Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.557
- 7.022
- 1.513
Endonezya gece hayatı gibi nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haksızlık derken transfer dönemlerini çabuk unuttuk galiba?Bu yönetim dediğiniz adamlar kurmadı mı abi bu kadroyu
Çok haksızlık etmiyor musunuz
Dostum üste para almayalım osiye karşılık gyökeres+zubimendi+odegaard tamamdırOsimhen-Gyökeres takası üstüne 50 milyon euro alırsak şaşırmam bu işe
karı da istiyon mu diyebilir arsenal direktörüDostum üste para almayalım osiye karşılık gyökeres+zubimendi+odegaard tamamdır
Karısı güzelse isterim dostumkarı da istiyon mu diyebilir arsenal direktörü
Olmaz. Martinelli+ Gyokeres +40 milyon euro civarına olabilir belki. Senin dediğin ile zararda oluruz.Osimhen-Gyökeres takası üstüne 50 milyon euro alırsak şaşırmam bu işe
martinelli'yi çok beğeniyorum arsenal gyökeres'ten kesin çıkacak gibi bi topçu daha koparırsak karlı bi iş olabilirOlmaz. Martinelli+ Gyokeres +40 milyon euro civarına olabilir belki. Senin dediğin ile zararda oluruz.
İlacımız odegaard. Gyökeres+odegaard+ 30 m euro düşünülebilir belkimartinelli'yi çok beğeniyorum arsenal gyökeres'ten kesin çıkacak gibi bi topçu daha koparırsak karlı bi iş olabilir
onu gönderirler mi ki bu sene çok sakatlık yaşadı sanırımİlacımız odegaard. Gyökeres+odegaard+ 30 m euro düşünülebilir belki