GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savunmayın şu mancini'yi ya adam ligin en iyi kadrosuyla webo-emenike-kuyt'li fenere Nisan da şampiyonluk verdi. Bak kendisine bender dönemde gelen tedesco hala şampiyonluk iddiasında rakibi de kadro olarak daha üstün ayrıca hala takip ediyor.

Kağıt üstünde kötü.gibi dursada o dönem ne savunma yıpratıyolardı

Savunmayın şu mancini'yi ya adam ligin en iyi kadrosuyla webo-emenike-kuyt'li fenere Nisan da şampiyonluk verdi. Bak kendisine bender dönemde gelen tedesco hala şampiyonluk iddiasında rakibi de kadro olarak daha üstün ayrıca hala takip ediyor.
Mancini'yi savunmayin deyip Tedesco'yu övmek 😂

Ya kardesim Mancini mi sahaya cikip kale agzindan bi dolu gol kacirdi, iki pozisyondan birinde ofsayta dustu? Mancini mi dedi devre arasi bana 13 tane ne idugu belirsiz topcubgetirin, kadrom iyice sissin diye? Fener ilk devreyi 9 puan onde kapadi ki o sezon da 90+ 5lerde bi suru gol buldular, ikinci devre puan farki yoktu. Ustune bir de Juve'yi eledik yani.
Biz de bu sene Juve'yi eledik usta.

Tedesco övmedim bu yeteneksiz bile hala kovalayabiliyor işte mancini ersun yanal'ı nisan'da şampiyon yaptı
Ben de hatalari olmustur ama feneri Mancini sampiyon yapmadi, topcular ve Aysal yapti diyorum. Burak, Umut, Sino, Drogba manyak goller kacirdilar o sene.

gol lazımken drogbayı çıkarıp ceyhun gülselamı oyuna alan adamın da payı olsun yaw kayıplarda bi zahmet

içerde iyiydik de deplasmanların bildiğin çoğunu kazanamıyorduk ligde

Katılmıyorum deplasman kabusu vardı onun dönemi galibiyet aldığımızı hatırlamıyorum ben. Her maç berabere bitiyordu.
Iste onun icin be kardesim. Bir antep maci var mesela ne gerizekalica goller kacirdikti. Adam kendi mi girsin sahaya atsin? Okan icin de derim bunu. Sara kiz gibi vuruyorsa Okan'in sucu mu mesela?

Iste onun icin be kardesim. Bir antep maci var mesela ne gerizekalica goller kacirdikti. Adam kendi mi girsin sahaya atsin? Okan icin de derim bunu. Sara kiz gibi vuruyorsa Okan'in sucu mu mesela?
Evet okan ın suçu çünkü daha çok üretmen gerekir. Gol kaçar abi. Ha Sara bunları sürekli kaçırıyor o ayrı ele alınması gereken bir konu.

Üretemediğin gibi savunamıyorsun da. Gol de yersin de takım gol yiyince hayatında ilk defa gol yemiş gibi afallıyor, reaksiyon yok. Net bir motivasyon ve konsantrasyon eksikliği var.

Ahmet Kutucu dan daha fazla faydalanılmalıydı Osimhen in yokluğunda. Koşar basar en azından teknik kapasite kısıtlı ama adamın Zımba gibi şutları vardı.

Bu süreci hiç iyi yönetemedik abi maalesef

Biz de bu sene Juve'yi eledik usta.
10 kişi adamlar seni kevgir yaptida şansına eledin. Kalenin önünden net 4 u kaçırdılar. En utandigim maclardandi Osimhen yerine icardi olsa büyük ihtimal sahamızda da kevgir olmuştuk. Adam tek başına takım gibi. 5 gölün 4 unde imzasi var.

10 kişi adamlar seni kevgir yaptida şansına eledin. Kalenin önünden net 4 u kaçırdılar. En utandigim maclardandi Osimhen yerine icardi olsa büyük ihtimal sahamızda da kevgir olmuştuk. Adam tek başına takım gibi. 5 gölün 4 unde imzasi var.
İki ayaklı elemeli bir maçta 7-5 skorla geçtiğin turdan utanıyorsan son 1 senedir vs. maç izliyor olmalısın ustam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt