GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
golü de jakobsun şahsi mallığından yedik onun dışında pozisyon vermedik sanki ya da ben hatırlamıyorum
Yoktu yav, genclerde o guc yok. Biraz top yapan takim problem olabilirdi ama.

Golde de jakobsun olayi ayrida torreiranin kendi noktasini birakmasi ve ordan gol gelmesi ayri tilt etti beni. Cok kuruldum Torreiraya

Hakem isi 3-0 dan dondurdu (30 dk kala kopmasin talimati) ama hani o kadar iki ucu boklu degnek muhabbeti oluyor ki bizde 1-2 icin o hatalari yapiyoruz.

Yoktu yav, genclerde o guc yok. Biraz top yapan takim problem olabilirdi ama.

Golde de jakobsun olayi ayrida torreiranin kendi noktasini birakmasi ve ordan gol gelmesi ayri tilt etti beni. Cok kuruldum Torreiraya
lucas bence bugün o kadar kötü değildi ruh gibi dolanmadı sahada

Ya hocam şu takımın bek oyuncularıyla oynayıp takımın dengesini yok etme.

Geçen hafta Boey taş gibi oynarken Singo alıp orayı bozdun golü yedik.

Bu hafta Sallai iyi oynarken çıkardın gene golü yedik.
Nedenini acikladi. 100% hakli cikarmakla

Oyuncular ayaklarında 10ar kg ağırlık bağlanmış gibiler. Ağır çekimde hareket ediyorlar. Maçı izlerken ben yoruluyorum son üç maçtır.
Ağır, yavaş, koşmayan, ikili mücadeleye girmeyen, girse de kaybeden, pres yapamayan, top kapayan, pas istemeyen bir durumdalar.
Biri şu duruma bir açıklık getirsin artık. Bu şekilde son 4 maçın hiç birini kazanamayabiliriz.
Herkes hakem konuşuyor bu akşam evet hakem faciaydı ama biz ne haldeyiz ona da focuslanmamız lazım.

Oyuncular ayaklarında 10ar kg ağırlık bağlanmış gibiler. Ağır çekimde hareket ediyorlar. Maçı izlerken ben yoruluyorum son üç maçtır.
Ağır, yavaş, koşmayan, ikili mücadeleye girmeyen, girse de kaybeden, pres yapamayan, top kapayan, pas istemeyen bir durumdalar.
Biri şu duruma bir açıklık getirsin artık. Bu şekilde son 4 maçın hiç birini kazanamayabiliriz.
Herkes hakem konuşuyor bu akşam evet hakem faciaydı ama biz ne haldeyiz ona da focuslanmamız lazım.

Biz baya kötüyüz. Aşırı kötü

Şampiyonlar ligi yorgunluğu var bunu atlamamak lazım ciddi anlamda takım yıpranmış sonuçta 12 üst seviye maç yaptık, trabzon zaten tek kulvarda devam ediyor fenerde tam tersi onlar Avrupa liginde baya baya rotasyon yaptılar.

Şu an takıma bu konuda kızamıyorum bir an önce sezonu bitirmek lazım.

galatasaray taraftarı gene uykusu gelene kadar sosyal medyada asıp keser sonra herkes yarın dersane için uykusuna yatar. fenerliler çalamadıkları şampiyonluktan sonra polis arabasını ters çeviriyodu en son bizimkilerin yapabildiği bu. kulübü temsil eden taraftar grubu en büyük sözcülüğünü mert hakan'ın özgürlüğü için yaparken fazlasını beklemek de kolay değil tabi.

inşallah türkiye'nin en çok ve en genç taraftar kitlesine sahip olmanın sancılarıdır bunlar. 10 sene sonra 2000'de galatasaraylı olan gencolar kafayı uzatabilince biz de real madrid gibi kazanıp beşiktaş gibi kaybetmemeyi öğreneceğiz.

3 senedir hakemlere tffye rağmen şampiyon oluyoruz ama bu seneki gibisini görmedim gözgöre göre hak yeniyor, zaten hiç rahat şampiyonluğumuz olmuyor hep engeller engeller..

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon yarin kaybederse:

Fb + Samsunu yendigimiz anda sampiyonuz yani 2/2 yetiyor bize

Yönetim çok acil basın toplantısı düzenlemeli bugünkü kancıklık hakkında.. çok acil, başka gündem olmamalı

Yönetim çok acil basın toplantısı düzenlemeli bugünkü kancıklık hakkında.. çok acil, başka gündem olmamalı

Öyle birşey yaşanmayacağını maalesef hepimiz biliyoruz.
Haftaya yasin kol derbiyi bizden alıp şikecilere verse bile bugünkü Metin Öztürk’ün açıklaması gibi boş şeyler yaşanır.
Halen Şampiyonluğumuz garanti değil. Çalınırsa bu pısırık yönetimin uüzünden olacak.

yönetminin bu saatden sonra yapacagi tek sey Yasini mac yönettirmemek

galatasaray'ın taraftardan saha dışı konularda katkı aldığı son an 2022'de avrupa dönüşü havaalanında ali palabıyık'ı kıstırdığı anlardaydı. hele bizim ülkedeki tribün liderleri sucuk piyasasına bağlı olduğu için bu düzen kolay değiştirilebilir gözükmüyor. fener taraftarı şunları yaşasa 40-50 taraftar kendini tff'nin demirlerine zincirler, bizimkiler bildiri yayınlayıp tost makinasına sucuk basıyor. bunun lisenin kulübü olmakla da ilgii vardır ama en büyük handikap daha hayatını kazanamamış, ergen taraftar kitlesinin bizim taraftar sayımızın büyük çoğunluğunu oluşturmasından ileri geliyor diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt