Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.557
- 7.022
- 1.513
Okan Buruk gitmedikçe kimi alırsak alalım düzelmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fbye yenilmeyiz ve sezonu bitiririz inş artık baydı gerçekten bu sezonOrada muslera sneijder falan baya çilgin atmisti burada oda yok daha kotu olursak son 10 yildaki acik ara en boş beleş denk gelen bir samp olacak.
Tam da buna benzer yazacaktım. Allah'tan göztepe ve gençler maçlarında erken gol bulduk da sancı çekmedik. Bulamazsak herhalde Kocaeli maçı gibi bir şey olurduKapanıp bariz hatalar yapmayan her takım bize çelme takabilir. Hele ilk yarıyı gol yemeden atlatırsa galip de ayrılabilir. 2. yarılar maç ilerledikçe değişikler, panik hali ile daha çok saçmalıyor ve takım olmaktan kopuyoruz, tamamen bireysel yeteneğe kalıyoruz. İlk yarılar zaten 30 dakika boşa geçiyor.
Anca erken gol ile maçın kaderini değiştirebiliyoruz.
Fb maçında tek avantajımız onlara galibiyet lazım. Umarım bu avantajı da hoca sayesinde dezavantaja dönüştürmeyiz.
Oyuncularin bir cogunu ve hocayı degismezsek şamp olup kutladıktan sonra sonraki sezon sen salmasan bile gs bizi salacak zaten yav git kardeşim yetti diyerek.Fbye yenilmeyiz ve sezonu bitiririz inş artık baydı gerçekten bu sezon
şamp kutlamalarından sonra gsyi uzun süre salmak istiyorum
Kisin kasimpasaya karsi 3:0 kazandigimizda, skor aldatmasin iyi oynamiyoruz dedigimde ben futboldan anlamiyordum, baska spor dallari izle diyordun. Noldu simdi? Ama evet bitsede kurtulsak bu sezondan.14-15 sezonuna benziyor bu sezon lig performansının iğrençliği açısından
en tırt 2 şampiyonluk heralde
evet doru demişim, o maçta gayet iyi top oynamıştı takımKisin kasimpasaya karsi 3:0 kazandigimizda, skor aldatmasin iyi oynamiyoruz dedigimde ben futboldan anlamiyordum, baska spor dallari izle diyordun. Noldu simdi? Ama evet bitsede kurtulsak bu sezondan.
Halamin biyiklari olsa amcam olurdu gibi olmus.Ligdeki anadolu takımların gücü 2000-2020 kıvamında olsa
Ts ve bjk 4 senedir ekimde lige havlu atmasa,fb de sürekli hatalar yapmasa
3 sene boyunca şampiyon olurmuyduk sence
Aldanmissin. Bu sezon tek oynadigimiz maclar cl maclar ic saha. Onlarda daha fazla savasarak ve tataftar destegiyle. Futbolun fsi yoktu bu sene. Keske düzelseydi bekledik, birsey olmadi. Cünkü genelde baktigin zaman basarili hoca. O yüzden hep düzelmesini bekledim futbomumuzun, ama yok gram gelisme yok. Böylede olmuyor insan futbol izlerken keyif almak isitiyor. Heralde gercekten böyle igrenc sezondan sonra biraz futboldan uzak durup baska islerle meskul olmak daha iyi olacak.evet, o maçta gayet iyi top oynamıştı takım
Evet biraz daha abartalim. Elestiriyi yanlis yollarla yapmaya bayiliyorsunuzBarış, Ayhan, M.Sarp orta sahası çok daha iyiydi. Kötürüm Lemina, bitik Torreira, emekli İlkay, slow-motion Sara... Şu bütçelerle bu orta saha şaka gibi.
Nhaga oynadi, git mesajlari oku. Bok gibi oyuncu diyen bayagi kisi var.Arda gibi gencler neden oynamaz böyle maclarda? Nasil oyuncu kazanacan? Eee yinede elendin. O gencler tecrübe kazansa fenami olur?
Uzak duramayacaksin, Dunya Kupasi baslayacak.Aldanmissin. Bu sezon tek oynadigimiz maclar cl maclar ic saha. Onlarda daha fazla savasarak ve tataftar destegiyle. Futbolun fsi yoktu bu sene. Keske düzelseydi bekledik, birsey olmadi. Cünkü genelde baktigin zaman basarili hoca. O yüzden hep düzelmesini bekledim futbomumuzun, ama yok gram gelisme yok. Böylede olmuyor insan futbol izlerken keyif almak isitiyor. Heralde gercekten böyle igrenc sezondan sonra biraz futboldan uzak durup baska islerle meskul olmak daha iyi olacak.
EvetUzak duramayacaksin, Dunya Kupasi baslayacak.

Sanki digerleri uber oynadi.Nhaga oynadi, git mesajlari oku. Bok gibi oyuncu diyen bayagi kisi var.
Demek istedigimi anlamadin sanirim. Oynuyor da noluyor? Burada ve sosyal medyada herkes yerden yere vuruyor.Sanki digerleri uber oynadi.
Aynen.Oyuncularin bir cogunu ve hocayı degismezsek şamp olup kutladıktan sonra sonraki sezon sen salmasan bile gs bizi salacak zaten yav git kardeşim yetti diyerek.
Anladimda sen beni anlamadin galiba. Digerleri dahada kötüydü onu diyorum. Ve sosyal medyada ne yaziyor önemli degil. Hoca sans vermeli ve arkalarinda durmali. Ardayi öldürdü bikere. O cocuk kendine gelirmi bidaha zor.Demek istedigimi anlamadin sanirim. Oynuyor da noluyor? Burada ve sosyal medyada herkes yerden yere vuruyor.
Ateşli tribünün olacağı fener maçında da gelmezse geçmiş olsun diyebiliriz.bu sezonla önceki sezonları 1 tutmak da saçmalıktan başka bir şey olmaz bu arada
galibiyet yüzdemiz çok daha yüksekti geçtiğimiz sezonlarda ve takım sezonun son 2-3 ayı her maçı kazanacağını hissettiriyordu
bu sene ligde reaksiyon bekleye bekleye bi hal olduk
Bikere istek farkliydi. Ruhsuz ruhsuz dolasmiyordu kimse.bu sezonla önceki sezonları 1 tutmak da saçmalıktan başka bir şey olmaz bu arada
galibiyet yüzdemiz çok daha yüksekti geçtiğimiz sezonlarda ve takım sezonun özellikle son 2-3 ayı her maçı kazanacağını hissettiriyordu
bu sene ligde reaksiyon bekleye bekleye bi hal olduk
tribünü takım ateşler ya, takım sahada dolanırsa 10. dkda susar herkesAteşli tribünün olacağı fener maçında da gelmezse geçmiş olsun diyebiliriz.