GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Singo başından beri hatalı transfer. Birincisi, bizim defansçıya 30 milyon vermemiz saçmalık. İkincisi, bizim yedek stopere de ihtiyacımız vardı ve bu singo stoper oynayabiliyor diye alındı ama stoperlikle alakası yok. 30 milyona hem sağ bek hem stoper yedeği toplamda 2 futbolcu alınabilirdi
30 m euro 1 tane 10 numara alsak şu an kutlamalardaydık

İlk senedeki gibi her atakta ceza sahasına girip şut çeken takım olsak güle oynaya şampiyonuz derdim. Defansta Nelsson Boey tek başına yetiyordu. Şu an elde daha iyi oyuncular olsa bile bir oyunumuz yok, son maçlardaki durum hiç ümit vermiyor. Hoca zaten taktik nedir unutmuş.

Isim onemli degil, Singo olsun Cuesta olsun artik o isin detayi.

Yukarida bahsettim. Bu kulubun yoneticisi yok yoneticisi, bak hic yok. Ortada bir tane yonetici yok , hele futboldan anlayan kimse yok. Erden Timur gittiginden beri hersey Okan Buruk'a kaldi. Kulubun tum futbol akli suan kendisi.

Oyuncu scoutu, basin ile iletisim, yonetimin yapamadigi konusmalari kendisi yapmak zorunda, saha icine odaklanmasi gerek, antrenman yaptiracak. Bir kisi uzerine tum yuku dayamis o da baskan Dursun Ozbek, kendisi de zaten ortalikta yok. Benim de oglum olsa yanimda boyle futbola hevesi olan bende ondan isterim oyuncu bulup takip etmesini. Cunku bu yonetimin anlayisi bu, adamlar salmis futbolu kafalari baska yerlerde.

Cenk istifa etti, kimse gelmedi. Erden ben birakiyorum dedi, kimse gelmedi. Okan Buruk yapmayacak da bu isleri kim yapacakti? Ogluna da verir yetki enistesine de. Baskan'in haberi olmadan zaten yapamazlar bunlari.
Sen 3 ay internetin olmadığı bir yere tatile gitsen forumu da bana emanet etsen yakınlarımı yönetime doldurup admin panelinde fink atıp saçma sapan takılmam mı lazım,nerde benim emanete saygım,ahlakım?

Kim suçlu olur bu durumda bana güvenen sen mi,güvenini suistimal eden ben mi?ikimizde suçlu olsak bile sen %kaç ben %kaç suçluyumdur ?

Dursun okanın ayağına kapanıp rekortmenn hocammm,avrupa fatihimmmm,iyi futbol oynatanımmm,derbi canavarımmm lütfen ali yiğiti kulüpte görevlendirelim dese dahi okanın "olur mu öyle şey bu daha çocuk bi boktan anladığı yok liyakati yok hem yanlış olur yanlış anlaşılır" diyip okanın reddetmesi lazım

Ama etmiyo

Erden zamanı da bu velet kulüpte takılıyodu yönetici zaafiyetidir diyip tüm suçu yöneticiye atamazsın onlara bağlayamazsın yönetici napacak evladım sen tesise gelme takımla otobüse binme scout odasına girme okuluna git hadi çocuğum mu diyecek,diyemez tabi

Ama napar haluğa ifşa ettirir,okana üstü kapalı "çocuğunu al götür " demektir bu

Doğrusu da budur

Da bunun hiçbir şeyi anladığı yok bunu da anlayamaz

Hücumcuya ortasahaya 30 milyon verebiliriz de beke o parayı vermemiz saçmalık o zaman da dedim
Singo yerine boeyi kiralayıp

Kalede de muslerayı 1 sene daha devam ettirseydik ya da kiralık standart bi kaleci alsaydık

Singoyla uğurcana verilen 60-70e de sağlam bi orta saha,sağlam bi 10 numara ve sağlam bi sol kanat alsaydık daha iyi olmazmıydı

Singo başından beri hatalı transfer. Birincisi bizim defansçıya 30 milyon vermemiz saçmalık. İkincisi bizim yedek stopere de ihtiyacımız vardı ve bu singo stoper oynayabiliyor diye alındı ama stoperlikle alakası yok. 30 milyona hem sağ bek hem stoper yedeği toplamda 2 futbolcu alınabilirdi
Takim planlamasi + butce ayarini yapmasin gerekenler belli, hocanin oglu ben bu oyuncuyu buldum epey iyidir hem stoper hem sagbekte oynar diyorsa ve bunlarda ciddiye alip onayliyorsa burada Singo problem degildir. Anlatmak istedigim bu. Bu kulubun futbol direktoru, daha dogrusu yonetimi yoksa ve hersey hocaya birakilirsa bunlarin olmasi normal. Gidip profesyonel ekip kursunlar onlar bulsun oyuncu? Onu da yapmiyorlar.

Her suçu yönetime atıyosunuz

Sen takımın tdsisin yetki sende her şey sende

Feldkamp bjk maçı öncesi lincolnle hakanı kadro dışı bıraktı disiplinsizlik gerekçesiyle derbiyi de bunlarsız 2-0 aldı,o dönem başkan adnan polat florentino perez,adnan sezgin de mijatovic miydi sanki yönetimin leş olması ayrı bir konu,3 senedir icardiye 1 gram kilo verdirecek isim dursun mu simitçi mi ahlatçı mı adam kilo vermeyi geç şişmanladı aksine kimin sorumluluğunda bu işler

Ben iyiysem başkanım burak elmas yöneticim ışıtan olsa ne yazar ki,doğruyu biliyosam doğruyu yapıyosam hepsi faso fiso

Her suçu yönetime atıyosunuz

Sen takımın tdsisin yetki sende her şey sende

Feldkamp bjk maçı öncesi lincolnle hakanı kadro dışı bıraktı disiplinsizlik gerekçesiyle derbiyi de bunlarsız 2-0 aldı,o dönem başkan adnan polat florentino perez,adnan sezgin de mijatovic miydi sanki yönetimin leş olması ayrı bir konu,3 senedir icardiye 1 gram kilo verdirecek isim dursun mu simitçi mi ahlatçı mı adam kilo vermeyi geç şişmanladı aksine kimin sorumluluğunda bu işler

Ben iyiysem başkanım burak elmas yöneticim ışıtan olsa ne yazar ki,doğruyu biliyosam doğruyu yapıyosam hepsi faso fiso
arda turan ve sabriyi de kadro dışı bıraktı adam etti. ama şimdiki z kuşağı hatırlamaız 2010 lar 2020 ler bizim takımın temel kültürünü feldkamp atmıştır. okan o yoldan saptı geçici başarı için

30 m euro 1 tane 10 numara alsak şu an kutlamalardaydık
Bak harbi şunun açıklaması yok. 30 milyona 1 tane taş gibi skorer orta saha bulabilirdin. 3-4 maç çözse yeterdi. Hadi onu bulamadın, 1 tane oyunun iki yönünü oynayabilen prime Ndiaye, Ndombele tarzı bir tane eleman alsak kucağa almıştık ligdeki maçları. Orta sahamız ligde ezim ezim eziliyor. Lemina dediğin adam sıfır tempo ve 1 metrede top oynayan birisi haline geldi, Torreira desen bitmiş, Sara desen topçu değil, İlkay desen bitik. Son 4 senenin en kötü orta saha hattı var. Ne skorerlik var, ne tempo var, ne fiziksel mücadele var. Lemina bile alan kapatarak idare ediyor, ilk geldiği zaman 2 kişinin arasından çıkardı omuz omuza mücadelede.
1 tane sağ beke 30 milyon verdik, toplasan 3 maçta filan anca katkısı var. Sezon boyu yerine Sallai oynadı. Demek ki şampiyon olman için 30 milyona sağ bek almana gerek yokmuş.
Her anlamıyla tek bir kişiye yazar. Kimse kusura bakmasın. Yönetim almıyor vs durumunu kabul etmiyorum. Aldıracaksın birader. 3 sezon şampiyon olup da 1 tane orta saha aldıramıyorsan istifa edeceksin. Edemiyorsan bir şeyler tatlı geliyor demek ki. Ya arkadaş sen bir iş yerinde çalışsan ve bu çok ünlü bir iş yeri olsa, işini iyi yaptığını cümle alem bilse oradan memnun değilsen basmaz mısın istifanı sizinle mi uğraşacağım diye? Basarsın. Aynı şey. Zerre farkı yok.

Takim planlamasi + butce ayarini yapmasin gerekenler belli, hocanin oglu ben bu oyuncuyu buldum epey iyidir hem stoper hem sagbekte oynar diyorsa ve bunlarda ciddiye alip onayliyorsa burada Singo problem degildir. Anlatmak istedigim bu. Bu kulubun futbol direktoru, daha dogrusu yonetimi yoksa ve hersey hocaya birakilirsa bunlarin olmasi normal. Gidip profesyonel ekip kursunlar onlar bulsun oyuncu? Onu da yapmiyorlar.
Tamam ben de aynı şeyi diyorum. Singo iyi bir sağ bek ama yanlış transfer çünkü beke 30 milyon vermemeliydik ve stoper oynayamıyor bu adam. Singo kötü bir oyuncu değil bizim almamamız gereken bir oyuncuydu sadece

Singo yerine boeyi kiralayıp

Kalede de muslerayı 1 sene daha devam ettirseydik ya da kiralık standart bi kaleci alsaydık

Singoyla uğurcana verilen 60-70e de sağlam bi orta saha,sağlam bi 10 numara ve sağlam bi sol kanat alsaydık daha iyi olmazmıydı
İyi kaleci lazımdı ona birşey diyemem. Kalecide paraya kıyarsın

Denklemden son haftalarda Osimhen'in yanında Uğurcan'ı da çıkartsak Esenler Erokspor kıvamına geliyor oynadığımız futbol. Bu sene yaşayacağımız transfer krizlerini görür gibiyim ya benzerini falan yaşamamışızdır eminim bak

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt