GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CLde 12 maç yapmışız yaw

eski sistemde final oynayan takımdan 1 eksik çıkmışız düşün

zortlamamak mucize
Evet ya. Eski sistem devam etseydi, atıyorum 3. olup Uefa'ya kalsak, saçma bir path gelmediği durumda bu takım belki son 4 falan yapardı Avrupa Ligi'nde. Ondan sonrası zaten Allah Kerim.

size katılıyorum , bu takım avrupa ligi alacak takım çok net. ama oraya düşemediğimiz için yeni formata sövmek gerekiyor kısaca :D

size katılıyorum , bu takım avrupa ligi alacak takım çok net. ama oraya düşemediğimiz için yeni formata sövmek gerekiyor kısaca :D
OB ile bir gün EL'ye düşersek net oranın favorisi olacağız. 10 sene üst üste şampiyon olmak imkansız gibi. Mutlaka bir yerlerde EL göreceğiz. Şimdilik CL'nin tadını çıkaralım.

Yok dk kupasi, yok simdi cok pahali diyerek yine eylülü bekleyecegimiz bir transfer dönemi

Katilmakla beraber hoca ozelindeki elestirim ayni, osimhenli ve osimhensiz takim arasinda siyah-beyaz fark var. Ki osimhen dun Yuzde 35-40 seviyesinde falandi. Ve ligde tam sayilari hatirlamiyorum ama yuzde 30unda yoktu osimhen galiba. Haybeye verdigimiz puanlar ve bunun yarattigi ortam belli.

Bu duruma karsilik plan gelistirmesi ya da yedek kadrosunu ,hamlelerini ona gore ayarlamasi lazim.

Liverpool sonrasi maclara baktigimizda mac icindeki hoca ile dun izledigimiz hoca mental olarak ve goruntu olarak cok farkli.

Bu sezon sonuc olarak kesinlikle basarili bir avrupa sezonu(deplasman oyunu haric ama genel sonucu degistirmez)

Bence bosuna kaybettigimiz sacma formatli bir kupa ve haybeye kaybettigimiz kupa kulvari. Bu sezon basarili avrupa + 3 kupa olarak bitebilirdi.Bunu da soylemenin sebebi "yonetim her seyi yapti istedigim, top artim bende" mesajiyla basladin sezon basinda. Basarili avrupa + sampiyonluk olarak bitecek hayirlisiyla.

Cozumum "kesin gitsin" falan degil bu elestirime ragmen cunku "yerine su adami getirsek boyle olur" diyebilecek bir durumum yok ama kalacaksa (ki kalir)kendiside degisim/gelisim gostermeli. Kotu performans ya da kayiplardan sonra tekrar eden degil net ozelesitirili aciklamalar yapmali(ki gectigimiz sezonlarda ozelestirisini yapmasini takdir ederdim). Ozetle bu sezon ozelinde cok daha kotu durumlar olabilirdi - bu acidanda sansliydi diyebilirim.

Söylediklerinin tamamına katılıyorum Can bey.. Bence de doğru ve haklı eleştiriler..

4 yıl üst üste şampiyon olmuş bir adamı, ne kadar hata yaparsa yapsın kendi istemediği sürece göndermek için, yerine getireceğin kişinin çok tartışmasız biri olması gerekiyor. Şahsen benimde şu gelsin diyeceğim biri yok. Dolayısı ile kaldığı (ki kalburüstü bir kulüpten çok cazip bir teklif gelmediği sürece, 5 yıl üst üste şampiyonluk denemesi için kalacaktır) senaryoda, her kötü sonucun veya oyunun sonrasında söylediği 'ders çıkaracağız' söylemini hayata geçirmesini bekleyeceğiz..

Evet ya. Eski sistem devam etseydi, atıyorum 3. olup Uefa'ya kalsak, saçma bir path gelmediği durumda bu takım belki son 4 falan yapardı Avrupa Ligi'nde. Ondan sonrası zaten Allah Kerim.
UEFA kupası çok değer kaybetti. 32 takım ilk 24 yerine 16 girip 16 24 arası UEFA yapsın veya 24 dışında kalan oraya geçsin. Bir şekilde geçiş olsun ama nasıl bilmiyorum.
Konferans da öyle. %90'i köy takımı

UEFA kupası çok değer kaybetti. 32 takım ilk 24 yerine 16 girip 16 24 arası UEFA yapsın veya 24 dışında kalan oraya geçsin. Bir şekilde geçiş olsun ama nasıl bilmiyorum.
Konferans da öyle. %90'i köy takımı
cl'de ilk 8 direkt çıkıyor, 9-24 play off oynuyor ya;
o play off'ta elenenler, avrupa ligi'ne düşmeli bence de.
gs-juve eşleşti ve gs eledi cl'ye kaldı. juve al'ye gitsin örneğin.

değişim gerekli diyoruz ama hülyalara dalarak değil, dozunda. takımımızda çok önemli oyuncularımız var ve osimhen'i bu sene ligin yarısında kullanamadık neredeyse. seneye full bizimle olacak inşallah.

uğurcan
sanchez
apo
torriera
barış
sane
yunus
osimhen

şu 8 oyuncu kalsın.

sallai
eren elmalı
ilkay
lemina

şu 4 oyuncu da kulübe derinliği için kalabilir gayet.

----

geride kalan oyuncular ile alım-satım yapılarak değişim yapılabilir.

ligin ilk haftalarına şu 12 birbirine alışmış iyi oyuncu grubuyla başlamak, her türlü avantajdır.

takımın en önemli transfer hamlesi ise yaratıcı oyuncu eksikliğini gidermek ve dinamik bir orta saha almak olmalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt