GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Medya Okan hocasını korumaya devam ediyor. Neymiş efendim takımda doymusluk var. Takımda maç seçme var. E bu olay neden Bayern de yada Avrupa nin diğer seri şekilde şampiyonluk yaşayan takımlarında yok. Bizim asıl sorunumuz Okan buruk. Bu kalitede isimlerin olduğu bir takım, Türkiye Ligi'nde güle oynaya şampiyon olur. Samsun daki holse bile ezdi bizimkileri. Pas desen takım pas yapamiyor. Ortada sıçan oynatmayı pas antrenmanı zanneden ekip değişmeden, gelecek sezonda bir çok oujncu çöp olur.

Şunu net söyleyeyim samsunsporun bize ve beşiktaşa attığı 6 golün 3 tanesi ceza sahası dışından doğru şut ile geldi.
Bu da çalışma ile oluyor.
Bir kişi biz ne yapıyoruz desin bu sene en az 50 tane şut çekebileceğin yerde çekmeyip mal mal kontraya dönen bunun da %10unda da gol yediğimiz maç olmuştur.

Akşam 3 tane yunus, 1 tane barış, 1 temini 1 de sane denilen eleman şutçekmek yerine topu dürtüp sağa sola baktığı yerde bu işler olmaz.
Şunu çıkıp analiz etmiş bir ekip var mı çok merak ediyorum bu adamları biz niye besliyoruz abi.
Altı üstü uzaktan şut çekeceksin yav. Rakip kaçıyor geriye doğru kaçıyor ceza sahasının içine kadar giriyorsun zaten 20 metrede koca kaleye şut çekemeyeceksen biz ne çalışıyoruz biri anlatsın.

Davinson'a seneye rekabet edecek bi transfer lazım belli oldu. Nelsson vs varken böyle değildi formayı kaptırırım diye

Gelecek sezon için konuşuyorum;

Sağ bek
Sallai ve Singo'ya teklif varsa toplamda şöyle bi 40'a paketlersek güzel olur. 10 milyon euroya Boey + 5 6 milyon euroya göztepe'den Arda Okan'ı alalım.

Sağ stoper
Sanchez'i göndermenin manası yok. Kendisiyle rekabet edecek iyi bir stoper alınmalı. + Lemina rotasyon.

Sol stoper
Apokerim'den vazgeçmem yine ilk 11'imdir ancak kendisini daha idareli kullanmak için Yasin Özcan vari bir sol stoper alalım. + Arda Ünyay . stoper.

Sol bek
Jakops + Eren Elmalı + Kazımcan üçlüsüyle devam ederim.

6 Numara
Oyun aklı yüksek, oyunu gittili geldili oynayabilen bir oyuncu. Devre arasında geçen Papa G. gibi bir isim. + Lemina rotasyon.

8 numara
İşte burası çok kritik. Sara satılır bence şöyle bi 20-25 getirirse şahane olur. Bence Hakan Ç. veya benzeri bir maestro almalıyız. + Torreira ve Nhagga devamke. (Torrik gitmek istiyorsa gider tabii)

10 numara
Şimdi bence buraya Osimhen yokken de sahte 9 gibi oynayabilecek skorer bir oyuncu alabilmeliyiz. + İlkay ve Yunus falan yedekler.

Sağ Kanat
İstikrar abidesi Sane + Yunus + Berat Luş devam.

Sol kanat
Kalırsa Barış ama kalmasa da önemli değil, Trossard gibi bir oyuncu almalıyız zaten her yerde oynar. + Genç potansiyelli bir yerli almalıyız ki Aral falan geliyor ilk aklıma.

Santrafor
Osimhen ok ama arkasına Deniz Gül, Bertuğ, Enes Ünal vs biri gelmeli.

Son düzenleme:
bişi olmaz
en fazla şampiyonluk gider :berkan:
images (20).webp

Şu sallai'nin oynadığı topun daha kötü olmayanını da singo kendi mevkisi olmayan stoperde oynayınca ertesi hafta kesik yiyor bir de ama sallai 10 maç rezilleri oynasın 1 maç iyi oynayınca iyiki oynadı oluyor.Bazı oyuncuların hata şansı da yok bu takımda çünkü onlar 10 maç iyi oynayıp 1 maç kötü oynayınca direkt yedeğe düşüyor.Singo mesela sonlarda birkaç pozisyon haricinde ts maçında gayet iyiydi , göztepe maçında kendi mevkisi olmayan yerde kötü oynadı diye neden hemen yedek oldu ? Sallai fb maçında iyi oynamışmış baba 30 yaşında bu halimle koyun beni Aktürk'ü ben de tutarım zaten yani aktürk tutmak mı iyi oynamak tutamayan yok zaten

Şu zam işinin e bokunu çıkarmamak lazım artık.
Geçen seneden bu seneye her sivrilene zam verdiğimiz adamlarda barış harici silkelenen göremiyorum.
Barış da geçen seneki özel koçu ile çalışmayı bıraktı gibi fiziken geçen seneden daha düşüşte gibi geliyor bana.

Şu sallai'nin oynadığı topun daha kötü olmayanını da singo kendi mevkisi olmayan stoperde oynayınca ertesi hafta kesik yiyor bir de ama sallai 10 maç rezilleri oynasın 1 maç iyi oynayınca iyiki oynadı oluyor.Bazı oyuncuların hata şansı da yok bu takımda çünkü onlar 10 maç iyi oynayıp 1 maç kötü oynayınca direkt yedeğe düşüyor.Singo mesela sonlarda birkaç pozisyon haricinde ts maçında gayet iyiydi , göztepe maçında kendi mevkisi olmayan yerde kötü oynadı diye neden hemen yedek oldu ? Sallai fb maçında iyi oynamışmış baba 30 yaşında bu halimle koyun beni Aktürk'ü ben de tutarım zaten yani aktürk tutmak mı iyi oynamak tutamayan yok zaten
Sallaiye çok salladım fakat herif sezonun x faktörlerinden birisi. Ciddi bir emek verdi yıl boyunca ve fizik artık ciddi anlamda bazı şeyleri kaldırmamış olabilir.
Fener maçı sonrası dün salla yerine boey ile başlamak gerekiyordu orada da yine teknik hata var. Oyuncuları doğru dürüst dinlendiremeyen bir sistemin de kurbanıyız.
Elinde singo, boey var samsun deplasmanına da salla ile çıkma artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt