Adamin zaten o gunku fiyati 25-30 milyon eurodan asagi olmayacagini futbolu takip edenler biliyordu.

Suan neyin suni gundemi yaratilmaya calisiyor ona anlam veremiyorum. Problem Okan Buruk'un oglunun bu denli islere karismasi mi yoksa Singo mu? Ali Yigit'in karismasi ise o zaman gidecek yonetim profesyonel bir ekip ve futbol direktoru atasin. Onu da yapmiyorlar. Hoca dersen adam hem teknik direktorluk hem yoneticilik yapiyor, yonetimin konusmadigi yerde cikip o konusuyor yine. Hersey 1 adamdan bekleniyorsa benim de oglum olsa yanimda bende ona sen futbolcu izle ve takip et bana haber ver derdim, kulup cunku demek oyle yonetilmek istiyor ortada bir yonetim yok bir defa.

Erden Timur gitti, yerine 1 kisi koyamayan baskan dusunsun bu isleri.

1776248561265.webp

Problem önerilen topçu değil (aslında o da problem sözlükteki gülperi ali yiğitin önerdiği topçunun singo değil cuesta olduğunu söylüyo)

Ama asıl problem öneren kişi de,bu kim ki topçu önerecek ,hangi bilgisine milyonlarca euro emanet edilecek?

Velet kaşla göz arası akredite olacak duruma gelip ceza bile alabilmiş önermemiştir/izlememiştir/ısrarcı olmamıştır kesinlikle denemez

Kaldı ki okan da ali yiğitle ilgili konuşurken defalarca scout ekibinde takılıyo topçu izliyo bize söylüyo demişti net biliyoruz bunu

Problem önerilen topçu değil (aslında o da problem sözlükteki gülperi ali yiğitin önerdiği topçunun singo değil cuesta olduğunu söylüyo)

Ama asıl problem öneren kişi de,bu kim ki topçu önerecek ,hangi bilgisine milyonlarca euro emanet edilecek?

Velet kaşla göz arası akredite olacak duruma gelip ceza bile alabilmiş önermemiştir/izlememiştir/ısrarcı olmamıştır kesinlikle denemez

Kaldı ki okan da ali yiğitle ilgili konuşurken defalarca scout ekibinde takılıyo topçu izliyo bize söylüyo demişti net biliyoruz bunu
Isim onemli degil, Singo olsun Cuesta olsun artik o isin detayi.

Yukarida bahsettim. Bu kulubun yoneticisi yok yoneticisi, bak hic yok. Ortada bir tane yonetici yok , hele futboldan anlayan kimse yok. Erden Timur gittiginden beri hersey Okan Buruk'a kaldi. Kulubun tum futbol akli suan kendisi.

Oyuncu scoutu, basin ile iletisim, yonetimin yapamadigi konusmalari kendisi yapmak zorunda, saha icine odaklanmasi gerek, antrenman yaptiracak. Bir kisi uzerine tum yuku dayamis o da baskan Dursun Ozbek, kendisi de zaten ortalikta yok. Benim de oglum olsa yanimda boyle futbola hevesi olan bende ondan isterim oyuncu bulup takip etmesini. Cunku bu yonetimin anlayisi bu, adamlar salmis futbolu kafalari baska yerlerde.

Cenk istifa etti, kimse gelmedi. Erden ben birakiyorum dedi, kimse gelmedi. Okan Buruk yapmayacak da bu isleri kim yapacakti? Ogluna da verir yetki enistesine de. Baskan'in haberi olmadan zaten yapamazlar bunlari.

Ya bazi seyleri cabuk unutuyoruz, bizde yonetici yok diyorum ama abarttigimi falan sanmayin. Bak soyle bir durum gerceklesti bizde:

Ali Yigit oyuncu da onerir baska seylere de karisir, su kulubun bir futbol direktoru yoksa, bir profesyonel ekip ile calismak istenmiyorsa hepsi normal benim gozumde.

Haluk'a sağlam geçirmiş sonuna kadar doğru konuşmuş.

"Gazeteciler" hakkında söylediklerine katılıyorum doğru konuşmuş fakat şöyle bir yanılgı var bu insanlarda.

Okan'ı eleştiren herkesin o an onu eleştirmek etkileşim getiriyor diye eleştiriyorlar kafası bence çok yanlış.

Sosyal medya iyi bir yer değil fakat orada eleştirisini güzelce, mantıklı delillerle açıklayan bir çok yazı da var...

Genelleme yapıp sadece sivilceli ergenler "Okan gitsin diyor" gibi bir yaklaşım olduğunu düşünmek eleştirdikleri yerden diğer insanlara kendi bakış açılarını ortaya koyuyor. Yani küçümsüyorlar. O ayrımı dikkatli kurmak gerekiyor. Yoksa kimse salak değil durduk yere etkileşim için 3 yıl şampiyon olmuş hocayı göndermek istesin...

Asıl konunun muhatabının bazı şeyleri ciddiye alıp ulan 3 yıl şampiyon olmuşum bu kadar insan gitmemi istiyor acaba bende ne gibi sorun var gibi bir özeleştiri yapması gerekiyor. Fakat hiç öyle bir eğilim veya yönelim görmedik. Üstüne eleştirilerle dalga geçen, taraftarı azarlayan bir tiple karşı karşıya kalıyoruz.

Singo başından beri hatalı transfer bence. Birincisi, bizim bir defansçıya 30 milyon vermemiz saçmalık. İkincisi, bizim yedek stopere de ihtiyacımız vardı ve bu singo stoper oynayabiliyor diye alındı ama stoperlikle alakası yok. 30 milyona hem sağ bek hem stoper yedeği toplamda 2 futbolcu alınabilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt