Mehmet Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 3.224
- 1.881
- 1.198
Osimhen Samsun maçında sarı kart cezalısı mı? kesin bir bilgi var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz doğru transfer yapamıyoruz uzun süredir.Buyuk degisim bence de munkun degil,katiliyorum,zaten daha sportifte kim olacak kim olmayacak transferle kim ugradacak belli de degil. Secim kadrolari verilince biraz anlasilir(rakip cikmayacak nede olsa)
Minimum gereksinim ortasaha(mertens rolu)-yedek forvet ve stoper(ozellikle apokerimi dinlendirebilecek) altenatifi lazim.
Diger her hamle mevcut oyuncuna teklif varsa vs vs ortada konular.(Bir usste liste gibi yazdimda - kesin olmali diye degil, gundem olursa sasirmam dediklerim)
DeğilOsimhen Samsun maçında sarı kart cezalısı mı? kesin bir bilgi var mı?
O nerden çıktı rengimOsimhen Samsun maçında sarı kart cezalısı mı? kesin bir bilgi var mı?
Bravo. Dün aldığımız galibiyet yaniltmamali.2 stoper + 2 orta saha + 1 kanat + 1 yedek forvet + 10 numara
Gene en az 7 transfer istiyor bu takım. Örfümüzü ananemizi terketmeyelim diyorsak sağbek te bakalım bilirsiniz sağbek transferi ata sporumuzdur.
İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..
Renkdaş dün maç esnasında spiker kaleci Uğurcan ve Osimhen Samsun Maçında yok dedi diye hatırlıyorum. kart cezalısı değilmiş çok rahatladım.O nerden çıktı rengim
Şu şekil bir transfer olur rengimBizim gsc aklievvellerine sorsan topcu degil.
Katilmakla beraber hoca ozelindeki elestirim ayni, osimhenli ve osimhensiz takim arasinda siyah-beyaz fark var. Ki osimhen dun Yuzde 35-40 seviyesinde falandi. Ve ligde tam sayilari hatirlamiyorum ama yuzde 30unda yoktu osimhen galiba. Haybeye verdigimiz puanlar ve bunun yarattigi ortam belli.Dün akşam ki harika skordan dolayı başta Okan Hoca ve futbolcular olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Başta TFF ve MHK olmak üzere bu eşsiz kulübün önünü kesmek için her türlü düşmanlığı yapan oluşumlar da, hem derslerini hem de ağızlarının payını en iyi şekilde almışlardır sanırım..
Bunun yanı sıra özellikle hafta başından beri rakibin orta sahada bizi ezeceğine dair söylemleri ile negatif basan forumdaki değerli kardeşlerimiz de 'bir maçın oynanmadan ne olacağını' bilmenin mümkün olmadığını anlamışlardır sanırım..
Sezonu çok büyük ihtimalle şampiyon kapamak ve CL'de son 16... Ülkenin, ülke futbolunun maddi ve her türlü durumu göz önüne alındığında, başarı anlamında görüp görebileceğimiz en iyi sezonlardan biri oldu.. Yakın gelecekte eşleşme ağacının doğru tarafında olabilirsek CL de bir çeyrek final (belki) olur ancak sonrası mucizelere bağlı..
Büyük çaplı revizyon, hocanın gönderilmesi vs.. Bu tür durumları ihtimal dahilinde görmüyorum.. Her ne kadar yeri geldiğinde kendisini en ağır şekilde eleştirsem de, yapılmayanı yapmak, 5 sene üst üste şampiyon teknik direktör unvanını almak için Okan hoca'nın takımda kalması gerektiğini düşünüyorum.. Kendisi kalmak isterse en azından bunu denemeye hakkı var.