Sercan Demir
Sarı Üye
- 30 Mayıs 2018
- 615
- 755
- 1.193
On numara için Psg den Kang-in Lee de iyi oyuncu bence..Psg de rotasyonda kullanılıyor..Bu oyuncuya da gidilebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hayri Cundgs anayasasına "wilfried isimli topçu alınamaz" maddesi eklenmelidir diyorum. ne dersin?
Daha şampiyon olmadık. Her yerde sanki şampiyon tamam gibi bir hava var, yanlış.fb'yi yendik, şampiyon olduk bitti.
şimdi ise kenan doğulu kutlamalarda saçmalayacak mı acaba derdine düştük.
o da geçince transfer için dertleneceğiz.
gs taraftarı yılda 1 gün mutlu 364 gün mutsuz harbiden ya.
Şuan Kemerbuzgaz'da takıma program hazırlıyorAcaba gelecek sezon ki yeni hocamız şu an kim bilir nerede napıyo
o kadar da değil abi yav. kimsenin ne yaptığına bakmadan, toplam 2 puan yetiyor kalan 3 maçta. hatta diğer sonuçlara göre, 0 puan bile yetebiliyor.Daha şampiyon olmadık.

Hocam siz Okan Buruk musunuz?
Gözlerim kanadıgörünen şu Ümit Akdağ,Bertuğ Yıldırım ve Arda Okan'ı alacağız gibi, benim hissim bunların üstüne 2 yerli daha alınır 1i Günay yerine Tr yetişme kaleci ya da Jankat 2. kaleci olur, diğer isim de Aral ya da Başar olur, çünkü Ahmed Kutucu, Kaan ,Günay falan gidecekler yerli rotasyonuna Tr yetişme oyuncular hayat kurtarır cl listesi zamanı gelince
Muhammed Damargörünen şu Ümit Akdağ,Bertuğ Yıldırım ve Arda Okan'ı alacağız gibi, benim hissim bunların üstüne 2 yerli daha alınır 1i Günay yerine Tr yetişme kaleci ya da Jankat 2. kaleci olur, diğer isim de Aral ya da Başar olur, çünkü Ahmed Kutucu, Kaan ,Günay falan gidecekler yerli rotasyonuna Tr yetişme oyuncular hayat kurtarır cl listesi zamanı gelince
Bruno Fernandes e fit miyiz————Uğurcan
Roland-V.Dijk-Bardakci-İsmail
—Onana-Bruno Fernandes
Sane-Bernardo-Baris
———-Osimen
almancıları almayız eminim , onları bölgelere iyi yabancılar gelecek gibiMuhammed Damar
Umut Tohumcu
Mert Kömür
Bertug Yildirim
Jankat Yilmaz
Ümit Akdag
Göztepedeki Okan
Tamamdir