GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kapanıp bariz hatalar yapmayan her takım bize çelme takabilir. Hele ilk yarıyı gol yemeden atlatırsa galip de ayrılabilir. 2. yarılar maç ilerledikçe değişikler, panik hali ile daha çok saçmalıyor ve takım olmaktan kopuyoruz, tamamen bireysel yeteneğe kalıyoruz. İlk yarılar zaten 30 dakika boşa geçiyor.

Anca erken gol ile maçın kaderini değiştirebiliyoruz.

Fb maçında tek avantajımız onlara galibiyet lazım. Umarım bu avantajı da hoca sayesinde dezavantaja dönüştürmeyiz.
Tam da buna benzer yazacaktım. Allah'tan göztepe ve gençler maçlarında erken gol bulduk da sancı çekmedik. Bulamazsak herhalde Kocaeli maçı gibi bir şey olurdu

Fbye yenilmeyiz ve sezonu bitiririz inş artık baydı gerçekten bu sezon

şamp kutlamalarından sonra gsyi uzun süre salmak istiyorum
Oyuncularin bir cogunu ve hocayı degismezsek şamp olup kutladıktan sonra sonraki sezon sen salmasan bile gs bizi salacak zaten yav git kardeşim yetti diyerek.

14-15 sezonuna benziyor bu sezon lig performansının iğrençliği açısından

en tırt 2 şampiyonluk heralde
Kisin kasimpasaya karsi 3:0 kazandigimizda, skor aldatmasin iyi oynamiyoruz dedigimde ben futboldan anlamiyordum, baska spor dallari izle diyordun. Noldu simdi? Ama evet bitsede kurtulsak bu sezondan.

Ligdeki anadolu takımların gücü 2000-2020 kıvamında olsa

Ts ve bjk 4 senedir ekimde lige havlu atmasa,fb de sürekli hatalar yapmasa

3 sene boyunca şampiyon olurmuyduk sence
Halamin biyiklari olsa amcam olurdu gibi olmus.

Biz mi dedik bok gibi takimlar olsunlar diye? Kendilerini gelistirsinler o zaman. Al bak TS cok daha ciddi bir takim bu sezon. Belki onumuzdeki sezon tamamen sampiyonluk icin oynayacaklar.

evet, o maçta gayet iyi top oynamıştı takım
Aldanmissin. Bu sezon tek oynadigimiz maclar cl maclar ic saha. Onlarda daha fazla savasarak ve tataftar destegiyle. Futbolun fsi yoktu bu sene. Keske düzelseydi bekledik, birsey olmadi. Cünkü genelde baktigin zaman basarili hoca. O yüzden hep düzelmesini bekledim futbomumuzun, ama yok gram gelisme yok. Böylede olmuyor insan futbol izlerken keyif almak isitiyor. Heralde gercekten böyle igrenc sezondan sonra biraz futboldan uzak durup baska islerle meskul olmak daha iyi olacak.

Aldanmissin. Bu sezon tek oynadigimiz maclar cl maclar ic saha. Onlarda daha fazla savasarak ve tataftar destegiyle. Futbolun fsi yoktu bu sene. Keske düzelseydi bekledik, birsey olmadi. Cünkü genelde baktigin zaman basarili hoca. O yüzden hep düzelmesini bekledim futbomumuzun, ama yok gram gelisme yok. Böylede olmuyor insan futbol izlerken keyif almak isitiyor. Heralde gercekten böyle igrenc sezondan sonra biraz futboldan uzak durup baska islerle meskul olmak daha iyi olacak.
Uzak duramayacaksin, Dunya Kupasi baslayacak.

Oyuncularin bir cogunu ve hocayı degismezsek şamp olup kutladıktan sonra sonraki sezon sen salmasan bile gs bizi salacak zaten yav git kardeşim yetti diyerek.
Aynen.
Ozellikle orta saha full değişmez ise seneye şampiyon olamayız.
Mesela Leao'yu filan çok isterim ama öncelik sırasıyla 10 - 6 - 8 olmalı.

Demek istedigimi anlamadin sanirim. Oynuyor da noluyor? Burada ve sosyal medyada herkes yerden yere vuruyor.
Anladimda sen beni anlamadin galiba. Digerleri dahada kötüydü onu diyorum. Ve sosyal medyada ne yaziyor önemli degil. Hoca sans vermeli ve arkalarinda durmali. Ardayi öldürdü bikere. O cocuk kendine gelirmi bidaha zor.

bu sezonla önceki sezonları 1 tutmak da saçmalıktan başka bir şey olmaz bu arada

galibiyet yüzdemiz çok daha yüksekti geçtiğimiz sezonlarda ve takım sezonun özellikle son 2-3 ayı her maçı kazanacağını hissettiriyordu

bu sene ligde reaksiyon bekleye bekleye bi hal olduk

bu sezonla önceki sezonları 1 tutmak da saçmalıktan başka bir şey olmaz bu arada

galibiyet yüzdemiz çok daha yüksekti geçtiğimiz sezonlarda ve takım sezonun son 2-3 ayı her maçı kazanacağını hissettiriyordu

Ateşli tribünün olacağı fener maçında da gelmezse geçmiş olsun diyebiliriz.

galibiyet yüzdemiz çok daha yüksekti geçtiğimiz sezonlarda ve takım sezonun özellikle son 2-3 ayı her maçı kazanacağını hissettiriyordu

Bikere istek farkliydi. Ruhsuz ruhsuz dolasmiyordu kimse.

Ateşli tribünün olacağı fener maçında da gelmezse geçmiş olsun diyebiliriz.
tribünü takım ateşler ya, takım sahada dolanırsa 10. dkda susar herkes

clde de öyle oldu bazıları taraftar aldırdı maçları falan diyor da bomboş muhabbet sırf galibiyetleri değersizleştirmek için

juventus liverpool maçlarını kazandıran taraftar USG maçını niye kazandıramamış acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt