GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecek hafta umarım şampiyonluğumuzu ilan ederiz. Onun dışında bu yaz takıma bir değişimle birlikte aynı zamanda gençleştirmeli ve maaş bütçesini de biraz düşürsek çok iyi olur. Onun dışında şu anda sadece Galatasaray'ın gelecek sezon forma üzerindeki sponsorları belli değil. Seçimden sonra mı açıklayacaklar bilmiyorum ama sponsorluklarda gelir olarak artarak devam etmeli.

Sanchez ve Abdülkerimi nasil yedege cekeceksin? Sanchez sut, Abdülkerimi zorlayip sezonun icinde formayi kapacak bir yasi yerinde olan bir solak stoper ve Sanchez yerine mentalitesi güclü ve agir olmayan bir sag stoper lazim bence. Singodan stoper olmaz. Onuda Sanchez gibi iyi bir fiyata satmaya bakmaliyiz.

Hasan bekir gs sponsorlarını dert etmeye başladıyse cemre düştü demektir
Cat Money GIF

Stoper ve orta alanda revizyon bekliyorum. Hepsi aynı sezonda yapılmaz muhtemelen, 2 sezona yayarak olabilir. Sanchez Apo hiç bozulmayadabilir bu sezon. Ama orta alanda en az 2 değişiklik bekliyorum. Lemina ya da Torreira'dan biri ayrılmalı, Sara da satılmalı. Yerlerine 2 tane çok üst düzey transfer gerekli.

Hem Sanchez hem Apo ikisi birden yedege cekilemez. Bu ikisi ile donusumlu oynayacak adamlar almak lazim.

stoperleri bozmayacağız gibi geliyor.
ayrıca herkes apo'yu kesiyor ama bence davinson daha çok sallandı bu sene.
bir yabancı stoper alıp eldekilerle devam ederiz.
revizyon orta sahada olur.

Galatasaray, derbi sonrası PFDK'ya sevk edildi.

🔸 Tezahüratlar
🔸 Usulsüz seyirci alınması
🔸 Talimatlara aykırı hareket

1777407823401.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt