GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

1777630705637.webp

Galatasaray'da yeni dönemde; güçlü bir omurga, dengeli kadro yapısı, yüksek tempo ve atletizme dayalı bir takım mühendisliğinin ön planda olacağı vurgulandı.

Kadro planlamasının Victor Osimhen merkezli şekilleneceği öğrenildi.

(Nevzat Dindar)

Listeye Doan ve Can Uzun eklenmeli. Taraftarlari ilk geldiginde baya mutluydu. Eski hoca git gide baya laylayom moduna gitmis diye, yeni biraz takima disiplin verecek kisi iyi olur diye düsünüyorlardi. Ama Riera sanki bunun baya bokunu cikartiyor ve iletisim sorunu yasiyor gibi geliyor bana. Belki sezonun basinda, takim krizde degilken ve bazi oyuncular baya düsüs yasamadan önce gelip bunlari deneseydi, bu kadar kisiyle arasi bozulmazdi. Bunu düzeltemezse, büyük takim calistirmasi baya zor olur

Yabancı sınırı ne oldu 10+4 mü olacak yoksa 12+2 mi ?

Galatasaray'da yeni dönemde; güçlü bir omurga, dengeli kadro yapısı, yüksek tempo ve atletizme dayalı bir takım mühendisliğinin ön planda olacağı vurgulandı.

Kadro planlamasının Victor Osimhen merkezli şekilleneceği öğrenildi.

(Nevzat Dindar)
En statik yerlerimiz ortasaha ve stoperler. Sadece buralar için 100 m euro harcamayı gözden çıkarmalıyız

Lucas Torreira, en az 3 yıl daha Galatasaray'da kalmak istediğini bildirdi, yönetim ve teknik heyet bu karardan memnun kaldı.

(HT Spor)

geldiği günden bugüne performansı aşağıya doğru gidiyor. orta saha bence komple yenilenmeli seneye ama okan buruk yine mevcut orta saha ile devam eder belki çalhanoğlu'nu almaya çalışırlar o kadar.

Lucas Torreira, en az 3 yıl daha Galatasaray'da kalmak istediğini bildirdi, yönetim ve teknik heyet bu karardan memnun kaldı.

(HT Spor)

geldiği günden bugüne performansı aşağıya doğru gidiyor. orta saha bence komple yenilenmeli seneye ama okan buruk yine mevcut orta saha ile devam eder belki çalhanoğlu'nu almaya çalışırlar o kadar.
orta saha kursana arif steel

sane double-double yapmalıydı. inşallah seneye daha verimli bir sane göreceğiz bence.

Galatasaray'ın bu sezon tüm kulvarlarda en çok skor katkısı veren oyuncuları:

Victor Osimhen: 31 maç, 20 gol, 7 asist

Barış Alper Yılmaz: 42 maç, 10 gol, 12 asist

Yunus Akgün: 38 maç, 9 gol, 9 asist

Mauro Icardi: 39 maç: 15 gol, 2 asist

Leroy Sane: 28 maç, 7 gol, 8 asist

sane double-double yapmalıydı. inşallah seneye daha verimli bir sane göreceğiz bence.

Galatasaray'ın bu sezon tüm kulvarlarda en çok skor katkısı veren oyuncuları:

Victor Osimhen: 31 maç, 20 gol, 7 asist

Barış Alper Yılmaz: 42 maç, 10 gol, 12 asist

Yunus Akgün: 38 maç, 9 gol, 9 asist

Mauro Icardi: 39 maç: 15 gol, 2 asist

Leroy Sane: 28 maç, 7 gol, 8 asist

Osimhen haric rakamlar yanlis gibi.

BAY 47/12/15
Yunus 40/9/11
Icardi 45/16/2
Sane 40/7/9

Alman umit milli degil mi.hocam. ben de size katılıyorum
Milli takim genis kadrosuna alinmisti en son. Ilk 3 icin neden alinmiyor diye kiziyor almanlar asiri sekilde.

Gecen sene Nando ayrilma aciklamasi yaptigi andan beri istemistim.
Ugurcan cidden giderse bütün parayi gömerim

Geri
Üst Alt