GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb'yi yendik, şampiyon olduk bitti.

şimdi ise kenan doğulu kutlamalarda saçmalayacak mı acaba derdine düştük.

o da geçince transfer için dertleneceğiz.

gs taraftarı yılda 1 gün mutlu 364 gün mutsuz harbiden ya.
Daha şampiyon olmadık. Her yerde sanki şampiyon tamam gibi bir hava var, yanlış.

Öncelik Bernardo Silva olmali. Sane'de oldugu gibi erkenden bitirmeliyiz bu transferi.

görünen şu Ümit Akdağ,Bertuğ Yıldırım ve Arda Okan'ı alacağız gibi, benim hissim bunların üstüne 2 yerli daha alınır 1i Günay yerine Tr yetişme kaleci ya da Jankat 2. kaleci olur, diğer isim de Aral ya da Başar olur, çünkü Ahmed Kutucu, Kaan ,Günay falan gidecekler yerli rotasyonuna Tr yetişme oyuncular hayat kurtarır cl listesi zamanı gelince

Moritz Voltz gittiğinden beri günden güne daha düşük pointlerle şamp oluyoruz

Önümüzdeki sezonda forma sponsoru yine Pasifik Holding mi olacak? Sağda solda anlaşma sadece bu sene için yapılmış gibi görünüyor

gençleşmek şart

vizyonu olan gider brahim dizaı ikna eder parayı basar alır

görünen şu Ümit Akdağ,Bertuğ Yıldırım ve Arda Okan'ı alacağız gibi, benim hissim bunların üstüne 2 yerli daha alınır 1i Günay yerine Tr yetişme kaleci ya da Jankat 2. kaleci olur, diğer isim de Aral ya da Başar olur, çünkü Ahmed Kutucu, Kaan ,Günay falan gidecekler yerli rotasyonuna Tr yetişme oyuncular hayat kurtarır cl listesi zamanı gelince
Gözlerim kanadı

En önemli transfer dönemine giriyoruz. Kabuk degisecek. Umarim gec kalinmaz + aptal aptal islere girilmez para tutmak icin. DK dan dolayi zaten zor olacak bizim icin

Muhammed Damar
Umut Tohumcu
Mert Kömür
Bertug Yildirim
Jankat Yilmaz
Ümit Akdag
Göztepedeki Okan

Tamamdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt