- 17 Ağustos 2009
- 43.790
- 32.836
- 3.448
Cümlenin sonundaki küfrü biz mi dolduruyoruz.Sene basi istedigim kaleciyi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cümlenin sonundaki küfrü biz mi dolduruyoruz.Sene basi istedigim kaleciyi..
Yazin cok demistim… eger Ugurcan cidden Arsenal felan yaparsa..
Son 7 penaltınin 6sini tutmak ne ya
Ben bizim icin diyorum yav, teansfer icin oyle rahat bir surec yok.On eleme oynayacaklar erken açacaklar .
En statik yerlerimiz ortasaha ve stoperler. Sadece buralar için 100 m euro harcamayı gözden çıkarmalıyızGalatasaray'da yeni dönemde; güçlü bir omurga, dengeli kadro yapısı, yüksek tempo ve atletizme dayalı bir takım mühendisliğinin ön planda olacağı vurgulandı.
Kadro planlamasının Victor Osimhen merkezli şekilleneceği öğrenildi.
(Nevzat Dindar)
orta saha kursana arif steelLucas Torreira, en az 3 yıl daha Galatasaray'da kalmak istediğini bildirdi, yönetim ve teknik heyet bu karardan memnun kaldı.
(HT Spor)
geldiği günden bugüne performansı aşağıya doğru gidiyor. orta saha bence komple yenilenmeli seneye ama okan buruk yine mevcut orta saha ile devam eder belki çalhanoğlu'nu almaya çalışırlar o kadar.
sane double-double yapmalıydı. inşallah seneye daha verimli bir sane göreceğiz bence.
Galatasaray'ın bu sezon tüm kulvarlarda en çok skor katkısı veren oyuncuları:
Victor Osimhen: 31 maç, 20 gol, 7 asist
Barış Alper Yılmaz: 42 maç, 10 gol, 12 asist
Yunus Akgün: 38 maç, 9 gol, 9 asist
Mauro Icardi: 39 maç: 15 gol, 2 asist
Leroy Sane: 28 maç, 7 gol, 8 asist
6 numara mandela keita-8 numara manzambi- 10 numara zalazarorta saha kursana arif steel
Milli takim genis kadrosuna alinmisti en son. Ilk 3 icin neden alinmiyor diye kiziyor almanlar asiri sekilde.Alman umit milli degil mi.hocam. ben de size katılıyorum