Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.504
- 58.764
- 3.383
erenin defansına hiç güvenemiyorum yaKocaeli maçında da öyle, Trabzon maçında da öyle fener maçında direk Eren oynamalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erenin defansına hiç güvenemiyorum yaKocaeli maçında da öyle, Trabzon maçında da öyle fener maçında direk Eren oynamalı
Yoktu yav, genclerde o guc yok. Biraz top yapan takim problem olabilirdi ama.golü de jakobsun şahsi mallığından yedik onun dışında pozisyon vermedik sanki ya da ben hatırlamıyorum
Yapacak bir şey yok kötünün iyisi olarak oynasın çünkü Jakobs baya baya kötü sürekli çalım yiyor bugün kafa uzaklaştıramadı direk yedik.erenin defansına hiç güvenemiyorum ya
lucas bence bugün o kadar kötü değildi ruh gibi dolanmadı sahadaYoktu yav, genclerde o guc yok. Biraz top yapan takim problem olabilirdi ama.
Golde de jakobsun olayi ayrida torreiranin kendi noktasini birakmasi ve ordan gol gelmesi ayri tilt etti beni. Cok kuruldum Torreiraya
Topsuzda bisey diyememde topla eski hallerinden cok uzak ya. Iki durterdi en azindan, geri falan donuyor hemen.lucas bence bugün o kadar kötü değildi ruh gibi dolanmadı sahada
Nedenini acikladi. 100% hakli cikarmaklaYa hocam şu takımın bek oyuncularıyla oynayıp takımın dengesini yok etme.
Geçen hafta Boey taş gibi oynarken Singo alıp orayı bozdun golü yedik.
Bu hafta Sallai iyi oynarken çıkardın gene golü yedik.
Oyuncular ayaklarında 10ar kg ağırlık bağlanmış gibiler. Ağır çekimde hareket ediyorlar. Maçı izlerken ben yoruluyorum son üç maçtır.
Ağır, yavaş, koşmayan, ikili mücadeleye girmeyen, girse de kaybeden, pres yapamayan, top kapayan, pas istemeyen bir durumdalar.
Biri şu duruma bir açıklık getirsin artık. Bu şekilde son 4 maçın hiç birini kazanamayabiliriz.
Herkes hakem konuşuyor bu akşam evet hakem faciaydı ama biz ne haldeyiz ona da focuslanmamız lazım.
Yönetim çok acil basın toplantısı düzenlemeli bugünkü kancıklık hakkında.. çok acil, başka gündem olmamalı